Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Szerintem lesz ebböl több negyedik is. :joy::joy: Meglepne ha pont erre a fórumra elég lenne 1 liter. :thinking:

Amikor egy közösség összefog, az termék hiányt eredményez. Pont. :smiley:

Nem rendeltem,de kaptam :grin:Köszönöm szépen a csomagot @Bea :hugs::hugs:
Próbaevés után próbatekerés következik :joy:

6 kedvelés

Néztem is, hogy ezt elég nehéz (bár nem lehetetlen) bejuttani egy mtl tankba :grin:

Egészségedre :kissing_heart:

Ahogy ismerem magamat menni fog :joy::joy:

1 kedvelés

Végülis nem bírtam ki, az előbb hozzátöltöttem belőle a tankba 50 százaléknyit az abban lévő vaníliás, enyhén cseresznyés karamellához. Zoli76 értékelése, ill. első benyomása a csokiról igazán kiváló volt, most így is a szerencsi tejcsoki köszön vissza dominánsan, nagy élmény nekem. (Még jó, hogy többet vettem belőle.) Hozzá időnként egy-egy korty Egri Bikavér Superior, az összhang fenomenális!. Tanulság azonban az, hogy elég nagy hígítást bír el. Így most a csoki durván az aromák negyed részében is domináns, asszem pont jó. Mindenesetre nem érdemes pazarolni. Én éppen ezt kerestem.

3 kedvelés

Tavaszi trend híradó: :crazy_face:

Semmiképpen nem mondható el rólam, hogy egy “divatdiktátor” vagyok, de azért ha lehet és módunkban áll, idén tavasszal is vállasszunk a már régen megérett levesünkhöz, színárnyalatban is hozzáillő drip tip-et: :wink::innocent::upside_down_face:

:grin:

6 kedvelés

Keveres jelentem kesz.

Es a taifun is kapott szep uj eredeti palastot.

6 kedvelés

Nézem ezt az oldalt. Azt írja, 29.90 fölött ingyen szàllítás, ha jól értem. Berakok a kosárba 30 eurónyi cuccot, erre felszámol cirka 8 euró szállítást. Hogy van ez? :thinking:

Nem jó helyen nézted :woozy_face:

@Lapaj jogos, de én most nem is vettem tőlük semmit(kivételesen :grin:) - törölve, köszi​:+1:

1 kedvelés

Csak nem nekünk,hacsak nem Ireland, Portugal, Swiss, Austria itt élsz.
Mondjuk a linkelt 120 € se jó helyen van nézve.

2 kedvelés

Így értem már. Köszi!

2 kedvelés

Pedig Ausztria itt van a szomszédban. :roll_eyes:

2 kedvelés

És csak 50 év választ el tőle… :roll_eyes:

1 kedvelés

A kutya is a dombra sz@rik …

1 kedvelés

Akkor jobban le kell húzni? :angry:
Nem baj, úgyse akartam már költeni.

1 kedvelés

Nem tudunk mit csinálni. (Plusz van nekünk 2/3 akit ez senem érdekel…)

Tudod, hányszor mérgelődtem már ezen…hogy gyakorlatilag a földrajzi távolságok a legkisebbek ezen a bolygón?

Az emberek közti távolságok sokszorta nagyobbak.

(Akartam már rendelni így, és vagy nem jött össze, vagy kacifántosan…de mindenképpen drágábban.)

Szerintem ne menjünk itt ebbe bele, jó ez a fórum így, ha nem visszük bele a politikát. :wink:

1 kedvelés

100 ml bekeverve. :blush:
Kíváncsi leszek. :grin:

3 kedvelés