Szerintem lesz ebböl több negyedik is. Meglepne ha pont erre a fórumra elég lenne 1 liter.
Amikor egy közösség összefog, az termék hiányt eredményez. Pont.
Nem rendeltem,de kaptam Köszönöm szépen a csomagot @Bea
Próbaevés után próbatekerés következik
Néztem is, hogy ezt elég nehéz (bár nem lehetetlen) bejuttani egy mtl tankba
Egészségedre
Ahogy ismerem magamat menni fog
Végülis nem bírtam ki, az előbb hozzátöltöttem belőle a tankba 50 százaléknyit az abban lévő vaníliás, enyhén cseresznyés karamellához. Zoli76 értékelése, ill. első benyomása a csokiról igazán kiváló volt, most így is a szerencsi tejcsoki köszön vissza dominánsan, nagy élmény nekem. (Még jó, hogy többet vettem belőle.) Hozzá időnként egy-egy korty Egri Bikavér Superior, az összhang fenomenális!. Tanulság azonban az, hogy elég nagy hígítást bír el. Így most a csoki durván az aromák negyed részében is domináns, asszem pont jó. Mindenesetre nem érdemes pazarolni. Én éppen ezt kerestem.
Tavaszi trend híradó:
Semmiképpen nem mondható el rólam, hogy egy “divatdiktátor” vagyok, de azért ha lehet és módunkban áll, idén tavasszal is vállasszunk a már régen megérett levesünkhöz, színárnyalatban is hozzáillő drip tip-et:
Nézem ezt az oldalt. Azt írja, 29.90 fölött ingyen szàllítás, ha jól értem. Berakok a kosárba 30 eurónyi cuccot, erre felszámol cirka 8 euró szállítást. Hogy van ez?
Nem jó helyen nézted
@Lapaj jogos, de én most nem is vettem tőlük semmit(kivételesen ) - törölve, köszi
Csak nem nekünk,hacsak nem Ireland, Portugal, Swiss, Austria itt élsz.
Mondjuk a linkelt 120 € se jó helyen van nézve.
Így értem már. Köszi!
Pedig Ausztria itt van a szomszédban.
És csak 50 év választ el tőle…
A kutya is a dombra sz@rik …
Akkor jobban le kell húzni?
Nem baj, úgyse akartam már költeni.
Nem tudunk mit csinálni. (Plusz van nekünk 2/3 akit ez senem érdekel…)
Tudod, hányszor mérgelődtem már ezen…hogy gyakorlatilag a földrajzi távolságok a legkisebbek ezen a bolygón?
Az emberek közti távolságok sokszorta nagyobbak.
(Akartam már rendelni így, és vagy nem jött össze, vagy kacifántosan…de mindenképpen drágábban.)
Szerintem ne menjünk itt ebbe bele, jó ez a fórum így, ha nem visszük bele a politikát.