Èn 7.5%-ban kevertem, @anon75939458 ajánlására,szerintem is bőven elèg.
Köszönöm akkor kezdem azzal, mivel 30 ml-es van belőle, így marad még bőven, ha több aromát igényelne esetleg nálam
Majd kiváncsi vagyok, hogy nálad elég-e, de lehet nem ez a baj, ez csak egy kósza ötlet volt.
Szerintem ha az elején jó neked is, akkor nem kevés az aroma. Vagy veled van a baj vagy a setupoddal
Néha nekem is eltunik az íz, pár milli után. Akkor váltok kicsit hűsítős mangóra, és utána megint jó. Vagy addigra hül vissza a tank
pont miattad gondoltam, hogy rögtön 8-al indítok, mint @Peva71 (remélem jól emlékszem )
Amit èn ajánlani tudok mèg, az a TPA RY4 Double.
Jó, de nekem nincs ízzadságszagú mangóm.
Fánkos finomság? Ispy?
ez inkább dohány, vagy inkább karamell? Néztem ezt is, de a vélemények alapján elég dohányos
Mire gondolsz már megint?
Nekem is csak van, de azzal nemtudom mi lesz
Valaki ajánlotta az elfliq mangóját, és drága, de gondoltam egy próbát megér míg a többi közt találok jót. És hát nem véletlen drága. Nem túl édes, nem túl kesernyés, pont jó nekem a hűsítő benne, szóval nem tudom ki ajánlotta, de tényleg szuper!
Inkább karamell.Rendeltem már több helyről ilyet,de az ottani jött be nekem leginkább.8%-ban keverve.
Nálam egyszeri 20-30 ml bekevert Obsi volt tavaly. Végülis ízre nem vált be, viszont az én ízérzéketlen arcomnak is erősnek tűnt, pedig szerintem én 6 százalékon kevertem. 30 ml kivitelű aromám volt.
Szivesen
Fahéjas fánk ? Rendesen kürtőskalács illata van és még finom is
Ezek szerint te voltál! Köszönöm! Tényleg nagyon jó! Spórolok is vele, míg a többit próbálgatom, hogy melyik lesz jó
Ú mégis rossz…na ki is ajánlotta? (Egy elképzelt jelenet)
Hogy kéne obszi, de ne árválkodjon veszek még valamit…te meg kb azt szereted ami nekem is ízlik így hátha tudsz náluk fasza fánkos
Ne képzelődj jó, akárki is ajánlotta volna
Biztos nem én voltam, mert nálam vagy fél év alatt fogyott el a 60ml.