Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Èn 7.5%-ban kevertem, @anon75939458 ajánlására,szerintem is bőven elèg.

Köszönöm :slight_smile: akkor kezdem azzal, mivel 30 ml-es van belőle, így marad még bőven, ha több aromát igényelne esetleg nálam :slight_smile:

2 kedvelés

Majd kiváncsi vagyok, hogy nálad elég-e, de lehet nem ez a baj, ez csak egy kósza ötlet volt.

Szerintem ha az elején jó neked is, akkor nem kevés az aroma. Vagy veled van a baj vagy a setupoddal​:blush::joy:
Néha nekem is eltunik az íz, pár milli után. Akkor váltok kicsit hűsítős mangóra, és utána megint jó. Vagy addigra hül vissza a tank :thinking:

2 kedvelés

pont miattad gondoltam, hogy rögtön 8-al indítok, mint @Peva71 (remélem jól emlékszem :slight_smile: )

1 kedvelés

Amit èn ajánlani tudok mèg, az a TPA RY4 Double.

3 kedvelés

Jó, de nekem nincs ízzadságszagú mangóm. :sweat_smile:

Fánkos finomság? Ispy?

3 kedvelés

ez inkább dohány, vagy inkább karamell? Néztem ezt is, de a vélemények alapján elég dohányos :slight_smile:

3 kedvelés

Mire gondolsz már megint? :thinking:

1 kedvelés

Nekem is csak van, de azzal nemtudom mi lesz :joy:
Valaki ajánlotta az elfliq mangóját, és drága, de gondoltam egy próbát megér míg a többi közt találok jót. És hát nem véletlen drága. Nem túl édes, nem túl kesernyés, pont jó nekem a hűsítő benne, szóval nem tudom ki ajánlotta, de tényleg szuper!

5 kedvelés

Inkább karamell.Rendeltem már több helyről ilyet,de az ottani jött be nekem leginkább.8%-ban keverve.

Nálam egyszeri 20-30 ml bekevert Obsi volt tavaly. Végülis ízre nem vált be, viszont az én ízérzéketlen arcomnak is erősnek tűnt, pedig szerintem én 6 százalékon kevertem. 30 ml kivitelű aromám volt.

2 kedvelés

Szivesen :slight_smile:

Fahéjas fánk ? Rendesen kürtőskalács illata van és még finom is :grin::grin::grin::grin:

2 kedvelés

Ezek szerint te voltál! Köszönöm! Tényleg nagyon jó! Spórolok is vele, míg a többit próbálgatom, hogy melyik lesz jó :blush:

1 kedvelés

Ú mégis rossz…na ki is ajánlotta? :joy: (Egy elképzelt jelenet)

Hogy kéne obszi, de ne árválkodjon veszek még valamit…te meg kb azt szereted ami nekem is ízlik így hátha tudsz náluk fasza fánkos​:rofl:

1 kedvelés

Ne képzelődj​:joy: jó, akárki is ajánlotta volna :blush:

1 kedvelés

Biztos nem én voltam, mert nálam vagy fél év alatt fogyott el a 60ml. :sweat_smile: