Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

https://vape42.hu/termek/dod_obsidian_30ml.html

• Ha minden igaz Hétfőn lesz már:

https://vape42.hu/termek/ejm_southern_smoke_30ml.html

Tisztelettel

4 kedvelés

+1 Obsidian, ma jött 60ml…:smiling_face_with_three_hearts:
3Baccos Bogota/Manila

3 kedvelés

Gyorsak ezek az Olaszok, vasárnapi rendelés, - 20%+ingyen posta! :grinning: :+1:
Gyorsan hármat be is keverek, 2/3-nap aztán hajrá! :sunglasses:

8 kedvelés

Nem tudom miért, de nekem az obsi kb 2 ml és ízetlen lesz, nagyon haloványka, igaz ezt @Peva71 keverte be, szóval lehet kispórolta belőle az aromát. :grin:

Még több is mint az ajánlott. 7.5 helyett 8 van benne. :thinking:

Akkor nem értem, szinte alig van íze, az első ml az oké, vagy kokszol, mint a barom, nem tudom. :thinking:

Nem tudom, azt én most nem használom. De majd kipróbálom, mondjuk most csak PODban

1 kedvelés

Mundjuk most beleraktam a v8-ba az egész flakont, nem az rdat használom, de lehet ízvakság is, vannak aromák amik gyorsan ölnek bimbókat. :sweat_smile:

Aroma? Bocs elnéztem egy 0 :slight_smile:
Mert én tényleg hívőnek tartom magam :slight_smile:
(de a 600ml arománál már átgondoltam volna az élet értelmét :slight_smile: )

Tisztelettel

Kokszolni koszol, de egy hetet nálam kibír RTAban.
Viszont amikor PODban játszottam ott többet is.

Akkor ha küldök SS-t akkor küldök Obsiból is.
De ez azért érdekes, mert magában nem egy “elhagyjuk” ízt, sőt inkább még jót is tesz neki.
Te ha jól emlékszem. 10% Nic körülit használsz? Akkor nagy különbség nem lesz 12%-al, vagy számodra lejebb menjek ?

Tisztelettel

Igen 10-et használok, de kemény vagyok, kibírom a 12-t is. :sweat_smile:

Most kicsit megtorpantam, bár feliratkoztam obsira, de most nem rendelek, ha ilyen gyorsan elillan az íze nálam.

Én már annak is örülök, hogy kapásból nem mondtad hogy sz@r :slight_smile:

Tisztelettel

Egyébként egyáltalán nem, csak lehet nekem kevés a 8%-ék és inkább 10 kéne, ki tudja.

Miért? Jó lenne a 600 is, később még jól jöhet :grin: Van köbös IBC az udvaron, keverhetném abba!

1 kedvelés

Annyit emlegetitek hogy már kellene nekem is​:rofl:

Tamás!

Honnan rendelted?

Tisztelettel

Szia @anon75939458 innen, felhívnám a figyelmedet, minden péntektől hétvégéig -20% van, viszont csodálkoztam hogy ingyen volt a posta! :wink:

2 kedvelés

Köszönöm szépen Uram :slight_smile:

Tisztelettel

Parancsolj! 250€ felett ingyen szállítanak :rofl::rofl::rofl:

Látom több ajánlás nincs az oldalról, így elküldöm a rendelésem és akkor jön egy kis obsidian(szem előtt tartva, hogy lehet a 8 százalék kevés). Köszönöm mindenkinek :slight_smile:

3 kedvelés