Jaja, fahéjas fánk, meg a chestnut.
Most a DC vanília vs Discovery north visz mindent
Köszi mindenkinek aki István gépét ajánlotta!
Szuper gépezet, és profi volt a csomagolás is!
És hamarosan szívhatom is kinga receptjét
Sziasztok. Mutattam a fiamnak ezt a helyes keverőgépet, mert hát jó volna egy ilyen nekünk is. Erre ő… Hát ott a dagasztógép, az is tud keverni… Következő okossága: fúrógép keverőszárral is csodákra képes… B@kker, kész vagyok…
Azért azok messze állnak a dologtól. A dagasztó úgy van kialakítva ha szarás , hogy levegőt kever az anyagba ami gyors oxidációhoz fog vezetni bolik a nikotin és az alap. Fúró szintén gyors sok levegő kerül bele. Én pár alkatrészre várok most. Nem kell nagy dologra gondolni zárt rendszerben lesz át pasztőrözve 2-5 báron cső szűkület(festó saválló 4mm)+ fecskendő tű
Ez a lelke
Hmmm? Mea culpa? Napok óta szemezgetek vele…
Chesnut (indian) aromát mindenképp ajánlom, ha szereted a gesztenyepürét.
Szintén kedvencem a dohányosok közül a Drjum Black (szegfüszeges).
Kellemes a Gold Ducat is, ez mézes dohány, és a régi nagy kedvenc újabb változata az Ultimate Reborn is jó.
Régen a Traubit szerettem mèg, esetleg kipróbálhatod.
Köszönöm, de a gyümölcsöket csak enni szeretem. Ezek közül a fahéjas álom jól hangzik. Annak a kritikáját szívesen olvasnám.
A gesztenyét nem igazán szeretem, de ez a szegfűszeg érdekes lehet. Köszönöm a tippet. A többire is ránézek.
Gyalulatlan padon aludni a vidéki buszpályán" feeling
Nem tudom magam rávenni a fahéjas levesekre kv-ba szeretem, meg tejbegríz tetején
Karácsonyi íz a fahéjas alma, alias almás pite forever! Szerintem ez is finom lehet.
Most, hogy felemlegettük, lehet még van egy bontatlan Cinnamon aromám de az only fahaj…
Karácsonyi süti: a Grannies Finest teát se tudom meginni. Harapom.
Én meg a fahéj szagát se bírom
Capuccinora kényszereeen fahéjat tesznek nekem, de azzal a lendülettel megy is vissza
Kotyogós főzőbe szoktam úgy kv-t főzni, hogy közélökök egy csapott kiskanál őrölt fahéjat.
Valami mennyei úgy. (Cukor, tej).
De szívni nem bírom
Én sem szeretem, csak almás pitében, forralt borban és muszakában. Capuccinót csakis kakaóval a tetején.
Én biztos szólnék előre, hogy fahéjat ne tegyenek rá
Illetve úgy általában semelyik részét egy fának
Amikor szólok előre, úgy néznek mint valami idiótára. Ők soha, ők csak kakaót. Szóval nem szólok, ha rateszik visszaküldöm. Normálisabb helyen megkerdezik.
Biztosíthatlak, hogy az a nézés megszokható
Egy duplacsövűvel nyomatékosítva talán nem…