Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Jaja, fahéjas fánk, meg a chestnut.

2 kedvelés

Most a DC vanília vs Discovery north visz mindent

Jin Kazama Explosion GIF by BANDAI NAMCO

2 kedvelés

Köszi mindenkinek aki István gépét ajánlotta!
Szuper gépezet, és profi volt a csomagolás is!
És hamarosan szívhatom is kinga receptjét​:grin:

9 kedvelés

Sziasztok. Mutattam a fiamnak ezt a helyes keverőgépet, mert hát jó volna egy ilyen nekünk is. Erre ő… Hát ott a dagasztógép, az is tud keverni… :zipper_mouth_face: Következő okossága: fúrógép keverőszárral is csodákra képes… :face_with_peeking_eye: B@kker, kész vagyok… :bowing_man:t6:

3 kedvelés

Azért azok messze állnak a dologtól. A dagasztó úgy van kialakítva ha szarás , hogy levegőt kever az anyagba ami gyors oxidációhoz fog vezetni bolik a nikotin és az alap. Fúró szintén gyors sok levegő kerül bele. Én pár alkatrészre várok most. Nem kell nagy dologra gondolni zárt rendszerben lesz át pasztőrözve 2-5 báron cső szűkület(festó saválló 4mm)+ fecskendő tű :grinning:
Ez a lelke

2 kedvelés

Hmmm? Mea culpa? Napok óta szemezgetek vele…

Chesnut (indian) aromát mindenképp ajánlom, ha szereted a gesztenyepürét. :yum:
Szintén kedvencem a dohányosok közül a Drjum Black (szegfüszeges).
Kellemes a Gold Ducat is, ez mézes dohány, és a régi nagy kedvenc újabb változata az Ultimate Reborn is jó.
Régen a Traubit szerettem mèg, esetleg kipróbálhatod.

3 kedvelés

Köszönöm, de a gyümölcsöket csak enni szeretem. Ezek közül a fahéjas álom jól hangzik. Annak a kritikáját szívesen olvasnám. :hugs:

1 kedvelés

A gesztenyét nem igazán szeretem, de ez a szegfűszeg érdekes lehet. Köszönöm a tippet. A többire is ránézek. :hugs:

Gyalulatlan padon aludni a vidéki buszpályán" feeling :grin:

Nem tudom magam rávenni a fahéjas levesekre :roll_eyes: kv-ba szeretem, meg tejbegríz tetején :grin:

4 kedvelés

Karácsonyi íz a fahéjas alma, alias almás pite forever! Szerintem ez is finom lehet. :grin:

1 kedvelés

Most, hogy felemlegettük, lehet még van egy bontatlan Cinnamon aromám :roll_eyes::pleading_face: de az only fahaj…

Karácsonyi süti: a Grannies Finest teát se tudom meginni. Harapom. :grin:

Én meg a fahéj szagát se bírom :roll_eyes:
Capuccinora kényszereeen fahéjat tesznek nekem, de azzal a lendülettel megy is vissza :blush:

2 kedvelés

Kotyogós főzőbe szoktam úgy kv-t főzni, hogy közélökök egy csapott kiskanál őrölt fahéjat.
Valami mennyei úgy. (Cukor, tej).

De szívni nem bírom​:roll_eyes:

1 kedvelés

Én sem szeretem, csak almás pitében, forralt borban és muszakában. Capuccinót csakis kakaóval a tetején. :yum:

Én biztos szólnék előre, hogy fahéjat ne tegyenek rá :sweat_smile:

Illetve úgy általában semelyik részét egy fának :grin:

Amikor szólok előre, úgy néznek mint valami idiótára. Ők soha, ők csak kakaót. Szóval nem szólok, ha rateszik visszaküldöm. Normálisabb helyen megkerdezik.

3 kedvelés

Biztosíthatlak, hogy az a nézés megszokható :rofl:

Egy duplacsövűvel nyomatékosítva talán nem…:thinking::grin:

1 kedvelés