Nekem a grampa gyengécske. Az intenzívebbeket szeretem.
Gyerekek feljövök ide és olyan aromákat kívánok meg, amik eddig eszembe sem jutottak. Sőt életemben először szívok valamit ami kokszol és egy héten belül kell vattát cserélnem . Hát elindultam a lejtőn a pisztácia után, jöhet a karamella
Nekem porcuros enyhén vaníliás fánkíze volt. Viszont nem vált be…
Vorcukor? Vánk? Vandula?
Megvetted már a hildát? Abból minden kevésbé kokszolna.
Nem még tartom magam
Gyenge vagy.
Nem igazándiból, csak reménykedem, május elején van az évfordulónk és igen jól tudok célozgatni
A kék villanyos elvileg ugyanez csak minden dupla, nekem abból pár mili és kész voltam.
Ergo fel kell önteni 200 millire, és Done
Akkor ne válaszd a Hildát, ha jó a kapcsolat bár az Ares 2 is fogyott a boltokból…
hát én a modra célozgatok rendesen a tankból, majd veszek egy lepattanót occsón
Az más, az jó
Egyébként Drága Uram bírja, hallottatok volna mikor még annó a háztartási varrógépen próbáltam keresztül tolni 6 réteg gyapjút egyszerre, ahhoz képest egy hilda tank gyerekjáték
Kokszolgat,de annyira nem mint egy DC Pistachio pl.
Köszönöm szépen…
Megjött a vitamin utánpótlás, meg - szigorúan csak az ingyen posta miatt - pár új íz kipróbálásra
Tanultam a hibámból, és most pg alapú, így már talán nem lesz annyira szívás a fecskendőzés…
Sziasztok.
Hamarosan kell nikotint rendelnem, így én is kijátszanám a free shipping-et az aromamesternél. Szerintetek milyen jó felé aromájuk van desszert és desszertdohány ízvilágokban? Nem nagyon szeretnék mellényúlni. Köszönöm, ha ajánlotok!
Pár nap múlva tudok erről a kettőről nyilatkozni. Az illatuk hozza amit kell.
Én még csak az epret próbáltam tőle, az a lefolyóban végezte