Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nekem a grampa gyengécske. Az intenzívebbeket szeretem.

2 kedvelés

Gyerekek feljövök ide és olyan aromákat kívánok meg, amik eddig eszembe sem jutottak. Sőt életemben először szívok valamit ami kokszol és egy héten belül kell vattát cserélnem :joy:. Hát elindultam a lejtőn a pisztácia után, jöhet a karamella :joy:

1 kedvelés

Nekem porcuros enyhén vaníliás fánkíze volt. Viszont nem vált be…

Vorcukor? Vánk? Vandula? :thinking:

Megvetted már a hildát? Abból minden kevésbé kokszolna. :grin:

Nem még tartom magam :joy:

Gyenge vagy. :rofl:

Nem igazándiból, csak reménykedem, május elején van az évfordulónk és igen jól tudok célozgatni :joy: :joy: :joy:

A kék villanyos elvileg ugyanez csak minden dupla, nekem abból pár mili és kész voltam.

Ergo fel kell önteni 200 millire, és Done​:+1:

Akkor ne válaszd a Hildát, ha jó a kapcsolat :grin: bár az Ares 2 is fogyott a boltokból…:thinking:

hát én a modra célozgatok rendesen :wink: a tankból, majd veszek egy lepattanót occsón :joy:

Az más, az jó :+1::grin:

Egyébként Drága Uram bírja, hallottatok volna mikor még annó a háztartási varrógépen próbáltam keresztül tolni 6 réteg gyapjút egyszerre, ahhoz képest egy hilda tank gyerekjáték :joy: :joy: :joy:

Kokszolgat,de annyira nem mint egy DC Pistachio pl.

Köszönöm szépen…:blush:

Megjött a vitamin utánpótlás, meg - szigorúan csak az ingyen posta miatt - pár új íz kipróbálásra :smiley:
Tanultam a hibámból, és most pg alapú, így már talán nem lesz annyira szívás a fecskendőzés…

5 kedvelés

Sziasztok. :hugs:
Hamarosan kell nikotint rendelnem, így én is kijátszanám a free shipping-et az aromamesternél. :sweat_smile: Szerintetek milyen jó felé aromájuk van desszert és desszertdohány ízvilágokban? Nem nagyon szeretnék mellényúlni. Köszönöm, ha ajánlotok! :hugs::kissing_heart:

3 kedvelés

Pár nap múlva tudok erről a kettőről nyilatkozni. Az illatuk hozza amit kell.
Én még csak az epret próbáltam tőle, az a lefolyóban végezte :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Epres sajttorta [1] , fahéjas fánk, almáspite 2 , irish cream , mogyoró . Dohányosat onnan cherry cigar

1. habár finom de nekem volt egy kis gondom vele és azóta nem volt ilyen semmivel szívritmus zavar :flushed: lehet csak nekem van benne valami amit nem csipáz a szervezet ↩︎

2 kedvelés