Narancsal ízesítet ablaklemosó hejzenberg .
Ez a topik 50-50 esete vagy bejön vagy nem . Nincs lehetőség majd később
Akartam valami narancsosat és ez lett.
Antimetter Solar 3 hűsítős narancs . Na az kifejezetten narancs a hűsítő tompa és nem viszi el az ízt más irányba
Na igaz csak két hetes de kipróbáltam a DC Pisztáciát 15 százalékban keverve. 20-ban tuti sok lenne, de így tényleg nagyon jó
És innentől nincs megállás keksz,méz,karamell és tettestársai
A méz biztos nem, semmit nem szeretek aminek méz íze van, de a karamell, vanília, kávé keksz biztos kipróbálásra kerül
Hűsítőt nem szeretem. Lett volna még olyan narancsos, amit kipróbáltam volna, de nem volt készleten.
Kóstoltam volna valami jó kis szilvás dohányt is, de épp azt sem találtam náluk, és amire nagyon fáj a fogam, az a barackos tea íz. Majd legközelebb, ha rendelek máshonnan valamit.
IGAZI narancs? Nem bonyolult feladat, mégis nehéz…
Mondjuk én legcsúnyábban mandarin aromával szívtam meg anno. Felért egy ételmérgezéssel
Én meg mangó aromával jártam pórul.BBRRRR.
Mangó eddig csak a rosszakkal találkoztam
A Supervape mangó kivétel, az jó volt, azt elviseltem…
Az enyém azt hiszem DIY volt.
En eddig ki vagyok bekülve velük. De eddig egesz nap szívós nem volt.
A karamell amit kevertem szamomra nagyon intenziv lett. Egesznap nem szivhato. Igy ossze kevertem a mogyoroval. Kivancsi leszek ugy milyen.
Na raprobaltam erre a karamell mogyoro mixte amit csinaltam. Igy mar nagyon jo lett. Kicsi olyan nutellas az utoizz. Szuper.
A nutella mindenbe is jó
(Ok, húslevesbe óvatosan…)
Sikerült egy újabb kedvencet (vagyis inkább kettőt) kevernem. French Vanília RY4 double, és áfonya RY4 double, az utóbbi olyan mintha a dohányhoz nagyon finom áfonyacukorkát adnánk. Egyszerűen szuper mindkettő. Az előbbit nem tudom igazán tudom mihez hasonlítani kellemesen dohányos vaníliás ízű pipadohány jellegű ízeket ad rdában.