Inkább ne. Még a végén tesznek rá jövedéki adót. Ne adj nekik tippeket…
Mondjuk a fagyónkra jogos lenne a “nikotint tartalmaz” matrica!
Amúgy még azért nem véglegesítettem a rendelésem aromamajszternél, mert 16-án azt ígérte, hogy 1 hét múlva lesz Pisztácia fagyi aromája mire lesz aroma, elfogy a nikk de nem idegbeteg a pofa.
M-Type-ot nem rég vettem, mert annak mindig kell itthon lennie, de most még rendeltem tőlük pár jófélét, kíváncsi leszek. Hétvégén próba.
Csak az bosszant, hogy rengeteg aromát teleraknak hűstővel, amit én nem szeretek. Csak két aromában viselem el: Jungle Juice és Mentolos málna. De ezeket csak alkalmanként használom.
Ennek az aromának az íze mennyire egyezik meg az M-Type prémium aromáéval?
Szia
Ezt még nem próbáltam,de valószínűleg ugyan az,illetve ha mégsem akkor talán :
@Janos_Groszeibl János szerinted?
Nem tudom ez még kimaradt így nem tudok nyilatkozni…
M-type+kukorica
Brrr… nem hangzik jól.
Csak a félreértések elkerülése végett,azért Tőled kérdeztem,mert egyszer privát üzenetben,egy vaper társunk írta nekem,hogy Te talán tudod,hogy a kettő közül melyik az,ami az itthon kaphatóval is megegyezik.
Ezt az ízt még nem vettem tőlük így sajna nem tom…
Majdnem vettem próbaképpen, de elég sok minden volt már a kosárban, így redukálni kellett, így inkább lemondtam róla.
Nem olyan nagy probléma,legközelebb pótolható.
Egyébként,tervezek én is ilyen Journey aromákat rendelni,az általad említett is szerepel a terveim között.
Engem csábítottak a Dampflion ízei, szimpatikus keverékek voltak, de ami ínyemre lett volna, abba mindbe beleba**tak hűsítőt meg mentolt, vagy nem volt készleten.
Még bakancslistás a mentolos Latakia
Analógos koromban egyszer mentolos cigivel próbáltam leszokni… vagy legalább csökkenteni a mennyiséget, mert nagyon utáltam. Még fogkrémből is olyat veszek, ami a lehető legkevésbé mentolos.
Szia! A nevüket megkérdezhetem? Köszönöm!
Hat ma par nap utan megkostoltam a dinnyet. Meg nem ert be.
Bal Revolute DIY vanília jobb inaware vanília
Az elején rengeteg ízt megkóstoltam, majd maradt egy. Évek óta alig vettem aromát, most kipróbálok párat megint. Ma érkeztek: