Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Inkább ne. Még a végén tesznek rá jövedéki adót. Ne adj nekik tippeket…:shushing_face:
Mondjuk a fagyónkra jogos lenne a “nikotint tartalmaz” matrica!

Amúgy még azért nem véglegesítettem a rendelésem aromamajszternél, mert 16-án azt ígérte, hogy 1 hét múlva lesz Pisztácia fagyi aromája :roll_eyes: mire lesz aroma, elfogy a nikk :thinking::grin: de nem idegbeteg a pofa.

1 kedvelés

M-Type-ot nem rég vettem, mert annak mindig kell itthon lennie, de most még rendeltem tőlük pár jófélét, kíváncsi leszek. Hétvégén próba. :yum:
Csak az bosszant, hogy rengeteg aromát teleraknak hűstővel, amit én nem szeretek. Csak két aromában viselem el: Jungle Juice és Mentolos málna. De ezeket csak alkalmanként használom.
Ennek az aromának az íze mennyire egyezik meg az M-Type prémium aromáéval? :thinking:

2 kedvelés

Szia :slightly_smiling_face:
Ezt még nem próbáltam,de valószínűleg ugyan az,illetve ha mégsem akkor talán :

@Janos_Groszeibl János szerinted?

2 kedvelés

Nem tudom ez még kimaradt így nem tudok nyilatkozni…

1 kedvelés

M-type+kukorica :roll_eyes::grin:

Brrr… nem hangzik jól. :roll_eyes:

Csak a félreértések elkerülése végett,azért Tőled kérdeztem,mert egyszer privát üzenetben,egy vaper társunk írta nekem,hogy Te talán tudod,hogy a kettő közül melyik az,ami az itthon kaphatóval is megegyezik.

1 kedvelés

Ezt az ízt még nem vettem tőlük így sajna nem tom…

1 kedvelés

Majdnem vettem próbaképpen, de elég sok minden volt már a kosárban, így redukálni kellett, így inkább lemondtam róla.

1 kedvelés

Nem olyan nagy probléma,legközelebb pótolható. :slightly_smiling_face:
Egyébként,tervezek én is ilyen Journey aromákat rendelni,az általad említett is szerepel a terveim között. :wink:

Engem csábítottak a Dampflion ízei, szimpatikus keverékek voltak, de ami ínyemre lett volna, abba mindbe beleba**tak hűsítőt meg mentolt, vagy nem volt készleten. :frowning:

Még bakancslistás a mentolos Latakia :grin:

1 kedvelés

Analógos koromban egyszer mentolos cigivel próbáltam leszokni… vagy legalább csökkenteni a mennyiséget, mert nagyon utáltam. :smiley: Még fogkrémből is olyat veszek, ami a lehető legkevésbé mentolos.

2 kedvelés

Gyári posta :rofl:

8 kedvelés

Elég impulzív vásárlás volt, max 3 ízt akartam. Nem jött össze. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

8 kedvelés

Szia! A nevüket megkérdezhetem? Köszönöm!

Hat ma par nap utan megkostoltam a dinnyet. Meg nem ert be.

Bal Revolute DIY vanília jobb inaware vanília

1 kedvelés

Az elején rengeteg ízt megkóstoltam, majd maradt egy. Évek óta alig vettem aromát, most kipróbálok párat megint. :yum: Ma érkeztek:
20230330_173621

6 kedvelés