Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Coffe Mill Mango Lemonade, finom, érett mango.
Elég intenzív, az ajánlott 10% sok neki szerintem.

1 kedvelés

d464072529b4dfd3316d165a251970a85774

Amúgy ez a legnépszerűbb itt:

https://vape42.hu/termek/tfcr_rambo_mango_10ml.html

Hát ez finom lehet… :slightly_smiling_face:

Főleg, hogy jön a tavasz, dagad a vatta :+1:

Nem szeretem a mangót, de ezt pl. megkóstolnám.

Mai kóstolás:

https://vape42.hu/termek/iw_juicy_lemon_10ml.html

Hát, én amúgy is citromb…i vagyok, de ez felülmúlta a várakozásaimat. Pont mint a jó citrom, egy kicsi héjával fűszerezve :hugs: (ornitológus kollégáktól bocs :roll_eyes:)

Az üveges törpe kifuthatja magát. Ez tuti feloldja a hamis bájkát, deckestül. :grin:

(Rámjött a savanyú kívánás…remélem nem vok terhes.)

1 kedvelés

Nem ér megkérdezni, hogy miért tartogatok ilyesmit, de ez minőségi mango volt.

Imádom a mangót, pláne mikor reggelre leesik a fáról…már ha a repülő rókák (flying fox) [1] éjjel nem zabáltak bele :smiley:

1. ↩︎

Az üvege jól néz ki.
A sapkája is helyes.
A képen az az illúzió fogad, mintha ötliteres lenne.
Tudom, hogy rendhagyó a kérdésem, de MIÉRT? tartogatsz ilyesmit?
(Ja, múlt idő…megetted)

Tudtam, hogy rád számíthatok :grinning:
Hátaöa… mert jól néz ki az üveg és pipettás. Arra gondoltam, hogy esetleg töltök bele valamit és akkor jajjdejó hogy pipettás. Persze nem töltök bele semmit, nehogy mangós legyen :sweat_smile:
De az összes pipettás üvegcsém megvan. Meg néhány nem piepttás is, mert jól néz ki. Sajnos néhány jól kinéző dobozt/üvegcsét már kidobtam, pedig jól néztek ki :sweat_smile:

1 kedvelés

Akkor ez hétfő reggelekre ajánlott szemcsepp egy vitaminhiányos lajhárnak :grin:

Amúgy komolyan, szerintem az aromagyártóknak még mindig a gyümölcsízekkel van a legkevesebb dolguk.
De kezdek is rájönni, hogy azokkal nyúltam mellé eddig legkevésbé :grin:

1 kedvelés

Valahogy dupla mennyiséget rendeltem :thinking::sweat_smile:

5 kedvelés

Na betankoltál rendesen​:rofl:

Hát na . De nincs veszve semmi már értekeztem kolegámmal 1-1 megy :sweat_smile:. De legalább a maszekból még van pénz . Hamár gyatrán indult a hónap

Nekünk gyatrán is ér véget :roll_eyes:
Ez az orvosi alkalmassági hiányzott mint egy foghúzás. 2xtizenezer. Inkább alapot vennék​:rofl:

2xtizenezer mi a tyúk anyómra ha az orvost amúgy is fizetem ? Jó tudom különc orvos külömb pénz

Mintha jogsit csináltatnál, csak minket gyerekre tart alkalmasnak majd.

Megjött :slight_smile:

Kivancsi leszek, foleg a ni90-es tekercsekre. Nahh meg az alienre, mert azt tuti beneztem :slight_smile: sst nem akartam,akkor mondom a masik jo lesz, azt hittem ni80-as, hat nem, kanthal a1-es. Egyszer probaltam meshben kanthalt, hat semmi ize nem volt. Remelem egy alien coilnak lesz :slight_smile: most alien ni80-at raktam a halott nyuszi v3-ba, hat valami brutal izeket ad.
Ez a miui vatta kb 1 lap 1 coil?

Amugy lehet rendelek majd meg innen szalhuzalokat, mert most sok videot neztem, hogy csinaljak a sajat dual-triple clapton es alien huzalokat otthon furogeppel. Nem egy bonyolult dolog

Megegyszer koszi mindenkinek aki segitett a rendeles leadasanal.

1 kedvelés

Valaki próbálta már ezeket az aromákat?

6 kedvelés

A középsőt igen. De szorítja a lábam… :roll_eyes:
Amúgy finom :grin:

Teljesen jók, stabil márka :+1:

2 kedvelés

Azhad’s Contrapuntto. Végre beérni latszik.
Nem rossz, nincs olyan hamutálas, mint a Singature1000, de megtartjuk. Közepesen testes kivonat, enyhén száraz.
Kitartást ma is mindenkinek, viva la délután. Eredményekben gazdag, kellemes további fórumozast kívánok​:+1:dógozó népet szógálom.

10 kedvelés