Coffe Mill Mango Lemonade, finom, érett mango.
Elég intenzív, az ajánlott 10% sok neki szerintem.
Amúgy ez a legnépszerűbb itt:
Hát ez finom lehet…
Főleg, hogy jön a tavasz, dagad a vatta
Nem szeretem a mangót, de ezt pl. megkóstolnám.
Mai kóstolás:
https://vape42.hu/termek/iw_juicy_lemon_10ml.html
Hát, én amúgy is citromb…i vagyok, de ez felülmúlta a várakozásaimat. Pont mint a jó citrom, egy kicsi héjával fűszerezve (ornitológus kollégáktól bocs )
Az üveges törpe kifuthatja magát. Ez tuti feloldja a hamis bájkát, deckestül.
(Rámjött a savanyú kívánás…remélem nem vok terhes.)
Imádom a mangót, pláne mikor reggelre leesik a fáról…már ha a repülő rókák (flying fox) [1] éjjel nem zabáltak bele
Az üvege jól néz ki.
A sapkája is helyes.
A képen az az illúzió fogad, mintha ötliteres lenne.
Tudom, hogy rendhagyó a kérdésem, de MIÉRT? tartogatsz ilyesmit?
(Ja, múlt idő…megetted)
Tudtam, hogy rád számíthatok
Hátaöa… mert jól néz ki az üveg és pipettás. Arra gondoltam, hogy esetleg töltök bele valamit és akkor jajjdejó hogy pipettás. Persze nem töltök bele semmit, nehogy mangós legyen
De az összes pipettás üvegcsém megvan. Meg néhány nem piepttás is, mert jól néz ki. Sajnos néhány jól kinéző dobozt/üvegcsét már kidobtam, pedig jól néztek ki
Akkor ez hétfő reggelekre ajánlott szemcsepp egy vitaminhiányos lajhárnak
Amúgy komolyan, szerintem az aromagyártóknak még mindig a gyümölcsízekkel van a legkevesebb dolguk.
De kezdek is rájönni, hogy azokkal nyúltam mellé eddig legkevésbé
Na betankoltál rendesen
Hát na . De nincs veszve semmi már értekeztem kolegámmal 1-1 megy . De legalább a maszekból még van pénz . Hamár gyatrán indult a hónap
Nekünk gyatrán is ér véget
Ez az orvosi alkalmassági hiányzott mint egy foghúzás. 2xtizenezer. Inkább alapot vennék
2xtizenezer mi a tyúk anyómra ha az orvost amúgy is fizetem ? Jó tudom különc orvos külömb pénz
Mintha jogsit csináltatnál, csak minket gyerekre tart alkalmasnak majd.
Megjött
Kivancsi leszek, foleg a ni90-es tekercsekre. Nahh meg az alienre, mert azt tuti beneztem sst nem akartam,akkor mondom a masik jo lesz, azt hittem ni80-as, hat nem, kanthal a1-es. Egyszer probaltam meshben kanthalt, hat semmi ize nem volt. Remelem egy alien coilnak lesz most alien ni80-at raktam a halott nyuszi v3-ba, hat valami brutal izeket ad.
Ez a miui vatta kb 1 lap 1 coil?
Amugy lehet rendelek majd meg innen szalhuzalokat, mert most sok videot neztem, hogy csinaljak a sajat dual-triple clapton es alien huzalokat otthon furogeppel. Nem egy bonyolult dolog
Megegyszer koszi mindenkinek aki segitett a rendeles leadasanal.
A középsőt igen. De szorítja a lábam…
Amúgy finom
Teljesen jók, stabil márka