Melyik talján boltban van SC? Kapíse?
Gondolom az sehol igy marad a lutri…
Én most a tvgc-re fogok rárepülni. Ahogy néztem elég jó aromáik vannak. Csak elég drága.
Nekem is az jön(ne)… Pár bagós. De akár ínyenc IS.
Ha ki próbálod már nem lesz drága…
Gondolom. Tőled loptam az ötletet
Khamseen, Shamal, Roma, ezeket kóstoltam @Janos_Groszeibl jóvoltodból mindhárom hozta…mondjuk minden út ROMA-ba vezetett a háromból
Egyenlőre még a 12 eurós kategóriát tervezem. Hát ott is találtam olyat amit szerintem meg tudnék szokni.
Persze azok is nagyon jók…
Olyasmit szívesen kifognék, mint a Persian, tőlük is…
Rendeltem 2.hete, 2db, SC Sumbawa meg Sweetbacco, bekeverésnél rázogatás, 24h szellőztetés, 2.week pihentetés, tegnap elfogyott mind a kettő, nekem bejön, a többi ízre is rápróbálok a közeljövőben!
Nekem is bejönne, ha lenne értelmezhető íze,
A másik se rossz…
Az nem zsákbamacska,az már bevált cuccos.
Az még bakancslistás nekem is
Nem kevertem, de kevernék és ehhez kérnék ajanlasokat. Alapvetően a gyümölcsöset nem szeretem, viszont egy eldobható “csodát” kóstoltam mangós ízesítéssel. Szerelem lett első szívásra
Kaptam ajánlást mangós liquidre, de sehol nem lehet kapni.
Akinek van javaslata édes mangó aromára, liquidre, pici hűsítő sem zavar, legyen szíves írjon
Pj empire mango bango, de van hűsítő nélküli verzió is vagy elf mango. Én ezeket próbaltam.
A chill-pill mangósa finom, én egy kicsit mondjuk ráédesítettem, úgy olyan elfes. Az a&l-é nekem nagyon hűs, Krisz viszont szereti