Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Akkor a posta hozza? mert nekem bonyolult az atvetel, de akkor masnap a postan at tudom venni munka utan, az jo. Hat en nem szalhuzalokat nezegettem, hanem clapton, alien es ilyen dl-be valo dolgokat :slight_smile:

Koszi az infot, ma osszerakok egy kosarat :slight_smile:

A postaládában volt minden rendelésemnél,mert csak egy levélméret.

1 kedvelés

Ma lesz a proba. Igaz 16.- at irtam ra, de mar nem birok varni. Kivancsi leszek, hogy tenyleg nem kokszol e, ahogy mondjak. Na meg persze az izzere is. :grinning:

5 kedvelés

A mogyoro amit kevertem a House of Vape- tol az nagyon jo lett. Egy hetes hasznalat utan semmi koksz es hofeher a vatta. Az izze is csodas.

4 kedvelés

Bafometto pod-ot próbálok, abszolút nem kokszol, baromira ízlik, cserébe drága! :joy:

2 kedvelés

Na erre akkor ra nezek.

Szia, még egy utolso kerdes, az a miui pamut, az a miui vatta lenne? Lehet a google fordito forditja felre mert cotton van rairva, de inkabb rakerdezek. 3 fele vatta van ott, esetleg probaltad mar valamelyiket?

Muji vatta az az első vatta vape villágban könnyen méretre vágható a két oldalát kell kidobni amit Cseng megfogott.A többi is jó féle én mindegyikből használok rta-tól függ melyikbe mit.

3 kedvelés

Koszi, akkor azokbol is rendelek parat :slight_smile:

Érdemes jó lesz.

Par napja kevertem Vtecc karamellt. Meg nics meg az erlelesi ido, de raprobaltam. Igy par nap utan is nagyon jo mar.

2 kedvelés

@Peva71 az imént hogy jártam? Pakolgatok…Rábukkantam a jó pár hete bekevert Vapehouse PUNCH levesre, még tőled kaptam az aromát​:hugs:

Nos, a DC Pistacchio -hoz képest ez sokkal finomabb. Nincs mellékíze sem. (A DC-n érzek valamit, nem tudom megmagyarázni…mint egy állott kredencíz). És 80 százalékban hasonlít a máig siratott és eltűnt Flaschenduns Brown Tabak ízéhez​:star_struck:)

Szóval köszi v2.0 :hugs::+1:

3 kedvelés

:wink:

Tudom, xarrá néztük itt a kollégákkal a minap…

:pleading_face::scream::underage:

Sajnálom. Ennyire nem mentem bele. De csak találunk már valakit aki svájcban jár kel.

Írtam 2 boltnak és a gyártónak. Szívhez szólóan :disappointed_relieved::heart::pleading_face: de zéró válasz…azóta figyelésen van abban a webshopban, ahol vettem tavaly.

Ha találsz olyat, aki a németekhez szállít , de hozzánk nem, akkor szólj.

Ok. :+1:Sajna amúgy általánosan a “kifogyott” státusz a jellemző.

Mondjatok egy érvet, miért NE kóstoljam meg a 2 hetes, “radiátorkeverőn” katalizált kellemes színű és illatú AZHAD’S Persian Apricotot!

Mert később finomabb lesz :grin: