Akkor a posta hozza? mert nekem bonyolult az atvetel, de akkor masnap a postan at tudom venni munka utan, az jo. Hat en nem szalhuzalokat nezegettem, hanem clapton, alien es ilyen dl-be valo dolgokat
Koszi az infot, ma osszerakok egy kosarat
Akkor a posta hozza? mert nekem bonyolult az atvetel, de akkor masnap a postan at tudom venni munka utan, az jo. Hat en nem szalhuzalokat nezegettem, hanem clapton, alien es ilyen dl-be valo dolgokat
Koszi az infot, ma osszerakok egy kosarat
A postaládában volt minden rendelésemnél,mert csak egy levélméret.
Ma lesz a proba. Igaz 16.- at irtam ra, de mar nem birok varni. Kivancsi leszek, hogy tenyleg nem kokszol e, ahogy mondjak. Na meg persze az izzere is.
A mogyoro amit kevertem a House of Vape- tol az nagyon jo lett. Egy hetes hasznalat utan semmi koksz es hofeher a vatta. Az izze is csodas.
Bafometto pod-ot próbálok, abszolút nem kokszol, baromira ízlik, cserébe drága!
Na erre akkor ra nezek.
Szia, még egy utolso kerdes, az a miui pamut, az a miui vatta lenne? Lehet a google fordito forditja felre mert cotton van rairva, de inkabb rakerdezek. 3 fele vatta van ott, esetleg probaltad mar valamelyiket?
Muji vatta az az első vatta vape villágban könnyen méretre vágható a két oldalát kell kidobni amit Cseng megfogott.A többi is jó féle én mindegyikből használok rta-tól függ melyikbe mit.
Koszi, akkor azokbol is rendelek parat
Érdemes jó lesz.
Par napja kevertem Vtecc karamellt. Meg nics meg az erlelesi ido, de raprobaltam. Igy par nap utan is nagyon jo mar.
@Peva71 az imént hogy jártam? Pakolgatok…Rábukkantam a jó pár hete bekevert Vapehouse PUNCH levesre, még tőled kaptam az aromát
Nos, a DC Pistacchio -hoz képest ez sokkal finomabb. Nincs mellékíze sem. (A DC-n érzek valamit, nem tudom megmagyarázni…mint egy állott kredencíz). És 80 százalékban hasonlít a máig siratott és eltűnt Flaschenduns Brown Tabak ízéhez)
Szóval köszi v2.0
Sajnálom. Ennyire nem mentem bele. De csak találunk már valakit aki svájcban jár kel.
Írtam 2 boltnak és a gyártónak. Szívhez szólóan de zéró válasz…azóta figyelésen van abban a webshopban, ahol vettem tavaly.
Ha találsz olyat, aki a németekhez szállít , de hozzánk nem, akkor szólj.
Ok. Sajna amúgy általánosan a “kifogyott” státusz a jellemző.
Mondjatok egy érvet, miért NE kóstoljam meg a 2 hetes, “radiátorkeverőn” katalizált kellemes színű és illatú AZHAD’S Persian Apricotot!
Mert később finomabb lesz