Én csak a feketét iszom meg, sárgában nem bízok.
Mind egyforma ha egy meg volt mind megvolt csak a címke más…
Sárga Tscibo, csengő rajta…
(Nekem az kicsit vékony ízű, th hiányos)
Ja, hogy ti ki is bontjátok? Csodálkoztam is, hogy 4 éve jó ez a fél kilós…
Én vettem kézműves kávét csilliómillióért, de rájöttem, hogy nekem jó az akciós lejárt az ósanból is, egy gonddal kevesebb.
Pedig egy jó Cibetes…hmmm
Igen én is ezt vallom 250gram 12ezerért se jobb
Frei bácsi kávéja sem rossz de inkább tényleg a sárga csikó
Jobb az, ha rádobsz 200k egy kávégépre, darálóra, unikornisra, ja nem, van már elég hobbim, kösz.
Én az automatából szeretem a mokkacsínót, az instant verziót.
Nekem is a kv gép ami jó …
Kevebol en csak az akciost veszem. Kavezok sokat, de nem vagyok innyenc. Kavefozom is sima filteres. Itt kint az evek alatt hozza szoktam a hosszu kavehoz. Egy dologra nem tudnak ravenni a Fritzek, hogy cukor es tej nelkul igyam.
Egy komolyabb gép be se férne a konyhánkba, falat kéne bontani.
Nekem most jön hétfőn egy kis unikornis 332.-) Unicorn Shake -Frappé- (Frappé )-(10ml.-) én sem vagyok normális
Tudnék mesélni róla ilyeneken élnek a szakipari emberek
Mokate
Az irodisták is.
Szia!
Errol a boltrol meg nem is hallottam, viszont szetneztem es nagyon jo dolgok vannak
A rendeles meneterol 1-2 infot tudnal adni? Azt latom, hogy banki atutalas, és mivel mar rendeltetek igy tudom hogy megbizhato igy merek elore utalni.
Bepakolom a kosarba es utanna kapok valami azonositot amit az utalas kozlemenyebe kell megadnim? Milyen szallitasi modok vannak? Ezt meg nem talaltam meg.
Elore is koszi az infokat.
Szia,lazán bepakolod a kosárba,utalással szoktam fizetni.
Már megvan a szlaszáma,de küldi az e-mailodra és postaládába landol a rendelésed általában 4-5 nap alatt.
Nézd meg van 25 méteres kiszerelésben is ami jobb árban van
Zolika már le is írt mindent…