Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Én csak a feketét iszom meg, sárgában nem bízok.

Mind egyforma ha egy meg volt mind megvolt csak a címke más… :slightly_smiling_face:

Sárga Tscibo, csengő rajta…

(Nekem az kicsit vékony ízű, th hiányos)

Ja, hogy ti ki is bontjátok? Csodálkoztam is, hogy 4 éve jó ez a fél kilós…:roll_eyes:

Én vettem kézműves kávét csilliómillióért, de rájöttem, hogy nekem jó az akciós lejárt az ósanból is, egy gonddal kevesebb. :sweat_smile:

Pedig egy jó Cibetes…hmmm​:star_struck::grin:

pooping-cat

Igen én is ezt vallom 250gram 12ezerért se jobb

Frei bácsi kávéja sem rossz de inkább tényleg a sárga csikó :joy:

1 kedvelés

Jobb az, ha rádobsz 200k egy kávégépre, darálóra, unikornisra, ja nem, van már elég hobbim, kösz.

1 kedvelés

Én az automatából szeretem a mokkacsínót, az instant verziót. :joy:

Nekem is a kv gép ami jó …

Kevebol en csak az akciost veszem. Kavezok sokat, de nem vagyok innyenc. Kavefozom is sima filteres. Itt kint az evek alatt hozza szoktam a hosszu kavehoz. Egy dologra nem tudnak ravenni a Fritzek, hogy cukor es tej nelkul igyam. :grinning:

Egy komolyabb gép be se férne a konyhánkba, falat kéne bontani. :sweat_smile:

Nekem most jön hétfőn egy kis unikornis :rofl: 332.-) Unicorn Shake -Frappé- (Frappé )-(10ml.-) én sem vagyok normális :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Tudnék mesélni róla :joy: ilyeneken élnek a szakipari emberek :joy:

Mokate :joy:

Az irodisták is. :sweat_smile:

Szia!

Errol a boltrol meg nem is hallottam, viszont szetneztem es nagyon jo dolgok vannak :slight_smile:
A rendeles meneterol 1-2 infot tudnal adni? Azt latom, hogy banki atutalas, és mivel mar rendeltetek igy tudom hogy megbizhato igy merek elore utalni.
Bepakolom a kosarba es utanna kapok valami azonositot amit az utalas kozlemenyebe kell megadnim? Milyen szallitasi modok vannak? Ezt meg nem talaltam meg.

Elore is koszi az infokat.

2 kedvelés

Szia,lazán bepakolod a kosárba,utalással szoktam fizetni.
Már megvan a szlaszáma,de küldi az e-mailodra és postaládába landol a rendelésed általában 4-5 nap alatt.
Nézd meg van 25 méteres kiszerelésben is ami jobb árban van :wink:

3 kedvelés

Zolika már le is írt mindent…

2 kedvelés