Ismerek embereket Svájcban. A mi munkaadóink svájciak. Ők kell h tudják…Megkérdezem majd tőlük.
@Robertino_daf Nekem kellene csak jelzem.
Leírás alapján nekem is szimpatikus
Erre az egy pisztáciás karamellás cuccra tudtam eddig mindösszesen azt mondani, hogy nincs benne semmilyen kellemetlen mellékíz. Pedig páron túl vagyok
Olyasmi harmónia, mint egy jó házi kakaó.
Ez a pirított pisztácia nekem is tetszene
Svájc felé nem mászkál valaki?
Folyton mászkálok, csak párszáz km-rel messzebb, mint kéne
Ha ezt tudom, tavaly megvettem volna vagy hat-nyolc-húsz Longfillt…
Valaki nem tudna nekem rendelni la tabacchia 4pod white aromat. Utalnam elore paypalon az arat es a posta koltseget is. Nem talakok csak az olaszoknal es sehol nincs paylal. Nemeteknel abszolut nincs. Elore is kosz a valaszokat. Minden megoldas erdekel.
Olaszoknál revoluttal lehet. Legalábbis a tisvapon. Én arról szoktam utalni.
Megoldodott. Koszonom
Itt van paypal.Innen szoktam rendelni:
Koszi.
Egy időre megleszek dohányos aromával mtl-be
A Gin tonic az a kakukktojás, utánpótlásként jött dl-hez
A kék villamosról meg már annyit hallottam hogy nem bírtam kihagyni
Nem is olyan gusztustalan ígéretes, legalábbis a marketing.
(Ugyanitt Brown Tabak kerestetik)
Nem bizony, remélem az íze is olyan lesz
A gin tonic-ot én is nagyon szeretem. Aromában (is). Úgy hívom “a lágy fanyarság”. Ritkán veszek snv-et, de már többször elgyengülve kérdeztem a “jó illatú” boltban az eladó srácot:
- Tudom, hogy nincs a papíron, de mellédobnál még egy Gin Tonic-ot?
Nálam már háromszor bevált. Igazi nyári íz.
Várom a teszt eredményt. Ilyet még nem vettem, de van ez a kettő, csak még nincs bekeverve. Ismered őket?
Eddig még csak a citromos kekszet próbáltam ettől a gyártótól, de mindenképp lesz belőle teszt.
Hányasra szoktál keverni? Azért kérdezem, mert ezeket hétvégén bekeverem, de ha 3-nál gyengébbet szívsz akkor még nic hozzáadás előtt veszek ki belőle neked kicsit tesztelésre.
Vagy kapsz máshonnan?
3-ast szívok, néha 0-t. Mire gondolsz hogy kapok máshonnan?