Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Solub-ból csak a város nevűek jók szerintem…

Van amin nem szabad spórolni! Ilyen az íz élmény is! :wink:

Ma két csengetést vártam, három lett belőle. A postás úgy látszik nem tudja, hogy nem harmadszor hanem háromszor kell csengetnie. Hozott egy jó kis bünti csekket :roll_eyes::joy:
Na mind1, viszont megjött amire vártam. Köszönöm @anon75939458 az ajándékot és kóstolót is :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Csoki nélkül nincs aji. :rofl:

A csoki az aji​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Én köszönöm szépen!
És kérek elnézést is!
Ez nehéz “szülés” volt :slight_smile:

Tisztelettel

@Peva71 kíváncsi leszek az AE Sweet Vanilla véleményedre :slightly_smiling_face:mert még azt SE vettem tőlük, csak kb. 10 féle van, és kb. mind bagós.

Ízre még nem tudom, de színre ilyen lett. :thinking:
Illatot nem tudom, éppen nincs szaglásom​:joy:

6 kedvelés

Ok, ami késik, nem megy el időben :grin::+1: jobbulást!

1 kedvelés

A TVGC echo sweet Virginiát próbáltad már?

2 kedvelés

Nem…úgy alakult, hogy még nincs TVGC aromám (@Janos_Groszeibl Jani kóstolói voltak tavaly, 3 dohanyos hamutálas). Egyelőre terv, majd beszállok egy Tisv Após rendelésbe, ha lesz.

Nem tudom, nekem hogy jönne be a vaníliás dohány, azért is kérdeztelek. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Tudom! Várni kell keverés után, de most csak a te kedvedért :joy:
Újra tekertem bykat és a sweet vaníliát tettem bele.
Vaníliát nem érzek, viszont a persian apricotra emlékeztet. Vagy nem is tudom.
Mintha szénát szívnék. Vanília sehol.
Na megy pihenni :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Bakker 2 napja rendeltem onnan. Szóljak ha legközelebb rendelek? Nem tudtam, hogy kellene valami. Bocsi

1 kedvelés

No problem,.nem élethalál :wink::+1:de köszi, ha…

Hmm…a vanília nekem nem olyan vegyületnek tűnik, aminek 6 hétig érnie kellene…de pár napot simán el tudok képzelni.
Az előzetes vélemények alapján is ez volt a tippem. Megosztóbb, keveslik a vaníliát benne néhányan.

Köszi a kóstolást​:hugs:bízom benne, később nem leszel csalódott. Amúgy 10 százalékban keverted?

1 kedvelés

12ben, mindig a maxra keverem :slightly_smiling_face:
Küldök majd kóstolót ha érdekel.
Sőt, ha ilyen széna szalma íze marad, lehet az egészet megkapod :joy:

Kis mogyoro. Frissen keveve

1 kedvelés

Igen, Azhad’s levesek…én is 10-12, alatta íztelen. Szóval nem mondanám takarékosnak.
Pár nap múlva kívancsi leszek :slightly_smiling_face:
(Van vanília aromám de asszem csak Tahiti, még nem próbáltam dohányba :slightly_smiling_face:).

Külön vanília van nekem is. A crown egy részét bolonditottam vele :slightly_smiling_face:
Na ha nem változik, lehet ebbe is kipróbálom majd egy 10mlben

1 kedvelés

Hátha…bár gyárilag meg van ígérve :roll_eyes:és a vanília az roppant “összetett” íz :grin: