A mata fina nagyon jó.
Neke bejött…
Ezt a hamutál dolgot nem értettem soha.Nekem ezeknek semmi köze hozzá.Csak a dohány illatot és ízt adják nekem,égett papír nélkül.Szerintem is a legjobb aromák!
Én még eggyik dohányos aromámnál sem éreztem hamutálas ízt.
Azt sem tudom hogy az milyen.
Amikor még dohányoztam és elaludt a cigim akkor az ujra meg gyújtott ciginek volt olyan íze.
Vagyis ahoz tudnám hasonlítani.
Annak sem érzek hamutálas ízt amire a kommentelők azt írták a rendelésnél ahol jellemzést lehet írni az adott aromáról.
Az írish black elég brutál cucc de inkább füstös mint hamutálas.
Kedvencem.
Az egyik ilyen az Azhad’s 1000, illetve kicsit az Old Times is.
Valóban nem az a keserű, égett, újragyújtott dekk. De kicsit megidézi a “hangulatot”.
Ne engem kérdezz, én a közelébe sem megyek. Gondolom valami füstös íz…
Ha dohányos akkor aromamester cherry cigar ami nagyon bejött és igen csak hasonlított a Primus cherry-re . De bármi másal próbalkoztam nem hozta azt a markáns ízt mint a Chesterfield-nél . Vaníliás dohány meg eddig lutri volt .
Idei első rendelésem. (Második kiszállítás) Asszem egy darabig aromát sem kell rendelnem. Sosem próbáltam eddig a tvgc aromákat, de annyira mondtátok, hogy jók, hogy hinnem kell nektek Részemről teljes a bizalom felétek. .
Szóval vettél egy zsák drága aromát, amit még sosem próbáltál…
Gyakorlatilag igen. Szerintem teljesen mindegy, hogy egyesével veszem meg, vagy egyszerre. Itt nekem rosszat még senki sem ajánlott. Eleve az én ízvilágom elvileg mind. Nagy baj nem lehet, max fintorogva szívom és lassan.
Uram,atyám mire nem vagy képes semmi desszert,semmi nasi,csak a dohány
Én azokat szeretem csak egésznaposra. Ha csak ez az egy defektem lenne, nekem is könnyebb lenne.
Hát így kerülnek hozzám liquidek mindenhonnan
Én egyessével veszem, így olcsóbb.
Nekem is 60ml, Angolo Latakia Hybrid-et úgy el tudtam gőzölni, hogy az íz még mindig tuti!
Ne is cserélek vattát, megy rá a Vapehouse Piggy!
1/2-hét elég neki!
Szép sor…jellemeznéd majd őket ha beértek? Hasonló ízléssel bírok rendelkezni, nekem is ez az egész napos vonal.