Nálam nemgyerebe. Nagyon sok volt az az aroma, mintha tiszta lekvárt nyalogatnék jó sok édesítővel
Rossz helyen dolgozom, lehet váltani kellene nekem is olyanra, ahol ilyen az ellátmány
Kolegámnak megtetszett a Vaporesso amorur és úgygondolta rendezük ezzel meg + kpval a rendelésem
Szia Tamás!
Te az A and L-eket honnan szoktad rendelni ?
Tisztelettel
Ez most a liquidhall-ról jött elötte a vapingunderground-ról rendeltem . De a kis bolton keresztül is rendeltem csak az hoszadalmas
Köszönöm!
Mi a nejemmel gyümis- hűsítős vonalon a Ragnarokokot használjuk elsősorban,
most kell bontanom az utolsó flakon aromát (ez még 3 hónap) de én ilyenkor már rendelni szoktam
Az aromaparadise ról szoktam de ott éppen nincs. Kapkodnom még nem kell, de azért az nem baj hogy ha van még pár beszerzési forrás a közelben is
Tisztelettel
" - Telefondoktor: Köhögés ellen Fagifort, Coderitet vagy Mixtura pectorist ajánlunk. Magas láz ellen priznicet vagy Amidasophent…"
( Kern András: Halló, Belváros, kabaré jelenet)
- Enyhe téli napokra: citrus féléket, mézes és kakaós dohányízeket javallok…
-Halló. Veiner elvtársat keresném
-Veiner elvtars szabadságon van , ebédel és a másik vonalon beszél .
-Mindet egyszerre?
- Szabadon választhat
Khmnyaloszkóppal megvizslattam
Khm ez tényleg dohány.
Azt hiszem elég 10 ml a keverésből egyenlőre,hátha,még nem is tudom
Már most tudom írni,olasznak lehet olasz,de eskü ti elvetemültek vagytok akik ezeket az aromákat szeretitek
Nem mondanám rossznak,de ! Ezzel azt hiszem nekem bezárult az olasz melódia
Ha ezzel kezdtem volna nem biztos hogy leszokok
Tényleg finom,de rá kellett jönnöm nem az én “ízlésficamomra” szánták
Aki szereti,annak
Kíváncsi voltam,de már nem biztos hogy az leszek
Maradnék a dohányimmitációs kekszekshossshíjjákoknál
Látom nem tanultál más hibájából
Annyira,de annyira hinni szerettem volna bennede már 6 perc alatt kiderült a turpisság egyszerűen nem hittem senkinek annyira szereti “mindenki” az olvasataimban de most nekem volt igazamnem szeretem
Írnám most hogy :hogy lehet dohányt szívni egy JÓ MTL kazánból? nem tudom
Vagy az én kazánjaim nem valók ehez a fantasztikus dohánykivonathoz vagy a szívókám
Szerintem nem a kazánjaiddal van “baj”
Ezerszeres köszönet és hála Neked!
Ezeknek én is nekifutottam már, talán, háromszor is, de nem, nem és nem ment. Én is azt hittem, velem van a baj, vagy az eszközparkom nem megfelelő, de ezek szerint nem csak nekem xarok.
Én nagyom, de nagyon a legjobbak ha akarom!
Nem is, nem is ha akarom!
Nálam már az ry4 leverte annó a biztit, szóval nálam esélytelenek ezek a hamutálak…legyen édes, desszert, finom.
Ezek a legjobb aromák a földön
(Persze nem mindenkinek).
Én ezek nélkül nem lennék vaper…
10-en évig elvoltam velük mára már más a kedvenc…