Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Az én 200 forintos mérőpoharaim ehez a mérleghez képest kutyaf@a :joy:
Mától nem is vagy csóró a szemünkben :joy::joy::joy:

Ugyanmár, csóró vagyok és kész, ez nem vita tárgya. :joy:

Azért azt megnézem, hogy ha nem veszed ki a cseppentőt, hogy öntöd bele a cuccot. De lehet valamit félreértek!
És nem kell magyarázni! Értem, és egyet értek, hogy egyszerűbb lehet, én csak a vg és fecskendő kapcsolatára reagáltam! :roll_eyes::slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Megértem én ezt is :smile:
Kingáék féle keverde minden bajomra gyógyír volt eddig :laughing:
Mindenkinek boldog mérlegelést​:rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Vg felszívásával sincs gond meg kell várni amig szoba hőmérsékletű lesz.Ha sietős ott a mérő pohár fecskendő se kell …öntöd és kész…

2 kedvelés

Na hát ez az! mérőpohár nincs, ezért veszem ki a fecsi belsejét, és azt használom mérőpohárként​:slightly_smiling_face:

Nem értetitek ti az újítást, ez egy új kaland, egy felfedezésre váró ismeretlen terep, tele izgalmakkal és új élményekkel. :joy:

1 kedvelés

Ugyan az… ja ha a gyerek le löki az sincs egy ideig…

De én értem, és ezért is volt az eredeti kérdésem, amire elég szarkasztikus válaszokat kaptam.

Azért jó, mert csak. Mit szeretnél még tudni? :joy:

Én is próbaltam a fecsibe mérést, de vagy befogom a végét, dzsúvás leszek, vagy nem találok a lyukba, dzsúvás leszek, felszívni fájdalmas, mosogatni a végén a cuccot, meg az elején is. Érted, rengeteg fájdalom a vége. :sweat_smile:

ezeket értem… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ennyiért inkább mosogatok​:joy:

1 kedvelés

Időt sem atomorával mérek…szóval nekem elég lesz az ékszermérleg pontossága is. :sweat_smile:

1 kedvelés

Akkor én most értettem meg magamat !
Ezért tudtam megvásárolni azokat a dolgaimat mert nem költöttem el vagyonokat ilyen készülékekre :joy::joy::joy:

2 kedvelés

Azt hittem ezek után. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Francokat, ennek a többszörösét költötted el csak vattákra, ne álmodozz. :joy:

Kérjük értékelje a keverését majd pár nap múlva a legnagyobb tudása alapján uram :smiling_face:
Most fogod csak érezni melyik sor melyik almafájáról került az aromába a szilva​:wink:
Én megint szurkolok neked és epekedve várom :nerd_face::smiling_face_with_three_hearts:

Sőt azt is jobb vagy bal kézzel szedték le…

Érted, megveszed a danit csillió millióért, mert mondjuk 20%kal pontosabb az elektronika, mint egy olcsó kínai, megveszed az eredeti bájkát trilliómillióért, mert 5%kal jobb, mint a negyed annyi klón. Majd fogod és összepacsálsz valamit kábéra, amit elszívsz belőle. :joy:

Így már értehető :wink:hámégjóhogy​:joy::joy: