Az én 200 forintos mérőpoharaim ehez a mérleghez képest kutyaf@a ![]()
Mától nem is vagy csóró a szemünkben ![]()
![]()
![]()
Ugyanmár, csóró vagyok és kész, ez nem vita tárgya. ![]()
Azért azt megnézem, hogy ha nem veszed ki a cseppentőt, hogy öntöd bele a cuccot. De lehet valamit félreértek!
És nem kell magyarázni! Értem, és egyet értek, hogy egyszerűbb lehet, én csak a vg és fecskendő kapcsolatára reagáltam! ![]()
![]()
Megértem én ezt is ![]()
Kingáék féle keverde minden bajomra gyógyír volt eddig ![]()
Mindenkinek boldog mérlegelést![]()
![]()
![]()
Vg felszívásával sincs gond meg kell várni amig szoba hőmérsékletű lesz.Ha sietős ott a mérő pohár fecskendő se kell ..öntöd és kész..
Na hát ez az! mérőpohár nincs, ezért veszem ki a fecsi belsejét, és azt használom mérőpohárként![]()
Nem értetitek ti az újítást, ez egy új kaland, egy felfedezésre váró ismeretlen terep, tele izgalmakkal és új élményekkel. ![]()
Ugyan az… ja ha a gyerek le löki az sincs egy ideig..
De én értem, és ezért is volt az eredeti kérdésem, amire elég szarkasztikus válaszokat kaptam.
Azért jó, mert csak. Mit szeretnél még tudni? ![]()
Én is próbaltam a fecsibe mérést, de vagy befogom a végét, dzsúvás leszek, vagy nem találok a lyukba, dzsúvás leszek, felszívni fájdalmas, mosogatni a végén a cuccot, meg az elején is. Érted, rengeteg fájdalom a vége. ![]()
ezeket értem.. ![]()
Ennyiért inkább mosogatok![]()
Időt sem atomorával mérek…szóval nekem elég lesz az ékszermérleg pontossága is. ![]()
Akkor én most értettem meg magamat !
Ezért tudtam megvásárolni azokat a dolgaimat mert nem költöttem el vagyonokat ilyen készülékekre ![]()
![]()
![]()
Azt hittem ezek után. ![]()
Francokat, ennek a többszörösét költötted el csak vattákra, ne álmodozz. ![]()
Kérjük értékelje a keverését majd pár nap múlva a legnagyobb tudása alapján uram ![]()
Most fogod csak érezni melyik sor melyik almafájáról került az aromába a szilva![]()
Én megint szurkolok neked és epekedve várom ![]()
![]()
Sőt azt is jobb vagy bal kézzel szedték le..
Érted, megveszed a danit csillió millióért, mert mondjuk 20%kal pontosabb az elektronika, mint egy olcsó kínai, megveszed az eredeti bájkát trilliómillióért, mert 5%kal jobb, mint a negyed annyi klón. Majd fogod és összepacsálsz valamit kábéra, amit elszívsz belőle. ![]()
Így már értehető
hámégjóhogy![]()
![]()