Az én 200 forintos mérőpoharaim ehez a mérleghez képest kutyaf@a
Mától nem is vagy csóró a szemünkben
Ugyanmár, csóró vagyok és kész, ez nem vita tárgya.
Azért azt megnézem, hogy ha nem veszed ki a cseppentőt, hogy öntöd bele a cuccot. De lehet valamit félreértek!
És nem kell magyarázni! Értem, és egyet értek, hogy egyszerűbb lehet, én csak a vg és fecskendő kapcsolatára reagáltam!
Megértem én ezt is
Kingáék féle keverde minden bajomra gyógyír volt eddig
Mindenkinek boldog mérlegelést
Vg felszívásával sincs gond meg kell várni amig szoba hőmérsékletű lesz.Ha sietős ott a mérő pohár fecskendő se kell …öntöd és kész…
Na hát ez az! mérőpohár nincs, ezért veszem ki a fecsi belsejét, és azt használom mérőpohárként
Nem értetitek ti az újítást, ez egy új kaland, egy felfedezésre váró ismeretlen terep, tele izgalmakkal és új élményekkel.
Ugyan az… ja ha a gyerek le löki az sincs egy ideig…
De én értem, és ezért is volt az eredeti kérdésem, amire elég szarkasztikus válaszokat kaptam.
Azért jó, mert csak. Mit szeretnél még tudni?
Én is próbaltam a fecsibe mérést, de vagy befogom a végét, dzsúvás leszek, vagy nem találok a lyukba, dzsúvás leszek, felszívni fájdalmas, mosogatni a végén a cuccot, meg az elején is. Érted, rengeteg fájdalom a vége.
ezeket értem…
Ennyiért inkább mosogatok
Időt sem atomorával mérek…szóval nekem elég lesz az ékszermérleg pontossága is.
Akkor én most értettem meg magamat !
Ezért tudtam megvásárolni azokat a dolgaimat mert nem költöttem el vagyonokat ilyen készülékekre
Azt hittem ezek után.
Francokat, ennek a többszörösét költötted el csak vattákra, ne álmodozz.
Kérjük értékelje a keverését majd pár nap múlva a legnagyobb tudása alapján uram
Most fogod csak érezni melyik sor melyik almafájáról került az aromába a szilva
Én megint szurkolok neked és epekedve várom
Sőt azt is jobb vagy bal kézzel szedték le…
Érted, megveszed a danit csillió millióért, mert mondjuk 20%kal pontosabb az elektronika, mint egy olcsó kínai, megveszed az eredeti bájkát trilliómillióért, mert 5%kal jobb, mint a negyed annyi klón. Majd fogod és összepacsálsz valamit kábéra, amit elszívsz belőle.
Így már értehető hámégjóhogy