Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Tudom, tudom! :slightly_smiling_face: De valami nagyon hiányzott, és a több nic kellett ezek szerint

2 kedvelés

Mármint keverd “majd” 17 % ban és 100 ml hez 5,de inkább 4 ml hoshíjják kell .(a Janiéból meg pont
a fele​:stuck_out_tongue_winking_eye:)

1 kedvelés

200as? :thinking:
Azt most hirtelen ki se tudom számolni hány csepp kellhet abból :slightly_smiling_face:

pont a fele mint a 100-ból :joy:

1 kedvelés

Ezért nem megyek 15 alá…remélem, hogy meg is van 15.
Nekem is van néha hiányérzetem, így is.
De nehogy 2-3 mg-on múljon :wink: szerintem nem kell “lefelé” versenyezni itt senkinek…

1 kedvelés

Bőszen bólogatok melletted,miközben ritmusosan verem a fejem a falba. :joy:

Hát ,hogy : befektetés!!! Azt az időt amit rázogatással és szellőztetéssel töltöttél eddig,azt innentől kezdve inkább rá áldozod. Alapból,magadtól nem vennél,de rájöttél, hogy szereted őt annyira,hogy ne más foglalatoskodással töltsd az idődet. Magyarul: csak miatta veszed. Valahogy így adnám elő.:joy::joy::joy:

Így van. A rázogatás különben sem olyan, mintha megcsinálná más.

3 kedvelés

És hova a csodába teszem be azt a tölgyfa hordót ide a fülkébe…?:rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Van ott plató mögötted​:rofl::rofl:tizen méteren csak elfér :grin:

2 kedvelés

ez nem is olyan rossz oldal jo áron van minden,eddig nem is ismertem az oldalt de mindig van valami új itt​:blush::wink:

Ülést kihajítod és beteszed a helyére :rofl:

2 kedvelés

Ez pont jó lesz :grin:

Ha csak rajtam állna, mindkét széket kihajítanám​:rofl:

2 kedvelés

Mennyei dohányok keveréke, [1], de visszatérve kevertem próbaképpen 20ml na ez igen, mindegy is az Angolo della Guancia aroma számomra… :+1: :+1:
pix07

1. figyel…illető…posta…hatezeröccá :joy: ↩︎

7 kedvelés

Nem bírtam ellenállni ,téli gyümölcs szezon lesz :grin:kettő aji megint :smiling_face:

6 kedvelés

Hirtelen úgy láttam,hogy köröm lakkok​:joy::joy:

Áá…semmi homokszem​:rofl:csak simán gyümölcsutánpótlás​:grin:

Karácsonyi sütikbe való… :joy:

Ha nem szívhatóak,akkor abba beleteszem ha sütök :rofl: