Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ejjjjh de írnék valamit ,úgy a számon van pedig !

1 kedvelés

Tudni kell, mikor maradj csendben :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face:

1 kedvelés

Elég ritka mikor szótfogadok egy hölgynek ,de KÖSZÖNÖM :hugs:

1 kedvelés

Tedd amit akarsz Ferenc.

Ezen mindig jót mosolygok, mindenkit önmegtartoztatásra bír :joy::joy::joy:
Múltkor Kingát is :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Jó,hogy itt vagy…

1 kedvelés

Már majdnem azt hittem ebből, hogy van a vapemesternél is nikotin. De akkor valami másról írsz, mert nem találtam.

@Zolika én szívesen vennék olyan lelőhelyeket ahol olcsóbban,jobbakat lehet venni​:blush:
Nem vagyok túl hepcia, de elég csóró:sweat_smile:

1 kedvelés

Próbálunk segíteni ,olcsóbb,drágább aromákkal mindennel amiket mondhatom kipróbaltunk :smiling_face:
Ha a "jó"se jó valakinek akkor sajnálom​:hugs:
Sajnos több oldalról kell összeszedegetni dolgokat :smiling_face:

Gandalfék is olcsók, de utólag kiderült, azok utólag írják hozzá az ÁFÁ -t. Míg a vape42 árai már adózottak, amik ki vannak írva. Vannak ott is trükkök.

Nem baj,ez a bolt is szimpi. Mivel már 3 embernek keverem a liquidet,lehet befektetek majd egy keverőbe. Csak az embernek mit mondok…:crazy_face:

A múltkori vct bold nagyon jó! Egy a baj vele, hogy rendelnem kell rendes nikotint, mert ha boosterrel húzom fel a kész liqudeket, az ízük is gyengébb lesz. Márpedig nagyon jó benne a több nic :thinking::slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ugyehogy mondom én a nikolettát :grin:
Tudok beszerzési forrást :rofl::rofl::rofl::rofl:
De nem írom le :rofl:

Pelso parton Siófokon van az amit keresel.

Ja,és dobjál rá még 2 %-ot majd a keverésemre úgy még tutibb nekem :stuck_out_tongue_winking_eye:

Mond ki, mert ha bennmarad megromlik. :joy:

Először csak 5 környékére tolom fel, aztán meglátjuk. De nagyon jókor jött, mert már majdnem ragyujtottam. Most már tudom miért :slightly_smiling_face:

Most volt az a biztosíték amit le@szott az áram :rofl::rofl::rofl:
Kemény vagyok kiadtam itthon magamból ÁÁÁÁ:grin:

2 kedvelés

Ne már, egy vagyont költöttél vépre, most már tilos a DOHÁNYZÁS!!!

Én inkább nem veszek többet levegőt, minthogy mégegyszer rágyújtsak…

2 kedvelés

Küldők ha kell 200as van…?