Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Mikor egyszercsak azon gondolkozol: Ez a polc mindig ilyen kicsi volt?

Polcok… :shushing_face:
:joy::joy::joy:

1 kedvelés

Hűtő :shushing_face::grin:

Lassan azon kapom magam tele lesz a normál tere is 180cm magas a hűtő :rofl: kell a kissebb a picéből azt mondhatnám nem férek anyi van :yum:

Ezek bevannak keverve

Ezek meg várják, hogy sorra kerüljenek

:face_with_hand_over_mouth::grin::roll_eyes:

5 kedvelés

Medzsik boksz

2 kedvelés

Narnia szekrény a szekrényben :+1:

Összeráztad a dobozt kinyitás előtt? Most meg szellőztetsz? Tucccc éni! :smiley: :grin: :joy:

1 kedvelés

Ej elfelejtettem táskámban is van :rofl:

1 kedvelés

Nem, sajnos mindig rádobom az újakat, aztán meg felülről veszem ki a keveréshez, FILO-ban nyomom. Ki tudja mi van az alján? :man_shrugging:t4:

1 kedvelés

Eddig mind jo volt (kiveve az amiben keves a nic, de majd jo lesz az is :smiley: ) A nagy szamok torvenye alapjan is kozeleg h valami igazan fos legyen…kicsit felek :smiley:

Sose tudod meg! De így a jó! Kinyitod látod a tetején azt a párat és már nyomod is az entert! :laughing: Összerázod belenyúlsz amit kihúzol az lesz tertéken! :thinking:

Már a nyugtatók is be vannak vénásan készítve? :roll_eyes::grin:

Nekünk nincs ennyi cucc a vape boltban sem…:rofl:

Ni csak mi van itt… LA CHOSE… mint az alsó képen

1 kedvelés

Még nem kóstoltam. Miket érzel benne?

Karamell, mogyoró, pekan dió, kávé és vanília. Ezek vannak benne. Karamell, mogyoró, egy egy szikra vanilia érződik benne. Én ezeket éreztem…

1 kedvelés

Tudod…ez szubjektív…en a vanília miatt vettem, de elég halványan érződik benne…amúgy nagyon finom…nekem tetszett…

11 kevertem be pénteken :grin:
Csak azért írtam ezt hogy ne legyen bűntudatod​:wink:

OHF-et próbáltam már, persze más izt mint ez itt.,de nem jott be igazán. Ne vedd rossz néven, nekem nm jött be…