Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Fő a bizalom közepes lábasban kis lángon :rofl::joy:

Jól mutatna ezen a bájka?:grin::grin:

Ügyes vagy! Én ezt kóser vape-nek hívom, mikor nem veszek semmit, felnézek ide, oszt a fotókra vapelek mintha azt az ízt szívnám…:man_shrugging::sweat_smile:

Ne is mondd! Én ezen agyalok, hogy kell-e nekem. Dicodesem sem volt még, meg sbs-em sem.:sob::sob::sob:

4%, 4%, 4%…csakszólok.

Kicsit több az! De csak kicsit! Pont ezért!

Láttam már nemrég itt,de nekem sajnálatos módon kicsi :disappointed:vagy mint a Dani V3 :disappointed:de nem csak szépek :stuck_out_tongue_winking_eye:

Azzal nyugtatom magam, h jelenleg epp 5 liquid elott ulok, h melyiket kene bekeverni :smiley:

Mindet! Had érjenek csak be :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Inkább úgy tedd fel a kérdést: Melyikhez kéne új tank? :joy:

Lesz az 25 is…őőő…valaki mesélte, hogy van ilyen is. :joy:

Segítek álom a posta költséget küldj 4 db randomot és ami marad azt :rofl::joy:

Ugyanazt a mesét hallgattuk? :joy:

1 kedvelés

Mi ugyan azon a mesén nőttünk fel ? :thinking::flushed:

Inkább mi abban a mesében élünk! :joy:

Rólunk szól? :thinking::joy:
Ahh csak körbe kell néznem, és mintha egy boltban lennék :face_with_hand_over_mouth::grin:
@Bunnyland csak óvatosan, könnyű bekerulni ebbe a mesébe…

Egyszer volt hol nem volt,… backi mennyi van!Ez magic! De ki csenget dobozzal a kezében megint? Hogy ideszokott a szerencsétlenje! Na mindegy beengedem. :joy:

Egyébként viccet félretéve, ha 5-ből 2 bejön, az jó, ha mind, akkor neked csak megszületni volt nehéz. :joy: Nálam 10-ből 3 a találati arány. :pensive:

Hazudnék,ha azt írom nem néztem az aromakínálatokat én is :grin:
De rájöttem van keverve elég mennyiség idénre is :grin:

Ez nem mese mert már nekem is csak 5 aromám van ami bekeverésre vár de valahogy nem akaródzik 2 liter levesnél többet nézni :rofl: