Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Csak maradjon tüdőd :slightly_smiling_face::+1:

Pattintsál hozzá vagy 2 ml alapot :grin:

De ízre meg úgy jó :slightly_smiling_face: majd hozzá keverem szerintem a persianhoz

A mostani 15-öseimet simán szívom láncban. Ezt én is furcsállom :roll_eyes: ok, 113 kg vagyok, meg 187 cm, de én még nicmérgezést az istennek se kaptam.
Egyszer ecigiztem túl magam, de ott is mástól rekedtem be, a berlini haláltúrán, Janival :grin:

Ennyire el vagyok b…cseszve?:grin:

2 sörtől meg spicces tudok lenni :joy:

azóta is gőz jön az autóm utasteréből… :grin:

Amúgy mennyire izmos ?Én a mai napig nem érzem a késztetést , hogy lentebb menjek.Volt ajándék hatos levesem,nem szívtam többet ,nem volt nic hiány se.De ugyanez felfelé ,találtam régi 18-ast ,nem szívtam kevesebbet,igaz megvágott mint a sz@r​:sweat_smile:Nekem ez a tízes nagyon csúszik …lehet csak mert nem szeretek komplikálni,20-as shot-tal meg milyen egyszerű kevergetni.

2 kedvelés

15ös? Az azért üthet rendesen. Kaptam 8ast talán Marekék küldték kóstolót , de még nem mertem megkóstolni​:slightly_smiling_face:

Na jó küldjed, majd tolok még bele niket, akkor talán elfogy. :joy:

Hanyast szívsz?

Nekem is most az a kedvenc, 6-ról azért feltornáztam, így legalább elég napi 4-5ml.

2 kedvelés

3 asat használok…ez 8as de mintha láttam volna erősebbet is küldött volna mindegy szívom… :grin:

2 kedvelés

9-10 körül, ahogy sikerül.

1 kedvelés

Akkor bekevert kóstolót nem küldök :slightly_smiling_face:

Nem fér bele annyi booster​:rofl::rofl:

1 kedvelés

Ost 25 perce nézem a fórumot és láncslukkolom 22 watton a 15-ös Red Virginiát.
Semmi. :grin: (Vagy pont ez a téveszmém?:joy:)

Hegyi levegőt nem kérek, köszi. Nekem már a 6 is a semmi, kábé. :grin:

Khmm, le is tüdőzöd?! :thinking::joy:

Le kell? :roll_eyes:

1 kedvelés

Örültem, hogy megismertelek. :joy: Azért még a szülcsi napcsit most már várd meg. :grin:

Nálam is ez az 5ml környéke pörög .Akárki akármit mond ,hogy ez kevés nagyon,nekem azért nagyon is időigényes ennyit elkortyolni alacsony watton a dwarvból.

1 kedvelés