Csak maradjon tüdőd
Pattintsál hozzá vagy 2 ml alapot
De ízre meg úgy jó majd hozzá keverem szerintem a persianhoz
A mostani 15-öseimet simán szívom láncban. Ezt én is furcsállom ok, 113 kg vagyok, meg 187 cm, de én még nicmérgezést az istennek se kaptam.
Egyszer ecigiztem túl magam, de ott is mástól rekedtem be, a berlini haláltúrán, Janival
Ennyire el vagyok b…cseszve?
2 sörtől meg spicces tudok lenni
azóta is gőz jön az autóm utasteréből…
Amúgy mennyire izmos ?Én a mai napig nem érzem a késztetést , hogy lentebb menjek.Volt ajándék hatos levesem,nem szívtam többet ,nem volt nic hiány se.De ugyanez felfelé ,találtam régi 18-ast ,nem szívtam kevesebbet,igaz megvágott mint a sz@rNekem ez a tízes nagyon csúszik …lehet csak mert nem szeretek komplikálni,20-as shot-tal meg milyen egyszerű kevergetni.
15ös? Az azért üthet rendesen. Kaptam 8ast talán Marekék küldték kóstolót , de még nem mertem megkóstolni
Na jó küldjed, majd tolok még bele niket, akkor talán elfogy.
Hanyast szívsz?
Nekem is most az a kedvenc, 6-ról azért feltornáztam, így legalább elég napi 4-5ml.
3 asat használok…ez 8as de mintha láttam volna erősebbet is küldött volna mindegy szívom…
9-10 körül, ahogy sikerül.
Akkor bekevert kóstolót nem küldök
Nem fér bele annyi booster
Ost 25 perce nézem a fórumot és láncslukkolom 22 watton a 15-ös Red Virginiát.
Semmi. (Vagy pont ez a téveszmém?)
Hegyi levegőt nem kérek, köszi. Nekem már a 6 is a semmi, kábé.
Khmm, le is tüdőzöd?!
Le kell?
Örültem, hogy megismertelek. Azért még a szülcsi napcsit most már várd meg.
Nálam is ez az 5ml környéke pörög .Akárki akármit mond ,hogy ez kevés nagyon,nekem azért nagyon is időigényes ennyit elkortyolni alacsony watton a dwarvból.