Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nem ismerem, de ezek szerint jó?! :slightly_smiling_face:
Most kóstoltam meg a ripe vapes-sweet almondot… Gyűlnek a kedvencek :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Igen ,nekem ízlik​:smiling_face:befelé ne kérdezd milyen keksz,kifelé picit dohányos,fincsi​:smiling_face:
Chef Flavours…A.paradicsom)Mutassak Ripe-t ? :grin:finomak még érnek de már na tudod​:rofl:

6 kedvelés

Még érnek… Tudom, én már keverés után kóstolok mindig :slightly_smiling_face: mondjuk a ripenak semmi íze, szaga nem volt, de így 2-3 hét után le se tudom tenni.
Muti még igen!

4 kedvelés

6 kedvelés

Szilvás,diós,dohány,fincsi

8 kedvelés

Ezekből csak a DCt ismerem, crown mellett dobogós, és most felkerült a ripe sweet a.
Majd megnézem, hogy ezekről mit írnak :+1:

1 kedvelés

Őt még nem,de sort kerítek rá is :smiling_face:

Az már nem érdekel ki mit ír :rofl:olvastam sokfélét,inkább kipróbálom​:smiling_face:nem csalódtam .

Egy pár flaskát már elhasználtam ebből és ki is ment a fejemből.Most ezt @Zoli76 küldte.

1 kedvelés

Jericho frissen olyan mint a szaloncukor​:sunglasses:

1 kedvelés

Nem tudom miért, mert egyébként nyersen szeretem a szilvát, de valamiért ellenérzésem van vele kapcsolatban. Se levesben, se semmiben nem kedvelem. Szóval liquid meg sem fordult a fejemben, hogy szilvásat nézzek. Mondjuk így voltam a barackkal is, de a persian mégis jó :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

ez 4-ik havi annyira nem friss már most nem azt érzem.

1 kedvelés

Lassan emelned kell a niken :grin:vagy Zoli feltuningolta :grin::grin:

Ja nem! Úgy értem, hogy a forgalmazó milyen ízeket ír! Nem mások véleményét olvasom :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Kb két hétig olyan keverés után ,azután besimul.Nekem van 15ml tavaly szeptemberből is​:rofl:Abból az időből találtam most egy kis Halo longhorn-t ,azt töltöttem be.

1 kedvelés

Jó ez nem szilva íz kimondottan de érződik…küldenék de izmos nic… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ez nekem is hasonlóan van különben. Nyersen még a “fosószilvába” is bele tudok fuladni.
Már befőttnek sem annyira.
Az a régi jó kanáltörő szilvalekvár, amíg éltek a nagyszülők, én meg a csattogós lepkémmel navigáltam…na az :+1::slightly_smiling_face:
De tudtam, hogy Jani csípi.

3 kedvelés

Lehet mind nagyon kemény… :slightly_smiling_face:

Már Zolika 6os kóstolójával is bajban voltam. A 4es még csak csak elfogyott, néha jól is esett, de a 6ost nem tudtam elszívni :slightly_smiling_face:

én elszívom ha be@rok is mert kemény vagyok…

2 kedvelés