Nem ismerem, de ezek szerint jó?!
Most kóstoltam meg a ripe vapes-sweet almondot… Gyűlnek a kedvencek
Igen ,nekem ízlikbefelé ne kérdezd milyen keksz,kifelé picit dohányos,fincsi
Chef Flavours…A.paradicsom)Mutassak Ripe-t ? finomak még érnek de már na tudod
Még érnek… Tudom, én már keverés után kóstolok mindig mondjuk a ripenak semmi íze, szaga nem volt, de így 2-3 hét után le se tudom tenni.
Muti még igen!
Ezekből csak a DCt ismerem, crown mellett dobogós, és most felkerült a ripe sweet a.
Majd megnézem, hogy ezekről mit írnak
Őt még nem,de sort kerítek rá is
Az már nem érdekel ki mit ír olvastam sokfélét,inkább kipróbálomnem csalódtam .
Egy pár flaskát már elhasználtam ebből és ki is ment a fejemből.Most ezt @Zoli76 küldte.
Jericho frissen olyan mint a szaloncukor
Nem tudom miért, mert egyébként nyersen szeretem a szilvát, de valamiért ellenérzésem van vele kapcsolatban. Se levesben, se semmiben nem kedvelem. Szóval liquid meg sem fordult a fejemben, hogy szilvásat nézzek. Mondjuk így voltam a barackkal is, de a persian mégis jó
ez 4-ik havi annyira nem friss már most nem azt érzem.
Lassan emelned kell a niken vagy Zoli feltuningolta
Ja nem! Úgy értem, hogy a forgalmazó milyen ízeket ír! Nem mások véleményét olvasom
Kb két hétig olyan keverés után ,azután besimul.Nekem van 15ml tavaly szeptemberből isAbból az időből találtam most egy kis Halo longhorn-t ,azt töltöttem be.
Jó ez nem szilva íz kimondottan de érződik…küldenék de izmos nic…
Ez nekem is hasonlóan van különben. Nyersen még a “fosószilvába” is bele tudok fuladni.
Már befőttnek sem annyira.
Az a régi jó kanáltörő szilvalekvár, amíg éltek a nagyszülők, én meg a csattogós lepkémmel navigáltam…na az
De tudtam, hogy Jani csípi.
Lehet mind nagyon kemény…
Már Zolika 6os kóstolójával is bajban voltam. A 4es még csak csak elfogyott, néha jól is esett, de a 6ost nem tudtam elszívni
én elszívom ha be@rok is mert kemény vagyok…