Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Firstvape shop bevásárlás :grin: részemre szóló rendelés :love_you_gesture:

6 kedvelés

ezek is átcsomagolt aromák?

Mármint ? Csomagot át vesz és csomagot hoz nekem ? Nézd el ha nem értem :pleading_face:

Nagy tételben veszik 50literes kannában kimérik,matricázák,eladják erre gondoltam

Á dehogy zsír gyári úgy ahogy meg van teremtve nincs kimérés . Ezek jelenleg nincsenek a boltban ugye felfutóban van paletta szélesítés. Ezeket én kértem a beszállítói oldalról. Barátiban

1 kedvelés

Értem.Köszi!

A net oldal jövő hónapban élesedik addig még van pár kör beszerzésre. Jelenleg sorthfill és longfill van . Nasty juice, Swok. Ja előkevert 10ml-is Vampire vape minden ízben. Gépek csak kezdőknek (EB fr350, bf1000)illetve Aroma kong, Geekbar, EB.
Szerk.: Bocsánat alapok, booster, szerszámkészlet geekvape, vatta Cotton cloud, Cotton backen amiből maradt nekem egy :grin:

Swoke
SAIYEN VAPORS széria
image
Pixel

Vajon mit rejt ez a kis doboz???

10 kedvelés

Instant szélörvényt :joy::rofl:. Nájsz :+1:

Sok-sok pénzt? :thinking: :grin:

gx?mit nyertem? :grin:

2 kedvelés

Ügyes vagy. Egy eredeti taifun gx kazan.

1 kedvelés

Ez nem az én világom…

Jövök neked egy cukorkával…:grin::smile:

Ha sok-sok pénzt szeretnél tudod a te dolgaidat másnak kell majd így mutogatni :rofl::sweat_smile:

1 kedvelés

Nem is volt drága, akciós volt. :rofl:

Csak a dobozból tippeltem :smiling_face:szép :smiling_face:

Hmm, a Diabolik eddig valahogy mindig kimaradt. Majd később egy véleményt, ha lehetne…:thinking:

Frankó! Az aljából kijön a taifun feliratú kupak és akkor nem kell a matricát szét szakitani középen…

2 kedvelés