Ripe van az aromapalotában is. Mondjuk most pont a cinnamon nem volt, természetesen azért mentem be, mert annyira mondtátok, hogy jó.
Csak a free shipping, hej!
Na akkor tekerés! Remélem beválik nálad is!
Mindent az ingyen szállításért
Megtekertem! Jelentem meglepő! De abszolút nem mondanám rossznak.Sőt! Ugyanaz a liguid,ugyanaz a tekerés, ugyanaz a watt. Taifun gtr vs wotofo stng. A liguid la tabaccheria bafometto. Az stng valahogy karcosabb, de ez nem th-t jelent, hanem karakteresebb ízt. Parasztosabbnak mondanám,de nem a szó pejoratív értelmében. A taifun lágyabb sokkal. Ennek a liquidnek az íze az stng-vel,sokkal közelebb van az analóghoz. Rendesen füstös ,kissé hamutartós. Családom szerint mindkettő borzalmas. Mentségemre legyen mondva lányokkal vagyok körbevéve. Egyet kijelenthetek,abszolút nem bántam meg! Nagyon köszönöm az ajánlást!
Szerintem ez minden RDA-ra igaz(legalábbis amiket próbáltam)Gondolom a rövidebb út miatt.Gyakorlatilag közvetlenül a huzalról jön a cucc!
hol is lehet kapni van még ss ben?gondolom nem drága
https://www.fasttech.com/product/9709944-authentic-wotofo-stng-mtl-rda-rebuildable
Én innen rendeltem.
Kösz az infót!
Kiskarácsony kedves @Vaperina_Kinga köszönöm az üvegeket, hétvégén megtöltök párat! @Janos_Groszeibl neked is nagyon köszönöm a csomagot! Nem is tudom mit mondjak Nagyon aranyosak vagytok
Elvileg holnap is jön egy csomagom (de azért már fizetni is kellett ) jó ez a hétvége
Nagyon szívesen!
Dram-ban a legszűkebb afc-ét raktam neked …majd nyilatkozz ,hogy tetszik.
Szívesen. Ez a legkevesebb. (Tényleg. )
Egy ilyen csomaggal engem is meglephetne a “Jézuska”
Jó voltál?
Én mindig!
Laborvizsgálati minta
Tényleg vártam hogy @Deepfreeze megjön és mondja hogy vizeletminta
Semmi gond, én is tettem már fel ide ilyen félreérthető képet
Sajnos bele kell nyalnod, nincs mese!