Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ripe van az aromapalotában is. Mondjuk most pont a cinnamon nem volt, természetesen azért mentem be, mert annyira mondtátok, hogy jó.

3 kedvelés

Csak a free shipping, hej! :rofl:

2 kedvelés

Na akkor tekerés! :joy:Remélem beválik nálad is!

Mindent az ingyen szállításért​:sweat_smile::grin:

2 kedvelés

Megtekertem! Jelentem meglepő! De abszolút nem mondanám rossznak.Sőt! Ugyanaz a liguid,ugyanaz a tekerés, ugyanaz a watt. Taifun gtr vs wotofo stng. A liguid la tabaccheria bafometto. Az stng valahogy karcosabb, de ez nem th-t jelent, hanem karakteresebb ízt. Parasztosabbnak mondanám,de nem a szó pejoratív értelmében. A taifun lágyabb sokkal. Ennek a liquidnek az íze az stng-vel,sokkal közelebb van az analóghoz. Rendesen füstös ,kissé hamutartós. Családom szerint mindkettő borzalmas. :joy: Mentségemre legyen mondva lányokkal vagyok körbevéve. Egyet kijelenthetek,abszolút nem bántam meg! Nagyon köszönöm az ajánlást!

6 kedvelés

Szerintem ez minden RDA-ra igaz(legalábbis amiket próbáltam)Gondolom a rövidebb út miatt.Gyakorlatilag közvetlenül a huzalról jön a cucc!

6 kedvelés

hol is lehet kapni van még ss ben?:sweat_smile::grin:gondolom nem drága

1 kedvelés

https://www.fasttech.com/product/9709944-authentic-wotofo-stng-mtl-rda-rebuildable
Én innen rendeltem.

3 kedvelés

Kösz az infót!

Kiskarácsony​:slightly_smiling_face: kedves @Vaperina_Kinga köszönöm az üvegeket, hétvégén megtöltök párat! @Janos_Groszeibl neked is nagyon köszönöm a csomagot! Nem is tudom mit mondjak :thinking::hugs: Nagyon aranyosak vagytok :slightly_smiling_face::kissing_heart::hugs:

Elvileg holnap is jön egy csomagom (de azért már fizetni is kellett :joy:) jó ez a hétvége :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Nagyon szívesen!
Dram-ban a legszűkebb afc-ét raktam neked …majd nyilatkozz ,hogy tetszik.

3 kedvelés

Szívesen. Ez a legkevesebb. :hugs: (Tényleg. :sweat_smile:)

6 kedvelés

Egy ilyen csomaggal engem is meglephetne a “Jézuska” :grin::man_shrugging:

1 kedvelés

Jó voltál?

Én mindig! :face_with_hand_over_mouth:

Mi lehet a kis üvegben? :thinking::thinking::thinking::grin::grin::grin:

6 kedvelés

Laborvizsgálati minta :rofl:

Tényleg vártam hogy @Deepfreeze megjön és mondja hogy vizeletminta :grin::grin::grin::grin::grin:

Semmi gond, én is tettem már fel ide ilyen félreérthető képet :smile:

Sajnos bele kell nyalnod, nincs mese! :rofl: