Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ez tökéletesen igaz :+1:viszont a Coffee kokszolt nálam mint állat! :grinning:

Köszi, de mondjuk az nem gáz, vattám annyi van, hogy elérne Tapolcáig meg vissza! :grinning: (A kávés most van nálam először, az előbbi többes szám azért van mert ennek a gyártónak az aromáit viszont nagyon szeretem) Mondjuk érdekes, mert ami kokszol az nekem be szokott jönni, még ha sűrűbben kell vattát meg tekerést cserélni! :wink:

1 kedvelés

Én hármat próbáltam belőle @Somaba70! DC Pistachio, XO, és a Coffee, érdekes hogy csak a Coffee-nál tapasztaltam az állati kokszolást! :wink:

Tényleg érdekes, mert én a XO-tól vártam a vajkaramella miatt de nem volt vészes! Nem baj, azért a kávés is elfogy majd, lehet nem olyan gyorsan mint más!

Tegnap esti rendelés ,most kaptam ingyen házhozszállítással​:grin:a jobb oldali három az csak ajándék nekem​:blush:

4 kedvelés

@Zolika csak nem a Böszörményi Hagym… Ta… es az aroma 49??

Igen az bizony a Tomi :stuck_out_tongue_winking_eye::grin:

Nézem a boltot és kérdem én miért innen? Mi az ami máshol nincs?Csak úgy kiváncsi vagyok…

1 kedvelés

Egyszerű :blush: közelben van és átugrok pár km. Erre volt dolga és elhozta.
Őszintén,a FA desert shipet szerettem volna kipróbálni,de volt pár dohányos amit próbának rendeltem.
Nameg Tomi el szokta mondani szerinte mi a jó,jobb szeretem a szemtől szembeni ajánlást.

1 kedvelés

Köszi már nyúlt az orrom :grinning: Ship az jó azt használom…

1 kedvelés

Szoktam pár shopból rendelni tudod​:grin:most ez volt gyors :rofl:
Semmi különlegesség nincs nála kb 5-10 % ban volt jó íze az aromeának,vaníliás az a szokásos 5.
Nem hazudok :rofl::rofl::rofl::rofl:kell a változatosság :grin:

Ez a bolt valahol Marseille alatt van kb.1600km. nem lehet nagyon gyors… :joy:

Pont azon gondolkodtam nemrég, hogy akinek a vanília íz fekszik, annak szinte minden téren milyen jó dolga van. A fagylalttól kezdve a süteményen keresztül az aromákig szinte minden (is) van. :slight_smile:

Hajdúböszörmény :rofl::rofl:tőlem 11 km
:grin::grin:Ezért gyors :blush:

Rühelem…csak duzzogva és csak ry4-be de inkább abba se… :grinning:

1 kedvelés

ja hogy úgy úgy könnyű…

Onnan rendeli gondolom ,de 10 ml és bontatlan mind nem csűrölgeti :blush:
https://aroma49.hu/ ez a legközelebbi hozzám :grin:

1 kedvelés

Köszi!
Az jó hír akkor lesz még egy vevője…

1 kedvelés

A Ry4 sem rossz se a double ry4 :stuck_out_tongue_winking_eye:

Én is igyekszem kerülni, pedig néha úgy megkívánom, de gyorsan el is múlik ez a feeling … Általában hosszú időre. :slight_smile: