Ne riogasd szegény embert 2 nap után megy el az íze
Csak vicceltem…vagy nem. Nekem az a tapasztalatom, hogy az elején mennyei illat és íz, majd ez szépen elkezd halványulni. Nem az aroma vesziti el, hanem ahogy hozzászokik az ember.
De az is lehet, hogy sűrűbben kéne vattázni.
Biztosan el fog fogyni az a körte…
Jók ezek, nem túl édesek? Eddig nem volt bizodalmam, de GBC kapcsán hátha van egyezőség ízlésben és meg kéne próbálnom
Ezt a pisztáciát mindig csak nézem. Te már kóstoltad és azért rendeltél újra, vagy most először?
Ugye? Nekem is mindig szembe jön meg kerülgetjük egymást, hogy mi legyen
Pontosan így, de a kosárba még valahogy sosem került
Szerintem egy próbát megér neked, inkább azt mondanám, hogy enyhén édeskések, nem túl gejl! Viszont nekem tökéletesen adják amit ígérnek!
Nekem nagyon bejön, igazi pisztácia, már két, három flaska elment, igaz nyáron nem szoktam szívni! Tavasszal elvitte a fiam a maradékot, és most rendeltem mert jön az ősz!
Na erre voltam kíváncsi, hogy mikor kell színi
Akkor legközelebb teszek vele egy próbát.
Mindig amikor jól esik!
Amikor jólesik
Szerintem nem fogsz benne csalódni, de mondjuk érdekes mert volt olyan vélemény róla, hogy nem érzi a pisztáciát! Érdekes, ebből is látszik, hála isten mennyire nem vagyunk egyformák!
Ha majd rendelsz várom a véleményed, És neked is @Deepfreeze
Az nem mostanában lesz, de nem felejtem el!
50-50 be kevertem, 6-os nikkel! nálam nem érdekel mit írnak, álltalában minden dohányos két, három hetet pihen! Ha gondolod szívesen küldök neked kóstolót belőle!
Kedves vagy, de annyi aromám, liquidem van, hogy sokat még ezekből sem kóstoltam. Kicsit túlzásba estem ezen a téren
De ha kicsit Megcsappan a liquid készletem, kifogom próbálni!
Na pont ezt akartam mondani