Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ne riogasd szegény embert 2 nap után megy el az íze :grin:

Csak vicceltem…vagy nem. :rofl: Nekem az a tapasztalatom, hogy az elején mennyei illat és íz, majd ez szépen elkezd halványulni. Nem az aroma vesziti el, hanem ahogy hozzászokik az ember.

De az is lehet, hogy sűrűbben kéne vattázni. :grin:

3 kedvelés

Biztosan el fog fogyni az a körte… :blush:

1 kedvelés

9 kedvelés

Jók ezek, nem túl édesek? Eddig nem volt bizodalmam, de GBC kapcsán hátha van egyezőség ízlésben és meg kéne próbálnom :grinning:

3 kedvelés

Ezt a pisztáciát mindig csak nézem. Te már kóstoltad és azért rendeltél újra, vagy most először?

4 kedvelés

Ugye? Nekem is mindig szembe jön meg kerülgetjük egymást, hogy mi legyen :grinning:

Pontosan így, de a kosárba még valahogy sosem került :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Szerintem egy próbát megér neked, inkább azt mondanám, hogy enyhén édeskések, nem túl gejl! Viszont nekem tökéletesen adják amit ígérnek! :handshake:

4 kedvelés

Nekem nagyon bejön, igazi pisztácia, már két, három flaska elment, igaz nyáron nem szoktam szívni! Tavasszal elvitte a fiam a maradékot, és most rendeltem mert jön az ősz! :wink:

2 kedvelés

Na erre voltam kíváncsi, hogy mikor kell színi :sweat_smile:

Akkor legközelebb teszek vele egy próbát. :+1::slightly_smiling_face:

Mindig amikor jól esik! :grinning:

1 kedvelés

Amikor jólesik :slightly_smiling_face:

Szerintem nem fogsz benne csalódni, de mondjuk érdekes mert volt olyan vélemény róla, hogy nem érzi a pisztáciát! Érdekes, ebből is látszik, hála isten mennyire nem vagyunk egyformák! :grinning:

2 kedvelés

Ha majd rendelsz várom a véleményed, És neked is @Deepfreeze

1 kedvelés

Az nem mostanában lesz, de nem felejtem el!

50-50 be kevertem, 6-os nikkel! nálam nem érdekel mit írnak, álltalában minden dohányos két, három hetet pihen! Ha gondolod szívesen küldök neked kóstolót belőle! :wink:

2 kedvelés

Kedves vagy, de annyi aromám, liquidem van, hogy sokat még ezekből sem kóstoltam. Kicsit túlzásba estem ezen a téren :slightly_smiling_face::thinking:
De ha kicsit Megcsappan a liquid készletem, kifogom próbálni!

Na pont ezt akartam mondani :sweat_smile:

1 kedvelés