Pro tipp: nem kell megöregedni.
Haljak meg fiatalon? (Ezt már régen elrontottam… )
Neeem, pro vagyok!
Gyakori mondásom az eféle bajokra:
- Akinek sikerül, …megörekszik!
Úgy hogy hajrá Mindenki!
HaliMég nincs,de szerintem egy az egyben Red Astair lehet.Sőt,tuti annak a koppintása
Igen…de Journey,hátha jó és hátha tényleg hűs
Diy monster lemonster-citromospite vagy süti , revolute tarte aux pommes-almáspite, vape or diy projet lenny, supervape poire amandine-körtetorta mandulás krémmel. Már szívnám, de még várni kell.
A javasolt türelmi időt nem kivárva, 1nap után megkóstoltam a mangót. Nagyon mentolos, kicsit mangós. Nem rossz, de szerintem a dinner lady mangója finomabb.
Köszi szépen
Szia!
Mostanáig három longfill aromát vettem, egy dohányost (Don Cristo original) és két gyümölcsöset.
Azért kettőt, mert a feleségem is rájár, ízlik neki és mert szeretem a tiszta, nem kevert ízeket. Az Elf aromákban még nem csalódtam, készülök végigpróbálni párat.
https://www.aromaparadise.hu/elf-mango-15ml-aroma
Van mangó ízű is, látatlanban sem gondolom, hogy mellényúlás lenne.
Az eper nekem nem jött be, a mango szívható, de nekem túl tömény egész napra, azért el fog fogyni, ha nem is gyorsan.
Én a mangot először 6-osra kevertem be, az kevés volt, ezért, amikor elfogyott a fele, feltoltam még boosterrel 9-re, így megint 60 ml lett, na az íze még így sem lett gyenge, még van belőle 50 milli.
Igaz!
Az íze rendkívül intenzív, de továbbhigítással könnyen lehet rajta segíteni. Ízlés dolga.
Mivel első longfill vásárlás volt, most azt gondolom, hogy az Elf-el nyerő szériában vagyok…
…2ből kettő okés.
Kezdők szerencséje???
Sziasztok,
Sourcemore rendelés tesztet indítottam. Azt írják, nem lesz plusz költség. Beszámoló 10-15 munkanap múlva.
Tisztelt Esküdtek!
Okés, nem bírtam ki!
A tegnapi nézegetés, kommentelés után rájuk telefonáltam…
…ezután az események felgyorsultak és 10perc múlva már megelégedve távoztam is a helyszínről.
Indoklás:
Családommal az Aromaparadise-hoz közeli tónál (Nevezzük az egyszerűség kedvéért vaper menyországnak.) tanyázunk egész héten, ezért kihagyhatatlannak tünt a nyélbeütés lehetőségének céljából elkövetett, személyes átvételt foganatosító pénzherdálás alapos gyanújának megvalósítása…
2gyümölcs
1szivar
3üres - Erre, ismételt köszönettel, @Viktor_Hajdu cimkéi kerülnek majd, ha nyomtató közelben leszek…
Soha ne feledjétek:
“Ha bekeverted, szívd is el!”
Tegnap én is kihasználtam a kuponkódot le petite-n
Az első hármat kíváncsian várom ,a dohány pakkot meg azért mert jól ismerem már őket
Szívni jó, ha nem rossz! Kellemes gőzizélést!!! És jó tónál tanyázást!!! irigy nem vagyok, de azér a szomszéd lova is…
Csak izgatott a Tribeca látom nem bánod meg ,remélem nekem finom de tényleg 25 % igaz kit érdekel ha finom ja…és tényleg a szomszéd tehene is
A Maya megmozgatta a shopizmaimat! Kérhetek egy pár szavas értékelést róla ha a kóstolás stádiumába lépett a kapcsolatotok?
Nekem már a Maya Yuka (Nem félreérteni ! ) megvolt ,és fincsi