Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Pro tipp: nem kell megöregedni. :rofl:

5 kedvelés

Haljak meg fiatalon? :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: (Ezt már régen elrontottam… :rofl: :rofl:)
Neeem, pro vagyok!

4 kedvelés

Gyakori mondásom az eféle bajokra:

• Akinek sikerül, …megörekszik!

Úgy hogy hajrá Mindenki!

5 kedvelés

Róla írt már valaki?(Ha igen,bocsi,feledékeny vagyok)

Tapasztalat esetleg valakinek?:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Hali​:grin:Még nincs,de szerintem egy az egyben Red Astair lehet.Sőt,tuti annak a koppintása​:joy:

2 kedvelés

Igen…de Journey,hátha jó és hátha tényleg hűs​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Diy monster lemonster-citromospite vagy süti , revolute tarte aux pommes-almáspite, vape or diy projet lenny, supervape poire amandine-körtetorta mandulás krémmel. Már szívnám, de még várni kell.

1 kedvelés

A javasolt türelmi időt nem kivárva, 1nap után megkóstoltam a mangót. Nagyon mentolos, kicsit mangós. Nem rossz, de szerintem a dinner lady mangója finomabb.

2 kedvelés

Köszi szépen :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Szia!
Mostanáig három longfill aromát vettem, egy dohányost (Don Cristo original) és két gyümölcsöset.

Azért kettőt, mert a feleségem is rájár​:kissing_heart:, ízlik neki és mert szeretem a tiszta, nem kevert ízeket. Az Elf aromákban még nem csalódtam, készülök végigpróbálni párat.

https://www.aromaparadise.hu/elf-mango-15ml-aroma

Van mangó ízű is, látatlanban sem gondolom, hogy mellényúlás lenne.

10 kedvelés

Az eper nekem nem jött be, a mango szívható, de nekem túl tömény egész napra, azért el fog fogyni, ha nem is gyorsan.

Én a mangot először 6-osra kevertem be, az kevés volt, ezért, amikor elfogyott a fele, feltoltam még boosterrel 9-re, így megint 60 ml lett, na az íze még így sem lett gyenge, még van belőle 50 milli.

1 kedvelés

Igaz!

Az íze rendkívül intenzív, de továbbhigítással könnyen lehet rajta segíteni. Ízlés dolga.

Mivel első longfill vásárlás volt, most azt gondolom, hogy az Elf-el nyerő szériában vagyok…
…2ből kettő okés.

Kezdők szerencséje???

3 kedvelés

Sziasztok,

Sourcemore rendelés tesztet indítottam. Azt írják, nem lesz plusz költség. Beszámoló 10-15 munkanap múlva. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Tegnap érkeztek, már nagyon kóstolnám őket. :grin:

14 kedvelés

Tisztelt Esküdtek!

Okés, nem bírtam ki!
A tegnapi nézegetés, kommentelés után rájuk telefonáltam…
…ezután az események felgyorsultak és 10perc múlva már megelégedve távoztam is a helyszínről.

Indoklás:
Családommal az Aromaparadise-hoz közeli tónál (Nevezzük az egyszerűség kedvéért vaper menyországnak.) tanyázunk egész héten, ezért kihagyhatatlannak tünt a nyélbeütés lehetőségének céljából elkövetett, személyes átvételt foganatosító pénzherdálás alapos gyanújának megvalósítása…

2gyümölcs
1szivar
3üres - Erre, ismételt köszönettel, @Viktor_Hajdu cimkéi kerülnek majd, ha nyomtató közelben leszek…

Soha ne feledjétek:
“Ha bekeverted, szívd is el!”

10 kedvelés

Tegnap én is kihasználtam a kuponkódot le petite-n​:sunglasses:

Az első hármat kíváncsian várom ,a dohány pakkot meg azért mert jól ismerem már őket​:heart_eyes:

7 kedvelés

Szívni jó, ha nem rossz! Kellemes gőzizélést!!! És jó tónál tanyázást!!! irigy nem vagyok, de azér a szomszéd lova is… :grinning: :upside_down_face: :rofl: :cold_face:

5 kedvelés

Csak izgatott a Tribeca látom :smiling_face:nem bánod meg ,remélem :wink:nekem finom de tényleg 25 % igaz kit érdekel ha finom :stuck_out_tongue_winking_eye:ja…és tényleg a szomszéd tehene is :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

A Maya megmozgatta a shopizmaimat! :grinning: Kérhetek egy pár szavas értékelést róla ha a kóstolás stádiumába lépett a kapcsolatotok?

3 kedvelés

Nekem már a Maya Yuka (Nem félreérteni ! ) megvolt ,és fincsi :grin:

3 kedvelés