Sziasztok,
Én próbáltam több fajta ízt csümölcsösből. Szinte csak a sárgabarack, öszibarack, sárgadinnye, amit kellemesen el tudtam pöfékelni. Nem jött be se málna, se alma, se trópusi, se citrom, narancs, még a málna sem. Vaniliát se bírtam. Csoki fajták sem. Túl erőteljesek vagy hogy mondjam. Úgy vettem észre, hogy inkább csak a nagyon lágyabb gyümölcs íz, ami jó. Az erőteljesebb, erősen karakteres ízeket nem bírom. Nem is tudom hogy lehetne jellemezni ezeket, amik nem tetszenek, de pl a sárgadinnye pont az ellenkezője. És nem azért mert sok lett volna az aroma a folyadékban.
A dohány ízek egyátalán nem jöttek be. Próbáltam többet is, egyik se vált be.
A mentolos ízekkel nyilván nics gondom, az jó nagyon.
Olvasgatok, ilyen vonal, meg olyan vonal, keverékek, nem egyszerűen csak egyfajta íz, mint egy konkrét gyümölcs íze. Ilyeneket nem merek megvenni, abszolút nem tudom, hogy miről van szó.
Tudnátok ajánlani valami ízeket a lágyabb, kellemesebb ízekből? Valamit, ami nem annyira markáns, lágyabb, kellemesebb, de azért nem annyira édes. A túl sok édestől meg szinte majdnem az émelygés fog el. 
Nem nagyon tudok támpontot adni, én nagyon anti analóg műszaki ember vagyok. Ilyesmihez se érzeékem, se semmi..
Csak érzem valamiről, hogy jó vagy nem jó 
Csak keresnék valami ízeket, mert így nem túl választékos