Néha a legfinomabb liquidek így fejlődnek ki.
Ez a Lemnkman Pinktart se hangzik rosszul
Amúgy pont ezeknél a desszerteknél gáz, ha megég a coil
Akarva-ajaratlanul is megkóstoltam tegnap a Latakiás Nuttyt…győzött a lustaság, rátöltöttem, majd kihordja. Hát, ezt a kombót nem ajánlom pl. csak haragosnak kínálni.
Olyankor bele kerül a citrom héja is
Bekeverésre várakozik egy ilyenem pont
Jah, meg ez,:
https://vape-distribution.de/Zanza-Cookie-Singer-10ml-Aroma
Add, uram, hogy ne legyenek vackok…mert hogy pettynyit rányalva a hegyére, úgy nagyon jók.
Kíváncsi vagyok mit mondasz majd rá!
A Revolutnak van a Maw Gic-je, az ha nem is kimondottan savanyú, de hoz egy elég citromos feelinget. Meg az Umami, ami nagyon fura állat, de legalább az se édes (nekem bejön). A Dampflion Pink Lionja is fura beütésű, arra már nem mondanám, hogy nem édes, de legalább nem nagyon. Lemon tartom is van, és abszolút hozza a finom citromos nápolyi feelinget (bocsánat, de nekem arra hajaz…) Viszont rájöttem, hogy mentálisan nem jól viselem, ha ennivaló-ízt érzek (sütit, konkrétan), de közben a gyomrom üres marad, szóval a tiszta desszertes ízek kilőve
Én folyamat keresem a nem szájösszeragasztósan édes gyümölcsöket, szerintem ezért is kezdtem el a citrusos dolgokon túl a desszertdohány irányba menni, mert a dohány mellett jellemzően veszít az édességéből a gyümölcs/desszertes íz is.
Esetleg ez. Ha legközelebb rendelsz innen.
Maw Gic volt itt a lakásban, de ment is, mert mentolos verzió volt. Azt meg nem igazán szeretem. Umami az nekem inkább fűszeres cuccra halyaz, nem rossz, de 8 évre elég volt egy aroma. A Lemon Tartot egy Intake dl-ből és egy QP Gata-ból kóstoltam, mindkettőnél ott volt az a sajttortás lágyság, teljesség, amitől annyira jó, hogy nagyon. Lehet egy combosabb dl-ből, vagy egy szűkebb mtl tankból nápolyit mondanék, de az Intake és a Gata is egy félig DL, bár a Gata egy hibrid, de elég levegős, sőt nagyon.
Nem szájösszeragadós gyümi? Kaktusz - citrom, vagy kaktusz - lime. Mesés kombináció. Nem túl édes, se nem túl savanyú, mert a kaktusz eleve bazi édes, amazok meg bazi savanyúak, így kiegészítik egymást. Nyaranta szoktam venni, frissítőként is funkcionál nálam.
Én egyébként nem éhezem meg, ha szívom az édeseket. Sőt, inkább azzal lakom jól. De ez is szubjektív. De egy biztos, egy jó sütit nem tud helyettesíteni semmi.
Azta! Jövő hónapban tervezek rendelni. Köszönöm a tippet.
Szia ,igaz nem ezt de én 60 ml re húztam fel a mézes tejeset
Lehet én is csak annyira keverem először, aztán kóstolás után, legfeljebb hígítok rajta…
Bizony így így ,de nálam úgy maradt és elfogyott
Tőletek kaptam tavaly Clouds of lolo Dragon Spell nevű aroma 15% nagyon jó epres sajtorta és mégcsak nem is az a gejl fajta
Ennek szívből örülök. Az nekem is bejött, de azt hiszem, csak 10%-ba kevertem. Hozta amit kellett.
Többek között ezeket, és egy kis huzalt és vattát. Pompei érdekes illatú, őszintén szólva másra számítottam. De, ha majd beérik…
Szép a mamuszod is az már csajosssmajd beérik a pompei és jó lesz az is
Köszönöm. Azért lett rózsaszín, mert nem volt a fekete-piros kivitelben. Ez biztató, mert most nem tudom mihez hasonlítani, viszont kezdem megszokni, ugyanis az egész lakásban érezni. Nagyon durván tömény.
Kávés ,de finom na ne mond hogy még nem ?
Még sosem nem…