Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Néha a legfinomabb liquidek így fejlődnek ki. :hugs:

3 kedvelés

Ez a Lemnkman Pinktart se hangzik rosszul :grin::+1:
Amúgy pont ezeknél a desszerteknél gáz, ha megég a coil :nauseated_face::grin:
Akarva-ajaratlanul is megkóstoltam tegnap a Latakiás Nuttyt…győzött a lustaság, rátöltöttem, majd kihordja. Hát, ezt a kombót nem ajánlom pl. csak haragosnak kínálni.

2 kedvelés

Olyankor bele kerül a citrom héja is :joy:

2 kedvelés

Bekeverésre várakozik egy ilyenem pont​:roll_eyes:

Jah, meg ez,:

https://vape-distribution.de/Zanza-Cookie-Singer-10ml-Aroma

Add, uram, hogy ne legyenek vackok…mert hogy pettynyit rányalva a hegyére, úgy nagyon jók.

1 kedvelés

Kíváncsi vagyok mit mondasz majd rá!

2 kedvelés

A Revolutnak van a Maw Gic-je, az ha nem is kimondottan savanyú, de hoz egy elég citromos feelinget. Meg az Umami, ami nagyon fura állat, de legalább az se édes (nekem bejön). A Dampflion Pink Lionja is fura beütésű, arra már nem mondanám, hogy nem édes, de legalább nem nagyon. Lemon tartom is van, és abszolút hozza a finom citromos nápolyi feelinget (bocsánat, de nekem arra hajaz…) Viszont rájöttem, hogy mentálisan nem jól viselem, ha ennivaló-ízt érzek (sütit, konkrétan), de közben a gyomrom üres marad, szóval a tiszta desszertes ízek kilőve :grin:

Én folyamat keresem a nem szájösszeragasztósan édes gyümölcsöket, szerintem ezért is kezdtem el a citrusos dolgokon túl a desszertdohány irányba menni, mert a dohány mellett jellemzően veszít az édességéből a gyümölcs/desszertes íz is.

4 kedvelés

Esetleg ez. Ha legközelebb rendelsz innen.

3 kedvelés

Maw Gic volt itt a lakásban, de ment is, mert mentolos verzió volt. Azt meg nem igazán szeretem. :slightly_smiling_face: Umami az nekem inkább fűszeres cuccra halyaz, nem rossz, de 8 évre elég volt egy aroma. :sweat_smile: A Lemon Tartot egy Intake dl-ből és egy QP Gata-ból kóstoltam, mindkettőnél ott volt az a sajttortás lágyság, teljesség, amitől annyira jó, hogy nagyon. :grin: Lehet egy combosabb dl-ből, vagy egy szűkebb mtl tankból nápolyit mondanék, de az Intake és a Gata is egy félig DL, bár a Gata egy hibrid, de elég levegős, sőt nagyon. :slightly_smiling_face:

Nem szájösszeragadós gyümi? :thinking: Kaktusz - citrom, vagy kaktusz - lime. Mesés kombináció. Nem túl édes, se nem túl savanyú, mert a kaktusz eleve bazi édes, amazok meg bazi savanyúak, így kiegészítik egymást. Nyaranta szoktam venni, frissítőként is funkcionál nálam. :slightly_smiling_face:

Én egyébként nem éhezem meg, ha szívom az édeseket. Sőt, inkább azzal lakom jól. :sweat_smile: De ez is szubjektív. De egy biztos, egy jó sütit nem tud helyettesíteni semmi. :yum:

4 kedvelés

Azta! :flushed: Jövő hónapban tervezek rendelni. Köszönöm a tippet. :hugs:

3 kedvelés

Ezt próbálta már valaki? 5-10%-ot ír, de az kevésnek tűnik desszert aromához.

5 kedvelés

Szia ,igaz nem ezt de én 60 ml re húztam fel a mézes tejeset​:wink:

5 kedvelés

Lehet én is csak annyira keverem először, aztán kóstolás után, legfeljebb hígítok rajta…

4 kedvelés

Bizony így így ,de nálam úgy maradt és elfogyott :grin:

5 kedvelés

Tőletek kaptam tavaly Clouds of lolo Dragon Spell nevű aroma 15% nagyon jó epres sajtorta és mégcsak nem is az a gejl fajta​:v:

5 kedvelés

Ennek szívből örülök. Az nekem is bejött, de azt hiszem, csak 10%-ba kevertem. :thinking: Hozta amit kellett. :blush:

2 kedvelés

Többek között ezeket, és egy kis huzalt és vattát. :blush: Pompei érdekes illatú, őszintén szólva másra számítottam. De, ha majd beérik… :grin:

10 kedvelés

Szép a mamuszod is :blush::hugs:az már csajosss​:blush:majd beérik a pompei és jó lesz az is :wink:

6 kedvelés

Köszönöm. :hugs::smiling_face_with_three_hearts: Azért lett rózsaszín, mert nem volt a fekete-piros kivitelben. :blush: Ez biztató, mert most nem tudom mihez hasonlítani, viszont kezdem megszokni, ugyanis az egész lakásban érezni. Nagyon durván tömény. :grin:

4 kedvelés

Kávés ,de finom :blush:na ne mond hogy még nem ? :flushed:

2 kedvelés

Még sosem nem… :grimacing:

3 kedvelés