várjunk ha a neeko jobb lesz mint a trio akkor megy a trio lehetmajd kiderül ma.
Szevasz Jani , a kérdésem az lenne milyen konfigot ajánlasz a By Ka V9-be!
Odaadta, a Jézuska asszony, tekerném!
Szia Tamás!Én most 2.5 mag 0.3 akármi huzal 4menet ezt egy olsztól láttam de bejön.
Viszont az a zokni rohadt kényelmes
Simán klassz igazad van
Multkoriban láttam pár képet hogy sima rta-ba beépíettek függőleges colit, mivel aludni nem tudok unaloműzésnek hajnalba jó ötlet volt, határozottan macerásabb a beépítése mint megszokott módon, a vattázás is trükkösebb, de csak sikerült összhoznom.
Így levegősebbnek tűnik a tank, ízre talán kicsit jobb ízt ad, de nem számottevő, vagy csak bebeszélem magamnak.
Ha másnak nem unaloműzésnek jó móka volt, gondoltam megosztom veletek, eddig nem gondoltam ilyen építésre, hátha más is kedvet kap egy kis “mókoláshoz”.
Fúúú!
Mint egy gigantikus kazán betét. Kafa lett!
Kíváncsi lettem, így vajon tartósabb-e a vattázás, tovább bírja-e újravattázás nélkül a cuccos?
Szívessen olvasnék majd beszámolót, mennyire bizonyult tartósnak! Egyes patronok a beszámolók szerint, akár egy hónapig is bírják…
Próbáltam én is ezt a tekerést Dvarwba hátha jobb íze lesz de nem…
Probléma az lett, hogy fél óra mulva kifolyt a levegőjukon a liquid, pedig megtömtem rendesen vattával. Így hosszú távú beszámoló nemlesz belőle végül, elöblítettem még reggel, de nme vattáztam még újra, majd megpróbálom máshogy esetleg, de ha megint megfolyik akkor dobom.
Nemrég kaptam egy kis Canna Cotton vattát, kóstolóba. Ezúton is köszönöm szépen @Albatronik nincs 10 perce, hogy megtekertem a Triot, természetesen ezzel a Canna Cottonnal vattáztam. Első benyomásra nagyon tömör vatta, hasonlóan, mint a Cotton Bacon.
Szerintem még a képek is visszaadják, hogy mennyire is tömör.
Szálirányba nehezen szakítható, viszont könnyű lefejteni belőle. Nem szöszölődik, nem tapad össze. Azért is vártam ezzel a vattával a Trióra (vagyis amíg a többi tankot mosni kell), mert a Trio eleve érzékeny a vattázásra. Hajlamos könnyezni, sőt, időnként ok nélkül elbőgi magát, holott előtte még semmi baja nem volt.
Mivel elég tömör, így minden helyet a vatta vájatában szépen ki is töltött. Illeszkedik ahogy kell. Ránézésre látszik rajta, hogy nem fog átereszteni.
Az ízeket azonnal hozta, de kicsit tompán. Ám percek múltán tisztult a kép. Az elején fel is toltam 18 wattra, mert elég nehézkesen akarta adni magát. De amint bekopott visszavettem 15 wattra. Majd elfelejtettem, 6 menet 0.32-es SS van a benne, 2.5-ös magon aminek a végeredménye 0.75 ohm lett. Bő levegővel maradt is a 15 watt.
Láncalukkoláskor kiszáradt, kb. a 6. slukknál. Így az a konklúzióm, hogy ez nem DL vatta. Inkább tág MTL, avagy fél DL, de persze classic MTL-re is ajánlanám. Bírja a hőt, de nem elég gyors a léellátása, ami persze nem baj, hisz tömör, ez természetes. Csak ki mihez szokott ugyebár.
Végezetül:
Ez egy király vatta! Köszi Gyuri!
Nálam is csak első próbálkozásra szánt vatta, de mivel jókat olvastam így rendeltem.Gondoltam egy kukac neked is jut belőle.Te úgy is profibban felhasználod, véleményezed, nálam meg majd elfogy
Jelentem, halványabb lett az íz. Szerintem a Trio-ba ez nem való.
Sziasztok.
…a címben szereplő kérdésre azt írnám,hogy lassan,alaposan és macerásan
Fél óráig forgatom,nézegetem zseblámpa és soxor nagyító segítségével(Nem röhög),hogy sehol ne lógjon ki egy vattaszál sem
Huszi 1x írta itt vagy mutatta videóban(már nem emlékszem) hogy ne lógjanak ki vattaszálak,mert tud problémát okozni. @Vaperina_Kinga még írta is,hogy igen.Akkor nem kérdeztem rá,hogy mi bajt tud okozni,csak azóta mégjobban vigyázok,hogy minden vattaszál bent legyen
Most megkérdezném,hogy mit okozhat?
Csak mert én szépen megcsinálom a vattázást,de akárhány akármilyen nemzetségű videóst látok,senki nem foglalkozik vele.Kilóg-belóg,tök mindegy nekik.Én meg csak lesek,hogy így,hogy merik hagyni
Pl.itt van 2 fotó egy videóból…
Ez akkor most,hogy van?
(Legyszi ne azon fiúk írjanak,akiknek mind1 milyen)(De tudom,hogy úgy sem fogjátok kibírni)
Jóvanazúgynem lesz baja ,Max a menethez ne érjen hozzá én arra figyelek
Mi ezzel a baj? Én sem vágok bele frizurát
@Zolika @Deepfreeze ,tudtam,hogy számíthatok rátok
Ilyen vagyok ahol tudok segítek vagy csak a véredet szivom
nekem is van hogy pár darab vatta szál kilóg de semmi baj nincs avval ugye azért lógnak ki egy nagyon cseppet mert ritkítjuk a vattát
@Vaperina_Kinga segííítség