Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

várjunk ha a neeko jobb lesz mint a trio akkor megy a trio lehet​:sweat_smile::wink:majd kiderül ma.:blush:

2 kedvelés

Szevasz Jani :facepunch:, a kérdésem az lenne milyen konfigot ajánlasz a By Ka V9-be!
Odaadta, a Jézuska asszony, tekerném! :laughing:

5 kedvelés

Szia Tamás!Én most 2.5 mag 0.3 akármi huzal 4menet ezt egy olsztól láttam de bejön.

4 kedvelés

Akartam tekerni de megakadályozta :rofl:mert mesét néz a tv-ben :rofl:

17 kedvelés

Viszont az a zokni rohadt kényelmes :sweat_smile:

3 kedvelés

Simán klassz igazad van :sweat_smile:

6 kedvelés

Multkoriban láttam pár képet hogy sima rta-ba beépíettek függőleges colit, mivel aludni nem tudok unaloműzésnek hajnalba jó ötlet volt, határozottan macerásabb a beépítése mint megszokott módon, a vattázás is trükkösebb, de csak sikerült összhoznom.

Így levegősebbnek tűnik a tank, ízre talán kicsit jobb ízt ad, de nem számottevő, vagy csak bebeszélem magamnak. :smiley:
Ha másnak nem unaloműzésnek jó móka volt, gondoltam megosztom veletek, eddig nem gondoltam ilyen építésre, hátha más is kedvet kap egy kis “mókoláshoz”. :smiley:

17 kedvelés

Fúúú!
Mint egy gigantikus kazán betét. Kafa lett!
Kíváncsi lettem, így vajon tartósabb-e a vattázás, tovább bírja-e újravattázás nélkül a cuccos?
Szívessen olvasnék majd beszámolót, mennyire bizonyult tartósnak! Egyes patronok a beszámolók szerint, akár egy hónapig is bírják…

Próbáltam én is ezt a tekerést Dvarwba hátha jobb íze lesz de nem… :grinning:

Probléma az lett, hogy fél óra mulva kifolyt a levegőjukon a liquid, pedig megtömtem rendesen vattával. Így hosszú távú beszámoló nemlesz belőle végül, elöblítettem még reggel, de nme vattáztam még újra, majd megpróbálom máshogy esetleg, de ha megint megfolyik akkor dobom.

2 kedvelés

Nemrég kaptam egy kis Canna Cotton vattát, kóstolóba. Ezúton is köszönöm szépen @Albatronik :hugs: nincs 10 perce, hogy megtekertem a Triot, természetesen ezzel a Canna Cottonnal vattáztam. :blush: Első benyomásra nagyon tömör vatta, hasonlóan, mint a Cotton Bacon.

Szerintem még a képek is visszaadják, hogy mennyire is tömör. :slightly_smiling_face:

Szálirányba nehezen szakítható, viszont könnyű lefejteni belőle. Nem szöszölődik, nem tapad össze. Azért is vártam ezzel a vattával a Trióra (vagyis amíg a többi tankot mosni kell), mert a Trio eleve érzékeny a vattázásra. Hajlamos könnyezni, sőt, időnként ok nélkül elbőgi magát, holott előtte még semmi baja nem volt. :woman_shrugging:

Mivel elég tömör, így minden helyet a vatta vájatában szépen ki is töltött. Illeszkedik ahogy kell. Ránézésre látszik rajta, hogy nem fog átereszteni. :blush:

Az ízeket azonnal hozta, de kicsit tompán. Ám percek múltán tisztult a kép. Az elején fel is toltam 18 wattra, mert elég nehézkesen akarta adni magát. De amint bekopott visszavettem 15 wattra. Majd elfelejtettem, 6 menet 0.32-es SS van a benne, 2.5-ös magon aminek a végeredménye 0.75 ohm lett. Bő levegővel maradt is a 15 watt.

Láncalukkoláskor kiszáradt, kb. a 6. slukknál. Így az a konklúzióm, hogy ez nem DL vatta. Inkább tág MTL, avagy fél DL, de persze classic MTL-re is ajánlanám. :blush: Bírja a hőt, de nem elég gyors a léellátása, ami persze nem baj, hisz tömör, ez természetes. Csak ki mihez szokott ugyebár. :blush:

Végezetül:
Ez egy király vatta! Köszi Gyuri! :kissing_heart:

15 kedvelés

Nálam is csak első próbálkozásra szánt vatta, de mivel jókat olvastam így rendeltem.Gondoltam egy kukac neked is jut belőle.Te úgy is profibban felhasználod, véleményezed, nálam meg majd elfogy :grin:

1 kedvelés

Jelentem, halványabb lett az íz. :thinking: Szerintem a Trio-ba ez nem való. :thinking:

1 kedvelés

Sziasztok.
…a címben szereplő kérdésre azt írnám,hogy lassan,alaposan és macerásan​:joy::joy:
Fél óráig forgatom,nézegetem zseblámpa és soxor nagyító segítségével(Nem röhög​:bangbang:),hogy sehol ne lógjon ki egy vattaszál sem
Huszi 1x írta itt vagy mutatta videóban(már nem emlékszem) hogy ne lógjanak ki vattaszálak,mert tud problémát okozni. @Vaperina_Kinga még írta is,hogy igen.Akkor nem kérdeztem rá,hogy mi bajt tud okozni,csak azóta mégjobban vigyázok,hogy minden vattaszál bent legyen
Most megkérdezném,hogy mit okozhat?

Csak mert én szépen megcsinálom a vattázást,de akárhány akármilyen nemzetségű videóst látok,senki nem foglalkozik vele.Kilóg-belóg,tök mindegy nekik.Én meg csak lesek,hogy így,hogy merik hagyni​:joy:
Pl.itt van 2 fotó egy videóból…

Ez akkor most,hogy van?

(Legyszi ne azon fiúk írjanak,akiknek mind1 milyen​:wink::joy::heart::kissing_heart:)(De tudom,hogy úgy sem fogjátok kibírni​:wink::heart:)

4 kedvelés

Jóvanazúgy​:rofl:nem lesz baja ,Max a menethez ne érjen hozzá én arra figyelek

6 kedvelés

Mi ezzel a baj? Én sem vágok bele frizurát :sweat_smile:

7 kedvelés

@Zolika @Deepfreeze ,tudtam,hogy számíthatok rátok​:joy::joy::joy::heart:

4 kedvelés

Ilyen vagyok :rofl::rofl::rofl:ahol tudok segítek :rofl:vagy csak a véredet szivom :crazy_face::stuck_out_tongue_winking_eye::smiling_face_with_three_hearts:

3 kedvelés

nekem is van hogy pár darab vatta szál kilóg de semmi baj nincs avval ugye azért lógnak ki egy nagyon cseppet mert ritkítjuk a vattát​:blush::wink:

2 kedvelés

@Vaperina_Kinga segííítség​:bangbang::wink::joy:

2 kedvelés