Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

most még várok egy neekot is de az is fekete lesz​:sweat_smile::joy:nem ss.Ízre gőzre ha jó oly mindegy már nekem milyen színe is van​:sweat_smile:

1 kedvelés

Azért egy fekete Danin… :wink:

2 kedvelés

jo lenne ha lenne olyanom igaz is​:wink::blush:majd egyszer ha sok pénzem lesz​:sweat_smile:

5 kedvelés

És akkor már nem is lesz sok pénzed :rofl:

2 kedvelés

akkor már nem az biztos​:sweat_smile:

3 kedvelés

Lesz az :wink:én is "sokáig " halogattam
Lassan 2 évig :joy::joy::joy:de megvan ő is és a yihi is,már csak egy dna-s kellene ,a többit meg …
lehet el kellene adnom ? :rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Nem kell sok pénz hozzá,csak annyi amennyibe kerül tudod :wink:

4 kedvelés

StarPlat elektronika is ott van ahol a Dani…kiváló… :slightly_smiling_face:

Ebbe az van…

2 kedvelés

Jóvammá:joy: ne csigázz,amúgy olyan szép az a Dram 4 is :blush:

2 kedvelés

tudom én persze mindet is tudok​:blush::wink:

2 kedvelés

neked @Zolika már csak egy pár eredeti tankot tankokat kell venned​:wink::sweat_smile::joy::blush:

1 kedvelés

Van pár eredeti is ,de az nem Dram :wink: ők az olcsóbb kategóriából,de lehet vicc,de van köztük jó ízű is ,de van olyan is amit …elraktam mert hát…kevés íz pedig dicsérték ágyba főbe​:joy:

4 kedvelés

ByKa bejött?

2 kedvelés

Igen klassz ízeket hoz,a levegő állításával még küzdök,vagy a léellátás,vagy a levegő tekeredik mindíg el :grin:

2 kedvelés

Melyiket mikor kell lefognom,de egy egész jó kis tank :wink:

2 kedvelés

Volt nálam egy klón át utazoba csak megnéztem igen egy kicsit vastagabb o gyürütt elbírna…

3 kedvelés

Ő is egy klón,de ahhoz képest …nem is olyan rossz :grin:

3 kedvelés

Ige én is elcsodálkoztam rajta jó minőségü csak a müanyag tank paláston látszik,hogy más…

3 kedvelés

A rendetlenséget most ne nézd ilyen ha belendülök vagy rosszabb​:joy::joy::joy:nem tudom milyen az eredeti,de ő ilyen

6 kedvelés

Igy nem látszik csak egymás mellett…Frankó!

2 kedvelés