Ha sok lóg ki és a menet közé keveredik akkor elhuzza a vattát, ha kimozdul folyhat. A tömörebb vattaszálaknál láttam, hogy biza el tudja húzni. A puhább vatták csak simán szakadnak. Ha nincs ott menet akkor nem baj.
Köszönöm.
És akkor ami képet feltettem,hogy-hogy néz ki,akkor úgy jó?Te úgy használnád?
Én fél óráig vattázok,hogy sehol ne lógjon kifelé a vatta
Szerintem, ha a Cotton Cloud’s akkor nem lesz semmi baja. Meg igazából ezek csak szöszök. Én túl pedáns vagyok, az utolsó szálat is beteszem a helyére.
A telefonban lévő utolsó kép vattazasról.
Ha liquidezem, akkor teszem a szálakat a helyére amiket szárazon nem tudok.
Én is úgy gondolom mindenek megvan a helye fél munkát ne végezünk utána meg reklamálunk mert folyik meg rossz ízű.
@anon88785338 vattáz, lekvidez és utána egy pillanatra öngyújtóval megpörkölöd - de csak egy pillanatra - és egy darab kiálló szál sem lesz ott.
Én a tekerésről és a csavar elől is eltűntetem
Na erről írok én isFél óráig forgatom…szemüvegbe,zseblámpával és nagyítóvalÉs mikor már azt hiszem,hogy minden kis szösz,szál a helyén van,találok mégegyet
Igaz 2 száll ott maradt…
Én is.Liquid előtt és után is.A fotón ugye van még sok szál,amit vissza kell dugdosni
Ezt már hallottamDe amíg nem láttam róla egy videót legalább,addig én bizony nem merem kipróbálni
Bizony,hogy ottAz én szemem már ki van élezve rá
Sziasztok hoztam egy kis ritkaságban használt tekerést én momentán előszeretettel alkalmazom ,manapság nagyon ritka réteg alkalmazza egy kis vertikális tekerés …igaz nem egy perces történet de viszont kárpotol minden egyes percet amit az épitéssel töltesz Egy kis szabadnapos szöszenet , spontán kedvet kaptam rá
Ez nekem tegnap délutáni tekerés és vattázás. Így néz ki.
26ga kanthal sima szálhuzal. 2.5 magon, 6 menet, 0.88 ohm, 14 watt. Belső AFC 0.9,külső levegőzés teljesen nyitva, a vatta pedig, demon killer fűzős vatta.
Annyit észrevettem, hogy “lánc vépelő” lettem. Folyton a számban lóg. Viszont ettől melegedik is rendesen. A leves 70vg/30 pg. 3 mg/ml nikotinnal.
Nekem eléggé levegősnek tűnik a brunhilde. Már az is át futott az agyamon, hogy menesztem… Sokszor annyira felmelegszik a topcap, hogy nem birom megfogni sem.
A hosszú driptip-el használom, amin hűtő bordák is vannak, de igy is melegszik…
Ez rendkívül édes vagy dohányos liquid lehet, ha fél nap alatt ilyen kokszos. Nekem ehhez 3-4 nap kell, hogy ilyen legyen. A szálhuzallal melegedett nekem is, a Ni80 MTL claptonnal nem. Max langyos volt.
A clapton olyan, hogy 1 huzal belül, és egy másik rajta kívül körkörösen…? Ugye?
Igen, olyan