Akkor kit…???
Nyugi…csak ügyesen…menni fog az…
Volt párral nekem is bajom,de nem vágtam volna földhöz mert nem tehet róla hogy bénán tekertem vattáztam meg
Na meg az is hogy drága és én kerestem meg a pénzt rá
Türelmem van, mert szeretem csinálni. Baba mellett időm nincs. Így van kettő gen200 itank-al meg egy target200 kriemhild-el. Van mit pöfékelni. De egy magam készített csak izgibb és finomabb!
Csak most esett le nekem, hogy a Galaxies is Vapefly. Csak éppen MTL, a szűkebbik levegőzésű fajtából. Nem mindegy milyen vatta, nem mindegy mennyi, és az se mindegy hogy hogyan. A gyártó neve a garancia rá, hogy ilyen háklis kazánokat készít. Nekem sosem volt Brunhildám, de a Galaxies - sel ugyanezeket tapasztaltam. Bár azok után már tudtam használni, hogy megfúrkáltam, de igazán nem tudtam megszeretni, visszaküldtem Kingának. Ő nem tudom, mit kezdett vele, lehet, hogy arra a következtetésre jutott, hogy “tönkretettem”. Csak annyit tudok mondani, egy Dvarw -val soha nem fordul ilyen elő. De még a Bykákkal sem. Na ez is jól megégeti benne a vattáját 30 Wattal. Írják is neki commentben, hogy a Galaxies Ennyi Wattal, és ilyen vastag huzalhoz nagyon szűk levegőzésű.
https://www.youtube.com/watch?v=nEFTjl8J1Ws
Ha lenne danid…azt biztos földhöz vágnád.
Hát akkor ennél is több odafigyelés neki. Azért vettem meg, mert már volt a vapeflytól egy kriemhild és az nagyon de nagyon bejött nekem. Egyáltalán nem folyik, a kazánt azon is építem magamnak. Mellesleg bitang jól néz ki a Brunhilde. Mondjuk az első tetszett nagyon, de az már nem volt a boltba csak az újabb a 103. Kedden nyitnak a boltok megyek beszerző túrára amiket irt Dämon. Vattával leszek bajba mert úgy tudom más nem volt a boltba. De mivel érdekel, és motivált vagyok így intézem köszönöm a válaszokat, a hasznos tanácsokat!
Még azokat se az nem én voltam
Kezded már érteni a valóságot…
Semmit nem kezdtem vele, mert ezzel már nem lehet. Félretettem a Sirennel együtt. Még nem dobtam ki, pedig kukában lenne a helyük. Igen, valóban tönkre vágtad. De nem hibáztatlak érte. Megpróbáltad úgy alakítani, hogy használni tudd. Az már egy másik része a történetnek, hogy nem fogadod meg a tanácsokat, csak mész a fejed után. Ez van, elfogadtunk így, ilyennek. Örülök, hogy a Dwarv-okkal már nem lesz ilyen gondod. Ebből a tanulság az, hogy nem a tank a hibás, ha nem azt az élményt nyújtja, vagy nem lehet a paraméterei miatt úgy hasznáni ahogy akarod. Meg volt tekerve, vattázva mikor küldtem, érdekes módon azt a setupot amit beletettem dícsérted is. Leírtam többször, hogy mit és hogyan csinálj vele. Az egyik legjobb ízű tank a Galaxies, de ha nem ment, hát nem ment. Van ez így! Csak kérlek ne jelents ki olyat, hogy a gyártó a garancia arra, hogy egy tank háklis. Sokunknak egy zászlóshajó volt a Galayies is, és a Brünhilde is. Nálam mind a kettő 1.5 évig futott. Mindkettő napi használatból ment el tőlem. Ha Te nem tudsz valamivel úgy bánni, ahogy kell, arról nem a gyártó tehet. Ahogy a víz sem tehet róla, hogy én nem tudok úszni! Az szintén egy másik dolog, hogy a Dwarv olyan szinten egyszerű, hogy nem csoda, ha csalódásmentes.
Mi vezethet ahoz , hogy egy gyári fizikumú oldhatatlan kötéssel rendelkező tárgy elbakódjon ? Azt ismerem hogy a szőke egy üres szobában két vasgolyóval mit tud . Egyiket elronja a másikat elveszti.
Egész tömören csak nekem nem jönnek be a szűk levegőzésűek. (Lásd a Berserker is az. Csak az AFC betétje nélkül talán-talán, de akkor meg már minek?) Remélem ezzel nem sértettem meg senkit. Mint ahogy egy aromát is valakik imádnak, másoknak nem jön be, mert nem az az ízlésük. Siren esetleg talán, ha valaki kiállítást akarna rendezni, hogy ilyenek is voltak, arra még biztos jó, meg a sok 22 mm-es üveg talán még másik tankokra is jók lehetnek.
AFC nélkül olyan huzat van benne, hogy elveszti az élvezeti értékét az egész tank. Minden szubjektív. Nem szabad telibe szidni semmit, mert lehet az amit szidsz az a másiknak-harmadiknak meg a legkedvesebb dolga!
Boldog tortanapot Kinga
Köszönöm Bea!
Én probaltam a bersit afc nélkül, de annyira le kellett tolni a tekerést, h szinte az afc helyén volt már, másképp hatalmas th-ja volt. Persze, ez szubjektív, de nekem kellett vissza bele az az afc…
Nem tagadom, én is használtam AFC nélkül. Ugyanúgy nekem is beleült a lyukba. De nem volt az igazi. Én azért tettem, mert szűk volt a hozzá kapott AFC. Aztán kaptam egy nagyobb átmérőjű és azzal szuper lett. Legalábbis úgy emlékszem szűknek találtam, de nem biztos, hogy ez történt.
Én sem tudok, viszont én teszek is ellene… kerülöm a mély vizeket…
Ha nem felel meg egy kapott tank (vagy bármi) akkor megköszönve visszaküldöm, de nem fúróval megerőszakolva.
Olyat is hallottam aki ragasztja is…