Szed szĂ©t, fogj egy csipeszt Ă©s kicsit told összĂ©bb a tekercset, egyenlĆre elĂ©g az is, ha csak az aljĂĄt. ValĂłszĂnƱleg hozzĂĄĂ©r a huzal a tankhoz. Ohm Ă©rtĂ©k ugyanannyi? Ha zĂĄrlat van kb a felĂ©re csökken.
Nincs zĂĄrlat. Az ellenĂĄllĂĄs Ă©rtĂ©k ugyanannyi. Most nem telertem bele hĂ©zagos tekerĂ©stâŠmost sima összetoltâŠ
Kicsit mehet az lejjebb kolléga. A V2 alapjåraton is TH-s!
Most csak 3as leves van benne, mi lesz ha teszek bele 16-ost? ![]()
![]()
Ahogy @Elek_Segits is Ărta. Ez mĂ©g magas. Nekem egy szintben volt a tekercs alja Ă©s a deck alja. ![]()
Mivel 26ga-s huzal van benne, igy kb 0.10 ohm egy menet.. ha 2-vel kevesebbet teszek bele, akkor az mĂĄr nagyon nem mtl lesz. Kb 0.5â0.6 lesz .
A fĂ©m nem lesz sok, pont ezĂ©rt lesz kissebb az ellenĂĄllĂĄs, de Ă©pp emiatt fog jĂłl is mƱködni. Ne aggĂłdj. 6 menet SS nekem is 0.6 körĂŒl volt. ![]()
Ăgy mĂĄr jĂłnak kell lennie. ![]()
Most mĂĄr pirĂthatod, megrakĂĄsig! ![]()
Aztaaa. Na ez igen⊠és milyen jĂłl adja az Ăzt is⊠van th is, de pont jó⊠@Vaperina_Kinga egy angyal vagyâŠ![]()
![]()
![]()
@Elek_Segits te is egy angyal vagyâŠ![]()
![]()
KöszönömâŠ
Naponta ezt csinĂĄlom. Rakok fel meg rakok le.. közben gĆzölök isâŠrendesen.. ![]()
HĂĄt ilyen ez a popszakma! ![]()
Aegis boost 2 mag Ga 8 tekerĂ©s dualban Ă©pĂtve jappĂĄn vatta kellemes Ăzek közepes gĆzök 23 watton
Mtl-bĆl âvendĂ©gâ dl-ezĆkĂ©nt mindĂg törekedtem a coil ellenĂĄllĂĄsokat magasabb (0.4-0.6 Ohm) közelĂ©ben tartani-tekerni azĂ©rt is, hogy ne kelljen erĆmĂŒveket bevetni a meghajtĂĄsukhoz.
A THC Artemis 1,5 azonban kifogott rajtam. BĂĄrmit tekertem ebben a tartomĂĄnyban, (szĂĄlhuzal-clapton, ni-ss-k1, 24-28Ga, 3,0 Ă©s 3,5mm mag, alacsony teljesĂtmĂ©nyen Ăztelen, magason Ă©gett Ăzt produkĂĄlt.
Sokadik prĂłbĂĄlkozĂĄsomra vĂ©gre tegnap meglett a kĂvĂĄnt Ă©lmĂ©ny:
- ss 24ga 2,5mm mag, 8 menet, 0,25 Ohm, 40 Watt
Ăn is meglepĆdtem, ilyen alacsony (Ohm) Ă©s ilyen magas (Watt) tartomĂĄnyban mĂ©g nem volt szerencsĂ©m gĆzölni. MĂĄr egy napja hozza az elvĂĄrtat, csak töltögetni kell a bugyrĂĄt. Most Ăgy hagyom, âMert ami mƱködik, azt nem bĂĄntomâ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Jani!Tudom nem komĂĄlod a dwarvot de prĂłbĂĄlj rĂĄ erre a setup-ra RY4 szerƱ levessel.Ăn vĂ©letlen nyĂșltam a kanthal-oz,te meg Ășgyis azzal tekersz.SzĂłval kettes mag,bĂĄtran 10-11 menet fullra összenyomva.Nem baj ,hogy tĂșlĂ©r a levegĆn.Lehet vattafĂŒggĆ is de nekem Ăgy adja az Ă©des dohĂĄnyt a törpe .Kb 1.75-1.85 ohm.
Köszi Attila!
Ma teszteltem Ășjra de megprĂłbĂĄlom Ăgy is 2ml-ig egĂ©sz jĂł volt.. ![]()