How do you roll, how do you wick? 😊

Szed szĂ©t, fogj egy csipeszt Ă©s kicsit told összĂ©bb a tekercset, egyenlƑre elĂ©g az is, ha csak az aljĂĄt. ValĂłszĂ­nƱleg hozzĂĄĂ©r a huzal a tankhoz. Ohm Ă©rtĂ©k ugyanannyi? Ha zĂĄrlat van kb a felĂ©re csökken.

1 Like

Nincs zĂĄrlat. Az ellenĂĄllĂĄs Ă©rtĂ©k ugyanannyi. Most nem telertem bele hĂ©zagos tekerĂ©st
most sima összetolt

1 Like

Igy lehet könnyebb lesz..:smiley:

5 Likes

Kicsit mehet az lejjebb kolléga. A V2 alapjåraton is TH-s!

2 Likes

Most csak 3as leves van benne, mi lesz ha teszek bele 16-ost? :rofl::rofl:

Ahogy @Elek_Segits is írta. Ez még magas. Nekem egy szintben volt a tekercs alja és a deck alja. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Mivel 26ga-s huzal van benne, igy kb 0.10 ohm egy menet.. ha 2-vel kevesebbet teszek bele, akkor az már nagyon nem mtl lesz. Kb 0.5–0.6 lesz .

A fĂ©m nem lesz sok, pont ezĂ©rt lesz kissebb az ellenĂĄllĂĄs, de Ă©pp emiatt fog jĂłl is mƱködni. Ne aggĂłdj. 6 menet SS nekem is 0.6 körĂŒl volt. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ennél lejjebb mår nem megy.

6 Likes

Így már jónak kell lennie. :blush:

2 Likes

Most mĂĄr pirĂ­thatod, megrakĂĄsig! :joy:

1 Like

Aztaaa. Na ez igen
 Ă©s milyen jĂłl adja az Ă­zt is
 van th is, de pont jó
 @Vaperina_Kinga egy angyal vagy
:blush::innocent::wink:
@Elek_Segits te is egy angyal vagy
:smiley::rofl:
Köszönöm

4 Likes

Naponta ezt csinĂĄlom. Rakok fel meg rakok le.. közben gƑzölök is
rendesen.. :rofl:

4 Likes

HĂĄt ilyen ez a popszakma! :smiley:

1 Like

FogyĂłban,de megjött az utĂĄnpĂłtlĂĄs mindenbƑl is :smiling_face:

12 Likes

Aegis boost 2 mag Ga 8 tekerĂ©s dualban Ă©pĂ­tve jappĂĄn vatta kellemes Ă­zek közepes gƑzök 23 watton

8 Likes

Mtl-bƑl “vendĂ©g” dl-ezƑkĂ©nt mindĂ­g törekedtem a coil ellenĂĄllĂĄsokat magasabb (0.4-0.6 Ohm) közelĂ©ben tartani-tekerni azĂ©rt is, hogy ne kelljen erƑmĂŒveket bevetni a meghajtĂĄsukhoz.
A THC Artemis 1,5 azonban kifogott rajtam. Bårmit tekertem ebben a tartomånyban, (szålhuzal-clapton, ni-ss-k1, 24-28Ga, 3,0 és 3,5mm mag, alacsony teljesítményen íztelen, magason égett ízt produkålt.

Sokadik próbålkozåsomra végre tegnap meglett a kívånt élmény:

• ss 24ga 2,5mm mag, 8 menet, 0,25 Ohm, 40 Watt

Én is meglepƑdtem, ilyen alacsony (Ohm) Ă©s ilyen magas (Watt) tartomĂĄnyban mĂ©g nem volt szerencsĂ©m gƑzölni. MĂĄr egy napja hozza az elvĂĄrtat, csak töltögetni kell a bugyrĂĄt. Most Ă­gy hagyom, “Mert ami mƱködik, azt nem bĂĄntom”.
:face_savoring_food::dashing_away::dashing_away::dashing_away:

10 Likes

Ha valakinek nem megy vagy bizonytalan

8 Likes

Jani!Tudom nem komĂĄlod a dwarvot de prĂłbĂĄlj rĂĄ erre a setup-ra RY4 szerƱ levessel.Én vĂ©letlen nyĂșltam a kanthal-oz,te meg Ășgyis azzal tekersz.SzĂłval kettes mag,bĂĄtran 10-11 menet fullra összenyomva.Nem baj ,hogy tĂșlĂ©r a levegƑn.Lehet vattafĂŒggƑ is de nekem Ă­gy adja az Ă©des dohĂĄnyt a törpe .Kb 1.75-1.85 ohm.

Köszi Attila!
Ma teszteltem Ășjra de megprĂłbĂĄlom Ă­gy is 2ml-ig egĂ©sz jĂł volt.. :slightly_smiling_face:

1 Like