Nagyobb felület-több elgőzölt leves- több koksz. Nálam is ez a trend.
Kokszolós dohányos lötyik előnyben 1 nap alatt le tudok amortizálniegy tekerést
Főleg azon múlik.
Pontosan. Nem azon is, hanem csakis egyedül az aromán múlik főleg. Ahogy @Gumikacsa írja, pontosan úgy. Én is kizárólag dohányosokat szívok, és annyi levegővel, hogy majdnem dl. Minden kazánomban a legnagyobb AFC betét van.
Igazatok van.
Nem írtam, 70/30 vg/pg az állandó alapom, 10% ry69 az egyik állandó ízem, AL CARLO Chery-wood a másik, és néha ry4 mentol kristállyal vadítva. Nem lódítok, tíz tank után sincs koksz.
Én a szűket szeretem…
1.2-es afc…a Dvarw-ban.
Én meg úgy voltam vele hogy a Clapton 3 méter 1500 forint,és nem adott több ízt mint a kanthalom ami német Zivipfes 25 méteres ! 5.80 euro (2293 forint) amin most nem volt kedvezményem.
Inkább kidobálom a drótomat mint keféljek
Persze mindenki azt használ ami bevált neki
Szálhuzalt a népnek! Ez a gitárhúr csak úri huncutság
Hamár minden a pénz körül forog meg a spórolás,akkor nincs igazam nekem is?
Tanul az ember mindig valamit. RY69-et még nem ismerem. Dicsérik sokan. Állítólag nem kokszol. Egyszer majd megnézzük azt is. Jobb, mint a Journey RY 4 -e? @Zolika Nekem is szálhuzal volt a Dvarwomban (28Ga-s) tegnapig, ugyanolyan jó volt az íze, mint most a claptonnal, de kihúztam a vattát, és azt a drót nem élte túl. Talán túl szoros volt? Pedig nem éreztem égettnek. A By-kában meg még most is 26 Ga-s SS szálhuzal van. Nem arról van szó, hogy nem jó a szálhuzal, de amit feltettem, clapton, abból lehet a legszebben megtekerni. Főleg a Berserker, mert nekem fura az az egyoldalas huzalbefogatás, abba nem is tudtam volna másból készíteni a coilt. Így is fél órán át igazgattam. Dvarwba, ha tekerni sem kell, csak égetem, abba egy perc az új vatta. Olyan jól néz ki, és a vatta sem húzza félre, ha ráncigálom. Majd még gyakorlok szálhuzallal is. Csak a nagyon vékonyakat nem bírom, mert viszi őket a vatta magával.
Ez ellentmond egymásnak. De mikor is mondtam én, hogy kevés wattal több koksz jár? Ha valamit okolni kell, akkor inkább a levegő függvénye a kokszosodás.
Itt írtad. Nem tudom, jól sikerül-e beilleszteni. Hamar megtaláltam.
Hamár a dvarwazt hiszem abban nagyon otthon vagyokkevés vatta, 28 ga szálhuzal abban nem csalódtam még,Claptonban viszont igen(én )
Több wattot kért melegebb volt jobban fogyott a nedű.
Nem a spórolásomról vagyok híres pedigha jó a tekerésed kupak és csimnit leveszed tekerés mellett elvágod a vatta egyik “ágát” és roncsolás nélkül ki tudod húzni óvatosan a coilból utána izzítasz és mehet bele az új vatta.Réges régen így csináltam mikor kezdtem
Úgy csinálom, ahogy írtad, de nekem a 2mm -es átmérő az egy rémálom, nem sikerül elég vékonyra vattáznom. Majdnem mindig beszorul. A nagyobb kazánokba már csak 2,5 -est tekerek, a 2 mm átmérő maradt egyes-egyedül a kis 16 mm-es törpe Dvarwba.
Ha a kicsit be tudod kettes maggal,akkor a nagyobbakat meg még könnyebb mert nagyobb a helyde ahogy neked jó úgy csináld én a sajátodat mondtam hogy csinálom és így jó nekem
Ez olyan, mintha látnád amikor csinálom…
Így már képben vagyok. Köszönöm. Az előzmény az volt, hogy MTL claptont hajtottál 10 watton. Az ilyen körülmények között szerintem hamarabb kokszolódik.
Szerk.: Szálhuzalra ez csak félig igaz. Ott nincs annyi barázda mint a claptonon.
Szerintem fontos, milyen vattát használsz A muji például nem valami faxa, mert elég sprőd. Én bp mods-ot használok, sajnos most csak 3-as van, amiből le kell csípnem kicsit, de ez a vatta elég puha, ugyanakkor nem könnyen foszlik.
Én mindegy mit csinálok 5 hét és már kokszos is minden pikkpakk.
Az ásványvíz is gőzöl, nem kokszol, azzal tovább is húzhatnád…
Akkut kivetted?