How do you roll, how do you wick? 😊

Nagyobb felĂŒlet-több elgƑzölt leves- több koksz. NĂĄlam is ez a trend.
KokszolĂłs dohĂĄnyos lötyik elƑnyben​:grin: 1 nap alatt le tudok amortizĂĄlniegy tekerĂ©st

2 Likes

FƑleg azon mĂșlik.

Pontosan. Nem azon is, hanem csakis egyedĂŒl az aromĂĄn mĂșlik fƑleg. Ahogy @Gumikacsa Ă­rja, pontosan Ășgy. Én is kizĂĄrĂłlag dohĂĄnyosokat szĂ­vok, Ă©s annyi levegƑvel, hogy majdnem dl. Minden kazĂĄnomban a legnagyobb AFC betĂ©t van.

Igazatok van.
Nem írtam, 70/30 vg/pg az ållandó alapom, 10% ry69 az egyik ållandó ízem, AL CARLO Chery-wood a måsik, és néha ry4 mentol kristållyal vadítva. Nem lódítok, tíz tank utån sincs koksz.

1 Like

Én a szƱket szeretem
 :wink:
1.2-es afc
a Dvarw-ban.

2 Likes

Én meg Ășgy voltam vele hogy a Clapton 3 mĂ©ter 1500 forint,Ă©s nem adott több Ă­zt mint a kanthalom ami nĂ©met Zivipfes 25 mĂ©teres ! 5.80 euro (2293 forint) amin most nem volt kedvezmĂ©nyem.
InkĂĄbb kidobĂĄlom a drĂłtomat mint kefĂ©ljek​:joy:
Persze mindenki azt hasznĂĄl ami bevĂĄlt neki :wink:

SzĂĄlhuzalt a nĂ©pnek! Ez a gitĂĄrhĂșr csak Ășri huncutsĂĄg​:grin::grin::grin::grin::zany_face:

HamĂĄr minden a pĂ©nz körĂŒl forog meg a spĂłrolĂĄs,akkor nincs igazam nekem is? :face_with_peeking_eye:

Tanul az ember mindig valamit. RY69-et mĂ©g nem ismerem. DicsĂ©rik sokan. ÁllĂ­tĂłlag nem kokszol. Egyszer majd megnĂ©zzĂŒk azt is. Jobb, mint a Journey RY 4 -e? @Zolika Nekem is szĂĄlhuzal volt a Dvarwomban (28Ga-s) tegnapig, ugyanolyan jĂł volt az Ă­ze, mint most a claptonnal, de kihĂșztam a vattĂĄt, Ă©s azt a drĂłt nem Ă©lte tĂșl. :frowning: TalĂĄn tĂșl szoros volt? Pedig nem Ă©reztem Ă©gettnek. A By-kĂĄban meg mĂ©g most is 26 Ga-s SS szĂĄlhuzal van. Nem arrĂłl van szĂł, hogy nem jĂł a szĂĄlhuzal, de amit feltettem, clapton, abbĂłl lehet a legszebben megtekerni. FƑleg a Berserker, mert nekem fura az az egyoldalas huzalbefogatĂĄs, abba nem is tudtam volna mĂĄsbĂłl kĂ©szĂ­teni a coilt. Így is fĂ©l ĂłrĂĄn ĂĄt igazgattam. Dvarwba, ha tekerni sem kell, csak Ă©getem, abba egy perc az Ășj vatta. Olyan jĂłl nĂ©z ki, Ă©s a vatta sem hĂșzza fĂ©lre, ha rĂĄncigĂĄlom. Majd mĂ©g gyakorlok szĂĄlhuzallal is. Csak a nagyon vĂ©konyakat nem bĂ­rom, mert viszi Ƒket a vatta magĂĄval.

Ez ellentmond egymĂĄsnak. :slightly_smiling_face: De mikor is mondtam Ă©n, hogy kevĂ©s wattal több koksz jĂĄr? :thinking: Ha valamit okolni kell, akkor inkĂĄbb a levegƑ fĂŒggvĂ©nye a kokszosodĂĄs.

1 Like

Itt Ă­rtad. Nem tudom, jĂłl sikerĂŒl-e beilleszteni. Hamar megtalĂĄltam.

HamĂĄr a dvarw​:grin:azt hiszem abban nagyon otthon vagyok​:smiling_face:kevĂ©s vatta, 28 ga szĂĄlhuzal abban nem csalĂłdtam mĂ©g,Claptonban viszont igen(Ă©n )
Több wattot kért melegebb volt jobban fogyott a nedƱ.
Nem a spĂłrolĂĄsomrĂłl vagyok hĂ­res pedig​:joy:ha jĂł a tekerĂ©sed kupak Ă©s csimnit leveszed tekerĂ©s mellett elvĂĄgod a vatta egyik “ágĂĄt” Ă©s roncsolĂĄs nĂ©lkĂŒl ki tudod hĂșzni Ăłvatosan a coilbĂłl utĂĄna izzĂ­tasz Ă©s mehet bele az Ășj vatta.RĂ©ges rĂ©gen Ă­gy csinĂĄltam mikor kezdtem

Úgy csinĂĄlom, ahogy Ă­rtad, de nekem a 2mm -es ĂĄtmĂ©rƑ az egy rĂ©mĂĄlom, nem sikerĂŒl elĂ©g vĂ©konyra vattĂĄznom. Majdnem mindig beszorul. A nagyobb kazĂĄnokba mĂĄr csak 2,5 -est tekerek, a 2 mm ĂĄtmĂ©rƑ maradt egyes-egyedĂŒl a kis 16 mm-es törpe Dvarwba.

Ha a kicsit be tudod kettes maggal,akkor a nagyobbakat meg mĂ©g könnyebb mert nagyobb a hely​:smiling_face:de ahogy neked jĂł Ășgy csinĂĄld Ă©n a sajĂĄtodat mondtam hogy csinĂĄlom Ă©s Ă­gy jĂł nekem :smiling_face:

Ez olyan, mintha látnád amikor csinálom
 :joy:

1 Like

Így mĂĄr kĂ©pben vagyok. Köszönöm. :slight_smile: Az elƑzmĂ©ny az volt, hogy MTL claptont hajtottĂĄl 10 watton. Az ilyen körĂŒlmĂ©nyek között szerintem hamarabb kokszolĂłdik.

Szerk.: Szålhuzalra ez csak félig igaz. Ott nincs annyi baråzda mint a claptonon.

Szerintem fontos, milyen vattĂĄt hasznĂĄlsz A muji pĂ©ldĂĄul nem valami faxa, mert elĂ©g sprƑd. Én bp mods-ot hasznĂĄlok, sajnos most csak 3-as van, amibƑl le kell csĂ­pnem kicsit, de ez a vatta elĂ©g puha, ugyanakkor nem könnyen foszlik.

2 Likes

Én mindegy mit csinĂĄlok 5 hĂ©t Ă©s mĂĄr kokszos is minden pikkpakk. :joy:

5 Likes

Az ĂĄsvĂĄnyvĂ­z is gƑzöl, nem kokszol, azzal tovĂĄbb is hĂșzhatnĂĄd
 :laughing:

1 Like

Akkut kivetted? :roll_eyes: