Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Legyen (k)tulu, oszt jó van az :grinning:

2 kedvelés

Én csutlu-nak hallottam legelőször, több helyről is, de nem kétlem, hogy másképp is lehet ejteni. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Émmeg találkoztam vele és nekem így mutatkozott be :rofl:

Na jó, bevallom ükapám írta a sztorit :joy:

1 kedvelés

Én meg én vagyok csutulú, és kész. :joy:

Sziasztok!
Tegnap kezdtem a tekerést,egy geekvape legend 2 mod és Atomizer Steam crave tankkal. 2,5magos gyári hozzáadott tekerés 0.4ohmos.
Az lenne a problémám hogy a tank szellőzőjén egyből elkezd folyni ha feltöltöm liquiddel (50-50es) és teljesen ízetlen,füstje van de íz semmi,fél wattonként emelem és úgysem jön át semmi íz,30wattra teszem fel kb,és ha utána emelem akkor már égett ízt ad vissza.

2 kedvelés

Nem ismerem a tankod, de ha a szellőzőn folyik akkor szerintem kevés a vatta vagy nem jól van elosztva :speech_balloon:

2 kedvelés

Csatalú :joy:…10

Szia,

Tegyél fel képet a tekerésről. A vattázással lesz a gond, azért éget, mert nem jut elég leves a vattára, azért folyik, mert nem elég a vattagát az etetőnél, többet kép alapján lehet mondani.

Szia. Üdv köztünk. :hugs: Egy fotó sokat segítene, de nagy valószínűséggel kevés lesz a vatta.

2 kedvelés

Bár a kiejtésben még néha bizonytalan vagyok, de az idők folyamán gyakorlott lettem a kiejtésében…
:grin:

(arhív felvétel, de váratlanul reprodukálható is lehet)

1 kedvelés

Összev-vissza szorult a szívem, még most is :cry:

Fogadom, hogy az újévben jobban fogok “törődni” a tankokkal…illetve pont hogy nem…vagyis igen. :innocent:

1 kedvelés

Lánctalpat rá :sweat_smile:

1 kedvelés

Vagy gumival védekezni :point_up::grin: (bár én se húztam sose az üvegre).

1 kedvelés

Csatoltam az írásomhoz fotót.
Annyi vattát tettem bele hogy a coilon át tudtam tolni,nem szorult a lyukban.

1 kedvelés

A tekerés közepén szép, de ahol bejelöltem ott kevés. És nem baj, ha kikandikál a vájat alján a vatta. :slightly_smiling_face: Amennyire lehet engedd le.

4 kedvelés

Picit kevés a vatta és nem tölti ki a rést.

Jegyzet 2022-12-31 164503

3 kedvelés

Kevés :pensive: Picit szoruljon, legyen tartása, de a tekerést azért ne vigye magával. Oda-vissza megmozgatva passzosan mozogjon. Akkor elég lesz az etetővájúknál is, ott elég…foghíjas

1 kedvelés

Köszönöm mindenkinek a válaszát :blush:
És az íz átadással mi lehet a probléma?