How do you roll, how do you wick? 😊

Nem ismerem de becsĂŒletremĂ©ltĂł amit csinĂĄl Ă­gy is .
Nem szemĂ©lyeskedek de ha neki megy ,akkor bĂĄrkinek menni fog aki nem hisz benne​:smiling_face:

2 Likes

Szoktam vele beszélgetni hísz szomszéd pår utcånyira mindent is megcsinål..

6 Likes

Tudod mindĂ­g nĂ©zelƑdök itt-ott Ă©s rĂĄakadtam a csoportban,megnĂ©ztem a videĂłjĂĄt hĂĄt barĂĄtom 
elismerĂ©sem neki !
Üdvözlöm Ă­gy ismeretlenĂŒl is :smiling_face:

2 Likes

Átadom!!!Tisztelem Ă©n is
nem biztos,hogy Ă©n Ă©lnĂ©k ha velem ez törtĂ©nt volna

2 Likes

Nagyon kedvesek vagytok, de egyszer, mĂĄr nem mai csirke vagyok, 2nem tudom mit szezzek be hozzĂĄ, 3nagyon magam alatt vagyok, mert dec 5-Ă©n, temette a fĂ©rjem, 46ev hĂĄzassĂĄg utĂĄn, 4tanyan lakom, Ă©s nem tudok Ășgy mozogni, ahogy Ă©s ahova szeretnĂ©k, magam alatt vagyok teljesen! Tiszta depis vagyok! Úgy hogy ha lessz egy kis kedvem, Ă©s tĂŒrelmem, akkor meg prĂłbĂĄlnĂĄm! De ti akkor is mindnyĂĄjan nagyon vagjatok!!! GratulĂĄlok hozzĂĄ!!!

Bishop ĂŒzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt Ă­rta (idƑpont: 2022. dec. 30., P 12:45):

4 Likes

1: Itt kevesen vagyunk mai csirkék vagy kakasok
2: KĂ©rdezz, Ă©s vĂĄlaszolunk! ( huzal, valami amire rĂĄtekered, megfelelƑ vatta, nĂ©mi szerszĂĄm a tank szerelĂ©shez, esetleg szemĂŒveg ha olyan)
3: Fogadd Ƒszinte rĂ©szvĂ©tem!
4: Vape szempontbĂłl erre jĂł a hĂĄzhozszĂĄllĂ­tĂĄs.
El sem tudom kĂ©pzelni, min mĂ©sz keresztĂŒl, de kitartĂĄs! Mindig van holnap, csak rajtunk mĂșlik, ugyanolyan lesz-e mint a Ma, vagy jobb.
Esetleg ha van a környĂ©keden valaki közĂŒlĂŒnk, akĂĄr segĂ­thetne is elindulni az Ășton. Ha nincs, akkor is itt vagyunk Ă©s segĂ­tĂŒnk, csak az indokolatlan fĂ©lelmedet engedd el! Nem olyan misztikus ez, mint gondolod. Fel a fejjel! Boldogabb ĂșjĂ©vet neked!

8 Likes

Áldjon meg az Isten :hugs:jól estek a szavaid​:smiling_face_with_three_hearts:nektek is. B. U. É. K.

Bishop ĂŒzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt Ă­rta (idƑpont: 2022. dec. 31., Szo 8:23):

8 Likes

Van 1 Vaporesso gtx one, és 1 joyetech exceed D 19 ezekhez milyen tekercs és vatta kell, meg milyen szerszåm???

1 Like

 én Ă­gy

6 Likes

Ezek a kĂ©szĂŒlĂ©kek porlasztĂłsak. Ezekhez nem kell huzal, meg vatta. Ilyenek kellenek bele: https://eliq.hu/termek/vaporesso-target-gtx-porlasztofejek/ Ha jĂłl nĂ©zem, darabja 1900 Ft + a postaköltsĂ©g, a 0,6 ohm alattiak dl ĂŒzemmĂłdra, az a felettiek mtl-re alkalmasak.
Az ĂșjraĂ©pĂ­tƑs kazĂĄnok egĂ©szen mĂĄs tĂ©ma, azokhoz kell szerszĂĄm, huzal, Ă©s vatta, de ennyiĂ©rt egĂ©sz Ă©vre valĂł huzalt meg vattĂĄt kapsz, csak azok nem ezek a kazĂĄnok.

4 Likes

Nem vagyok benne istenbizony, de ezek nem porlasztĂłs tankok? A tekerĂ©shez ezĂĄltal a költsĂ©ghatĂ©konysĂĄghoz felĂșjĂ­thatĂł rta tankra lesz szĂŒksĂ©g. A drĂłtok, vattĂĄk extrĂ©m kivĂ©telektƑl eltekintve kompatibilisek minden tankkal.

1 Like

Ha mĂĄr egyszer Dvarw, akkor valaki mondja mĂĄr meg, hogyan kell kiejteni? Daru? Mert akkor mĂĄr volna benne valami Hungaricum. De ennek a szimpla v-nek Ă©s duplĂĄnak mi az Ă©rtelme a nevĂ©ben? Angolosok elƑnyben, vĂĄlaszoljatok. És a Cthutulhu az Tutullu, vagy Hutullu, vagy Hutulhu? Az Ă­rott szövegeket 90 % -Ă©rtem, mert annyit ĂŒlök a gĂ©p elƑtt. Az, hogy mit hogyan ejtenek az angolok, szĂĄmomra egyenlƑ a kĂ­naival.

Bårmi amit nem tudsz beírod a google fordítóba és az ott talålható hangszóró ikonra klikkelve felolvassa helyes kiejtéssel.

2 Likes

De ezek nem Ă©rtelmes szavak, hanem szerintem nagyon ritka tulajdonnevek, amiknek tĂĄn nincs is jelentĂ©se. AzĂ©rt nem gondoltam mĂ©g erre. (De gondoltam, de amikor ilyen hĂŒlyesĂ©get Ă­rok be, azt magyarra is ugyanarra fordĂ­tja, sok olyan szĂł van. Olyanok, amiknek van Ă©rtelme, s angol eredetƱ, de azok azt hiszik, hogy nĂĄlunk is az.)

Csak sajĂĄt elmĂ©let, bizonyĂ­tva nincs: a ‘dvarf’ (nĂ©met, angol = törpe) szĂłval alkotott szĂłjĂĄtĂ©k a ‘dvarw’.
De mivel (Ă©shavalminttovĂĄbbĂĄ) az ‘f’ Ă©s a ‘v’ (magyarban a ‘w’ is) ajakfoghang /labiodentĂĄlis, ha magyarul akarjuk mondani szĂ©pen :laughing:) akkor angolul kb. “dvĂłrf”, ugyanez nĂ©metĂŒl kb. “dvĂĄf”

mégegyszer: sajåt elmélet

2 Likes

Meghallgattam a Google translatort: Dvorf, Ă©s Szutulhu. Csak Ă©ppen nĂ©metben a szimpla v az “F” Ă©s angolban a dupla w az ou. Pont fordĂ­tva kellene Ă­rni. De mindegy. Ja meg hogy nĂ©metĂŒl Zwerg szerencsĂ©tlen.
Hogy necsak Off legyen, By-kaba a sok Ă©gett vatta (Ni80 clapton 1ohm körĂŒl) utĂĄn megkockĂĄztattam az SS316 26 Ga -bĂłl egy fĂ©l ohmra sikerĂŒlt 2,5 magon. Jobak lettek a Ă­zek. Nem mindegyik kazĂĄnb a jĂł ugyanaz a felĂĄllĂĄs, mĂ©gha hasonlĂłan is nĂ©znek ki. Pl. ĂĄtmĂ©rƑre, magassĂĄgra. De a levegƑzĂ©sĂŒk mĂĄs.

1 Like

TalĂĄn kĂ©rdezd meg SĂĄrközi PĂ©tert,vagy Rob Fishert :winking_face_with_tongue:Ƒk az atyjai a DVARW-nak, talĂĄlsz Ă©rdekessĂ©geket is itt,ha bĂĄrmi kell ezĂŒgyben esetleg tudok segĂ­teni melyik shopbĂłl szĂĄllĂ­tanak hozzĂĄd.

Vaporesso GTX One-hoz porlasztĂł EU-s oldalrĂłl kb. 1500 Ft/db, AliExpresszrƑl kb. 1100 Ft. (bĂĄr volt mĂĄr rĂĄ pĂ©lda, hogy 750-bƑl kihoztam/db - a lĂĄnyom hasznĂĄlja, nem Ă©n
) Joyetech Exceed-hez EU-oldalrĂłl kb. 1100 Ft/db AliExpresszrƑl 1400 Ft alatt nincs.

Az valĂłjĂĄban Cthulhu Ă©s Ășgy szokĂĄs ejteni, hogy “csutlu”.

1 Like

Én “kuthĂșlu”-kĂ©nt hallottam pl angolnyelvƱ playstation jĂĄtĂ©kbemutatĂłkban Ă©s mĂĄshol.
(8) Call of Cthulhu Review - YouTube

1 Like