A cloud 9 legjobb vattak kozze tartozik nalam. A bp mods vattat nem tudom baratnom mtl tankjaba hasznalni mert iztelen picit, na de a cloud 9 rogton izbomba. En dl-ben hasznalom a barmilyen vattat is, rda beazik ugyis.
Akkor lehet nem sikerült jól a vatta végét eligazgatni, nem tudom, most jó, szét nem szedem.
Tegnap harmadszor is újra vattáztam a coilt (ss316l 28ga, 2.5mag, 6menet hézagosan) és nekifutottam vele a 3. hétnek aminnek a végére 300ml cucc megy át rajta. Az Ohm érték 0.65-ről 0.72ig csúszott csak fel 2 hét alatt. Tökéletesen teszi a coil a dolgát…mint 2 hete. Nyilván szerepet játszik ebben a többihez képest totál kokszmentes liquid is. Ha látható kokszot termelt volna nem vattáznám újra, de így hogy csak a coil sötétedik el amit a ráizzítás orvosol nem cserélem okvetlenül.
Mielőtt vaperina tag lettem, gyári porlasztós vonalon toltam, aztán jött a vaperina. És jöttek sorra az rta tankok is, rengeteg sok segítséget kaptam itt, mindenkitől is. Ma már simán bevállalok bármilyen rta kazánt, hála nektek…
Apropó… mennyei izek jönnek elő a taifun gx-ből, 0.3 ohm-ra tekerve dl-ben, 30-40 vatton…
Mondtam én,mindent amire való
Ugye hogy ugye? Mondtam én, ha elkapod, akkor nagyon jó!! Örülök , hogy elkaptad!
Sajnos csak ss316l huzalom van jelenleg ami 24ga-s…viszont, dl-ben, TC-vel nem nagyon jön be. Igy marad a watt…
Én ezt sosem tudnám meg csinálni!!! Nekem ez nem magyarul van!!! De jó aki ilyen jól tud, dolgokat, nekem nincs más, mint venni!!! Készen!!!
Ha egyszer ráérzel menni fog. A főzés is milyen bonyolultnak tűnt amíg meg nem tanultuk a recepteket.
Abszolút nem áll szándékomban megbántani, de szerintem ettől sokkal többre is képes lennél. Engedd el a magaddal szembeni kishitűséget, és merj élni! Mindenre IS választ kapsz itt. Nincs az a buktató amin ne tolnánk át! Szerintem mi jobban hiszünk benned, mint te magadban. Úgyhogy: Hajrá!!! Segítünk!
Azt hiszem több kazánt megtekertem már mint amiket főztem
Igazad van próbálkozni kell
Így van. Minden új dolog lehet ijesztő is, egészen addig ami meg nem próbáljuk és el nem sajátítjuk.
pont tegnap írtam azt a korszakalkotó ötletem, hogy először ne vegyél rta-t hanem csak filléres huzalt. Gyakorlod a tekerést és mikor már megy akkor ráérsz tankot venni. Tádááám…dobpergééés
Nem annyira bonyolult dolog szerintem egy hengerre rátekerni 5-6-7-8 kört, hogy azt nagyon gyakorolni kéne bárkinek. Felesleges azt 10 percet várni a rendeléssel.
ne nekem mondd, én tudom …annak aki nem bízik annyira magában, és akad ilyen bőven.
Utána jön az hogy :ja,csak ennyi? Ez nem is nehéz nem kellene félni senkinek az újtól csak van aki kényelmes,és ezt szajkózzák a boltok is hogy porlasztó,podfej ami kibír 5-6-7 hónapot is
Ha meg első alkalommal beég,akkor hagyjuk a francba az egészet mert ez sz@r
Szerintem a porlasztócsere gányabb
Ki kell burítani a tankból a lötyit, csöpizni, áztatni, törölgetni…aztán vagy beég vagy nem
Egy példám van rá egy ismert csoportban.
Eugen bácsi ha ő meg tud tekerni,vattázni egy Dvarwot,vagy rda t félkézzel,akkor azt meg lehet csinálni ! Nincs akadály a tekeréshez
Bizony itt lakik nem messze tőlem…(csak bal keze van)