Ok, nekem a Jolopukki Mikkamakka verzióm volt. De ott én voltam a kezdő
Mert amúgy csak a levegőzés és a lékontroll.rész marad tényleg. Ugye ott marha pici az aktív deck.
Ok, nekem a Jolopukki Mikkamakka verzióm volt. De ott én voltam a kezdő
Mert amúgy csak a levegőzés és a lékontroll.rész marad tényleg. Ugye ott marha pici az aktív deck.
Most arra gondoltam, hogy nem lehet a leégetett újrahasznosított húzal szopaat?
Én notóriusan 3-4-szer újraégető Recycling Man vagyok, és sosenem jártam így… Minden típust beleértve, ami létezik.
Gondolom, nem egy koxtömb a drót?
Még valami eszembe jutott. Már simán jártam így én is.
Van olyan dohánykivonatom is, és karamellás desszertem is, ami 1.: teljesen más ízű más-más tankban, van amiből egyszerűen nem jó, ha énekelek neki, akkor SE.
2.: Jobban ízlik pár ml után, egy bejáródott vattával. (Ez a helyzet javul, ha a leves öregszik pár hónapot…)
Vape útjai kifürkészhetetlenek
Közben kiborít hogy SEMMI íz és th ma SE. pedig csak pár slukkal próbálkozom
A drót addig újra hasznosítható míg üresben le nem ég izításkor mint nekem ma
Szia István! Én 2-es mag NI80 ha Tc akkor SS. 5-6 menet. Annak adnia kell. Bár nem tudom az anyatej mien pirítva, de szerintem azt is adja. 2,5 nyitásnál 2-3 levegővel!
Én mindig jól ledrótkefézem. De ha az egyik vége felé jobban izzik, akkor annak kampec. A Ni80 több égetést bír el, mint az SS.
Új: nem mutattam be a zsákvarró tűs szabadalmamat. Csak a fele vattát húzom be egyszerre, majd tűbe fűzve a másik felét. Így mind a 2 fél darab egybefüggő, jobban fésülhető. Minden típusú vattával szoktam. Lehet így 2 fajtát keverni. Bármelyiket. Még nem próbáltam végig mindet. Extrém vékony magátmérőnél nem. Lényeg, hogy a 2. adag behúzása után is könnyen mozgatható jobbra - balra. Amit egyszerre húzok be, és eseteg túl vastag, szokott szorulni. De így soha nem szorul.
Valahol már írtad csak azt nem hogy csínálod érdekes ötlet én még behúzás előtt kevertem a vatátt össze és úgy húztam a tekerésbe…de már lusta vagyok nem csínálok ílyet…
Egyébként a Bykáknak és a Dvarwnak a rövid vatta miatt nagy a mindegy faktora, mint írtad. Főleg a lelógatósaknál hasznos a keverés. Ha tűvel húzod rá utólag, akkor nem sodródik egyáltalán, hanem kisimul. Pont ez a lényege, Hogy ne csavarodjon a vatta, hanem végig egyenes. A tűvel ráhúzott második réteg kiviszi a csomókat is, és végig egyenesek maradnak a szálak. Sokszor még csak nem is keverem, csak pro cotton egymásután 2x jobb, mint egyszerre. Úgy benne maradnak a rövidebb, csomós részek. A második behúzás leszedi a túl rövid, sodrott, csomós részeket az elsőről is.
Ezzel a tekercs belsejében nem fésülsz. Pedig ha ott a szorulás, annak is égés lesz a vége. Valamikor nyáron lettem ilyen paranoiás, amikor tiszta fillérb@szás miatt csak tiszta VG - t szívtam. Akkor minden második tekerésem dry-hites lett. Legalább megtanultam úgy vattázni, hogy a tömény glicerin is átmenjen. Most már 50-50% -osat szívok. Tanultam a hibámból. Meg most már 6-7 meneteket tekerek @Vaperina_Kinga. Lehetne az 5 is, de a 7 az 1 meseszám. Kísérletezni ugyanis szabad aztán vagy tanulunk belőle, vagy nem.
De, ez könnyen lehet. Én sem izzítgatok már, mert a második használatot már nem éri meg a huzal, cserélni kell mert ízetlen. Pedig nem is oxidálom le sokszor. Alacsony watton 2x max 3 másodperc. Mégis kuka miután leégetem a kokszot.
Én pont 1 hete égettem le újra, amit először csináltam mióta vapelek…vattát cseréltem és az élmény olyan mint újonnan. Szóval kb csak 2hetente lesz ss huzalcsere a jövőben…ezalatt 200ml megy át rajta.
Ugyanezt tapasztaltam ss esetében is, ezért sem csináltam, gondoltam a kanthal más lesz. Na majd újtatekerem és kiderül.
Én is simán leégetem ha nem használtam sokat. Közben kap egy kis drótseprűt és olyan mint új korában
Viszont a vatta cserére mindig figyelmeztetnem kell magam, mert az csodákat tesz, csak mindig megfeledkezem róla
Ni 80-at,ss-t 3x4x újra vattázom. Nem spórolásból, hanem inkább lustaságból. Minden leizzítás után, ugyanolyan mint az elsőnél. Kanthalt nagyon ritkán használok
Már hogyne fésülném behuzom kifésül tovább húz és amit kifésültem az lesz belül…
Bréking!
1 napott állt, most meg van íze…fuck…nem értem, ennyire nehezen törne be a cloud 9? Vagy ennyire szarul vattáztam be?
Mondjuk ez az anyatej nem egy nagyon karakteres cucc…lehet ez is a baj, nem tudom.
Igen, ezt elhiszem, csak ez a tekerés előtte jó volt, ezért a facepalm, 2-es magra nem akarok lemmeni, nincs idegrendszerem hozzá.