Mi van még ott?
Ott van a háttérben…
Pár apróság sok madzag,tampon kicsi alap ,na meg ami kell
Nem tudom miért,de szerintem én eszem a huzalt
Nem tudom miért, nekem alig fogy.
Nincs sok kazánom de szinte 2 nap és csere valamennyiben
Ja nekem is 2 hónap szokott lenni.
10-en pár darab van beüzemelve a többi pihen…(és úton)
Én azt hiszem megtaláltam lassan 3 év alatt a nekem ízben,méretben való kazánokat ,modokat,már lassan kezdenek kialakulni az aromák is
Sok mellényúlás mellett
Hát igazából amit 2013-ban vettem kayfunt a mai napig jó lenne de kíváncsi vagyok…
Tudom hasonlóságot vélek felfedezni jövőre nézve majd meglátjuk,megvárlakez nem fenyegetés volt
És köszönöm a burkolt jótanácsokat is
Mi lehet a hiba, ha nincsen íz kvizünk következő fordulója következik.
Az alany A Prime, beleraktam a clouds 9-et, negyedelve, csak most annyi barbatrükk volt, hogy nem cseréltem húzalt (kantár 2.5 mag, 5 izé, 1 ohm, 14.5 watt, pont mint eddig is mindig), hanem csak simán szárazra ízzítottam és ment bele a vatta. Jelenleg zero íz van, egyébként The Anyatej V3.0 van benne. Ötlet?
Kokszosan jobb íze volt…kellet nekem szétszedni.
A hurkok ugyanúgy vannak mint csere előtt…nem változott a távolságuk és érnek össze valahol? …csak mert a képen gyanúsan összeér 2 hurok amit a vattacserénél rángathattál össze
A coil és deck közötti magasság is elmozdulhatott a vattázásnál picit.
Más nemigen változhatott egy egyszerű vattacsere alatt…
A.: Covix, mint nálam
B.: Nem nyitottad meg a lékontrollt
C.: Nagyon fent van a tekerés
D.: Mulder ügynök elindult
E.: Összerakási hiba miatt kikerüli a levegő a tekercset-vattát (gumigyűrű)
gondolom gőz van csak íz nincs…E és B kizárva
Jó, mert furcsállottam volna, ha a D-t zárod ki…
Egyébként ha tényleg “zéró az íz” akkor lehet sima alaplevet öntöttél rá…és üdv a megunhatatlan ízvilágú levest fogyasztók klubjában
A: nem, másnak van íze
B: de
C: pont ahol eddig volt
D: hová?
E: nem értem
Inkább lábadozzál még.
Ja, nem már, ennyire nem vagyok gyökér, még én sem.
Nincs is sima alaplevelem, külön van pg, meg vg, az is literes palackban, csak észrevettem volna, hogy ez nem 30ml barna üveg.
Azon vagyok, félholtan, csak a humorom még nem nyúvadt meg
Az E-t akkor értettem meg, mikor az én régi klónomban valami gumigyűrű felgyűrődött, a decknél, és hasonló gondot okozott, mint neked van most.
De ha nem az, akkor csak örülök
(Még a D lehetőség sem lehetetlen a mai világban).
Jó, de ez eredeti germáni, Brünhilda és Günther építette Azgardban, szóval ez nem lehet.