Mèg van mit fejlődnöm,de szerintem alakul ez.
Szerk.
Kicsit túl tóltam neki a vattát.
Volt fèmes íz rendessen.
Így azèrt jobb.
Mèg van mit fejlődnöm,de szerintem alakul ez.
Ha olyan kicsi AFC-vel használod, lehet akár 2es magra 5 menet is. Ha leoxidálás után csipesszel picit összenyomod akkor jobban fog igazodni a levegőzéshez a tekercs. Vagy a tekercshez a levegőzés? Inkább mondjuk úgy, egymáshoz.
Köszönöm szépen!
Ki fogom próbálni.
Ahhoz pedig fogadd hatalmas gratulációm,hogy egyből kiszúrtad a 2.5-ös magot.
A szemem mint a sasé!
Csak nem hagyott nyugodni a dolog.
2-es mag,5 menet.
Végre intenzívebben érzem a RY4-ben a karamell ízt is.
Helló!
Kíváncsian érdeklődöm, az a coiltekerő szerkentyű az honnét van?
Érdekelne!
Köszönöm!
Én ilyet használok…
Ez még “lánctalp” tekerésre is alkalmas.
én is ilyet használok tökéletesen meg vagyok vele elégedve
Nekem is van bár sima vas darabra tekerek nem erre de könnyen használható szép tekerést lehet készíteni vele…
Én is csak a mag rudakat használom már, egy idő után tk nem kell hozzá semmi extra, csak egyenes legyen és jó legyen az átmérő.
Kezdetektol egy par euros coil brush-t hasznalok.A szar resze lepcsozetes jig.Pillanatok alatt kesz vele a coil.Ellennek egy 2-es es kettofeles furoszarral is de ez praktikus.Egy szaron az osszes meret es tekeresnel az eggyel nagyobb atmero tamasztja is a tekercset.
ezzel kéményt is lehet tisztitani
Na, aspire neeko még mindig szívat, kérdés miért? Most titanium fiber van benne. Először ok, majd utána szörcsög, majd abbahagyja és köpköd. Kevés a vatta? Nem lóg le elégé?
Én nem igy szoktam hanem úgy mint a Pioneert van neked is piod ha jól emlékszem…
Van igen. Van képed?
Gondolom arra gondolsz, hogy a vállakat letöröd a tekerésnél? Meddig ér bele a vályúba neked?
igen arra gondoltam és a tank aljáig szoktam hagyni leérni…kép nincs most nincs üzembe…
Viszont ha a deck szélénél vágom le a vattát nem nagyon ér le a lyuk aljára.