How do you roll, how do you wick? 😊

Volt itt brĂŒnci hullĂĄm, dvarw hullĂĄm, zq trio hullĂĄm, hullĂĄm hĂĄtĂĄn hullĂĄm. :rofl:

1 Like

Ez az! Nincs olyan, hogy sok vatta. :sweat_smile:

1 Like

TsunamĂ­Ă­Ă­Ă­Ă­Ă­ :rofl:

Nemtom ki,hogy van vele,de a cotton clouds-ból,mintha több kellene,mint mås vattåból.

1 Like

NĂ©zd meg a kĂ©pemet, amit felraktam, az mind az. Én most Ășgy hasznĂĄlom, hogy levĂĄgom Ă©s fĂ©lbeszedem, Ă­gy megy a 2.5-es magba. Igaz Ă©n direkt hĂŒlyebiztos tankokat vĂĄlasztottam, amiket nehĂ©z megfolyatni. :grin:

Én ha sokat rakok bele, akkor tovĂĄbb tart a pelus Ă­z, Ă©s kell vagy 1 tank mire jön az Ă­z, Ă­gy csak pĂĄr slukkot kell tĂșlĂ©lni.

De ez lehet tank fĂŒggƑ is.

1 Like

Én 0,5 mm-t vettem le :joy:Ez a tank se Ă©rzĂ©keny a vattĂĄzĂĄsra kĂŒlönösebben.Ezt a contrappunto-t meg amĂșgy is szĂ­vhatnĂĄm Libero-bĂłl is,akkor se lenne pelenka Ă­ze :grin:

GazdasĂĄgos az
2.5 ĂĄtmĂ©rƑjƱ coil-ba pont fĂ©lbeszedve rakom
ahogy @Ispy is Ă­rta. 1hete kicsit elmĂ©reteztem Ă©s nem is volt okĂ© a vĂ©konyabbik rĂ©sze. Ja Ă©s 2.5ös 6 menetes alien clapton tekerĂ©shez is szĂĄllĂ­t elĂ©g naftĂĄt a fĂ©l rĂ©sz vatta 40Watton. Ár/Ă©rtĂ©k bajnok toronymagasan.

Lehet,hogy csak a lazĂĄbb szerkezet miatt tƱnik Ășgy,hogy többet kĂ©r,mint mĂĄs vatta.A Hastur Mini-nĂ©l mĂĄr jobban figyelek.Az nem szereti a tĂșl sok vattĂĄt.A Skyline nem bĂĄnja.:grin:

7 Likes

SzĂ©pek Ă­gy egyĂŒtt​:smiling_face::right_facing_fist::left_facing_fist:
Neked mĂĄr tĂ©nyleg nem kell semmi​:grin:

És mĂ©g van egy szett, ami pihen, szĂłval ja, jönnek az uncsi hĂ©tköznapok, viszlĂĄt futĂĄrok! :joy:

Az nem Ășgy van ! :rofl::rofl::rofl:Hozhatnak nyugodtan ,pĂ©nz nincs,de a kilĂĄtĂĄsok jĂłk ! :winking_face_with_tongue:

1 Like

Azok a pénzre jönnek. :rofl:

BalrĂłl: Cayman, SE, v9, v7 ? Belekeveredek ebbe a sok tĂ­pusba​:rofl:
cayman Ă©s v9 amiben biztos vagyok Ă­gy rĂĄnĂ©zĂ©sre.

1 Like

a v7 nem az Ataman..

Caiman, v8, v9, ataman v2 a helyes megfejtés. :sweat_smile:

Akkor tuti nem kell egy ares az ĂŒres szettedre ? :thinking::zany_face::winking_face_with_tongue::rofl:

Várjá
kidobom a prime-ot akkor, legyen hely

1 Like

Ma Ă­gy :grin:

7 Likes

Itt meg így

9 Likes

Ugyanolyan vattát használunk​:thinking:
:grin: