Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Volt itt brünci hullám, dvarw hullám, zq trio hullám, hullám hátán hullám. :rofl:

1 kedvelés

Ez az! Nincs olyan, hogy sok vatta. :sweat_smile:

1 kedvelés

Tsunamíííííí :rofl:

Nemtom ki,hogy van vele,de a cotton clouds-ból,mintha több kellene,mint más vattából.

1 kedvelés

Nézd meg a képemet, amit felraktam, az mind az. Én most úgy használom, hogy levágom és félbeszedem, így megy a 2.5-es magba. Igaz én direkt hülyebiztos tankokat választottam, amiket nehéz megfolyatni. :grin:

Én ha sokat rakok bele, akkor tovább tart a pelus íz, és kell vagy 1 tank mire jön az íz, így csak pár slukkot kell túlélni.

De ez lehet tank függő is.

1 kedvelés

Én 0,5 mm-t vettem le :joy:Ez a tank se érzékeny a vattázásra különösebben.Ezt a contrappunto-t meg amúgy is szívhatnám Libero-ból is,akkor se lenne pelenka íze :grin:

Gazdaságos az…2.5 átmérőjű coil-ba pont félbeszedve rakom…ahogy @Ispy is írta. 1hete kicsit elméreteztem és nem is volt oké a vékonyabbik része. Ja és 2.5ös 6 menetes alien clapton tekeréshez is szállít elég naftát a fél rész vatta 40Watton. Ár/érték bajnok toronymagasan.

Lehet,hogy csak a lazább szerkezet miatt tűnik úgy,hogy többet kér,mint más vatta.A Hastur Mini-nél már jobban figyelek.Az nem szereti a túl sok vattát.A Skyline nem bánja.:grin:

7 kedvelés

Szépek így együtt​:smiling_face::fist_right::fist_left:
Neked már tényleg nem kell semmi​:grin:

És még van egy szett, ami pihen, szóval ja, jönnek az uncsi hétköznapok, viszlát futárok! :joy:

Az nem úgy van ! :rofl::rofl::rofl:Hozhatnak nyugodtan ,pénz nincs,de a kilátások jók ! :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

Azok a pénzre jönnek. :rofl:

Balról: Cayman, SE, v9, v7 ? Belekeveredek ebbe a sok típusba​:rofl:…cayman és v9 amiben biztos vagyok így ránézésre.

1 kedvelés

a v7 nem az Ataman…

Caiman, v8, v9, ataman v2 a helyes megfejtés. :sweat_smile:

Akkor tuti nem kell egy ares az üres szettedre ? :thinking::crazy_face::stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:

Várjá…kidobom a prime-ot akkor, legyen hely…

1 kedvelés

Ma így :grin:

7 kedvelés

Itt meg így…

9 kedvelés

Ugyanolyan vattát használunk​:thinking:
:grin: