Volt itt brĂŒnci hullĂĄm, dvarw hullĂĄm, zq trio hullĂĄm, hullĂĄm hĂĄtĂĄn hullĂĄm. ![]()
Ez az! Nincs olyan, hogy sok vatta. ![]()
TsunamĂĂĂĂĂĂ ![]()
Nemtom ki,hogy van vele,de a cotton clouds-ból,mintha több kellene,mint mås vattåból.
NĂ©zd meg a kĂ©pemet, amit felraktam, az mind az. Ăn most Ășgy hasznĂĄlom, hogy levĂĄgom Ă©s fĂ©lbeszedem, Ăgy megy a 2.5-es magba. Igaz Ă©n direkt hĂŒlyebiztos tankokat vĂĄlasztottam, amiket nehĂ©z megfolyatni. ![]()
Ăn ha sokat rakok bele, akkor tovĂĄbb tart a pelus Ăz, Ă©s kell vagy 1 tank mire jön az Ăz, Ăgy csak pĂĄr slukkot kell tĂșlĂ©lni.
De ez lehet tank fĂŒggĆ is.
Ăn 0,5 mm-t vettem le
Ez a tank se Ă©rzĂ©keny a vattĂĄzĂĄsra kĂŒlönösebben.Ezt a contrappunto-t meg amĂșgy is szĂvhatnĂĄm Libero-bĂłl is,akkor se lenne pelenka Ăze ![]()
GazdasĂĄgos azâŠ2.5 ĂĄtmĂ©rĆjƱ coil-ba pont fĂ©lbeszedve rakomâŠahogy @Ispy is Ărta. 1hete kicsit elmĂ©reteztem Ă©s nem is volt okĂ© a vĂ©konyabbik rĂ©sze. Ja Ă©s 2.5ös 6 menetes alien clapton tekerĂ©shez is szĂĄllĂt elĂ©g naftĂĄt a fĂ©l rĂ©sz vatta 40Watton. Ăr/Ă©rtĂ©k bajnok toronymagasan.
Lehet,hogy csak a lazĂĄbb szerkezet miatt tƱnik Ășgy,hogy többet kĂ©r,mint mĂĄs vatta.A Hastur Mini-nĂ©l mĂĄr jobban figyelek.Az nem szereti a tĂșl sok vattĂĄt.A Skyline nem bĂĄnja.![]()
SzĂ©pek Ăgy egyĂŒttâ![]()
![]()
![]()
Neked mĂĄr tĂ©nyleg nem kell semmiâ![]()
Ăs mĂ©g van egy szett, ami pihen, szĂłval ja, jönnek az uncsi hĂ©tköznapok, viszlĂĄt futĂĄrok! ![]()
Az nem Ășgy van ! ![]()
![]()
Hozhatnak nyugodtan ,pénz nincs,de a kilåtåsok jók ! ![]()
Azok a pénzre jönnek. ![]()
BalrĂłl: Cayman, SE, v9, v7 ? Belekeveredek ebbe a sok tĂpusbaâ
âŠcayman Ă©s v9 amiben biztos vagyok Ăgy rĂĄnĂ©zĂ©sre.
a v7 nem az Ataman..
Caiman, v8, v9, ataman v2 a helyes megfejtés. ![]()
Akkor tuti nem kell egy ares az ĂŒres szettedre ? ![]()
![]()
![]()
![]()
VĂĄrjĂĄâŠkidobom a prime-ot akkor, legyen helyâŠ
Ugyanolyan vattĂĄt hasznĂĄlunkâ![]()
![]()