Volt itt brünci hullám, dvarw hullám, zq trio hullám, hullám hátán hullám. ![]()
Ez az! Nincs olyan, hogy sok vatta. ![]()
Tsunamíííííí ![]()
Nemtom ki,hogy van vele,de a cotton clouds-ból,mintha több kellene,mint más vattából.
Nézd meg a képemet, amit felraktam, az mind az. Én most úgy használom, hogy levágom és félbeszedem, így megy a 2.5-es magba. Igaz én direkt hülyebiztos tankokat választottam, amiket nehéz megfolyatni. ![]()
Én ha sokat rakok bele, akkor tovább tart a pelus íz, és kell vagy 1 tank mire jön az íz, így csak pár slukkot kell túlélni.
De ez lehet tank függő is.
Én 0,5 mm-t vettem le
Ez a tank se érzékeny a vattázásra különösebben.Ezt a contrappunto-t meg amúgy is szívhatnám Libero-ból is,akkor se lenne pelenka íze ![]()
Gazdaságos az…2.5 átmérőjű coil-ba pont félbeszedve rakom…ahogy @Ispy is írta. 1hete kicsit elméreteztem és nem is volt oké a vékonyabbik része. Ja és 2.5ös 6 menetes alien clapton tekeréshez is szállít elég naftát a fél rész vatta 40Watton. Ár/érték bajnok toronymagasan.
Lehet,hogy csak a lazább szerkezet miatt tűnik úgy,hogy többet kér,mint más vatta.A Hastur Mini-nél már jobban figyelek.Az nem szereti a túl sok vattát.A Skyline nem bánja.![]()
Szépek így együtt![]()
![]()
![]()
Neked már tényleg nem kell semmi![]()
És még van egy szett, ami pihen, szóval ja, jönnek az uncsi hétköznapok, viszlát futárok! ![]()
Az nem úgy van ! ![]()
![]()
Hozhatnak nyugodtan ,pénz nincs,de a kilátások jók ! ![]()
Azok a pénzre jönnek. ![]()
Balról: Cayman, SE, v9, v7 ? Belekeveredek ebbe a sok típusba
…cayman és v9 amiben biztos vagyok így ránézésre.
a v7 nem az Ataman..
Caiman, v8, v9, ataman v2 a helyes megfejtés. ![]()
Akkor tuti nem kell egy ares az üres szettedre ? ![]()
![]()
![]()
![]()
Várjá…kidobom a prime-ot akkor, legyen hely…
Ugyanolyan vattát használunk![]()
![]()