Volt itt brünci hullám, dvarw hullám, zq trio hullám, hullám hátán hullám.
Ez az! Nincs olyan, hogy sok vatta.
Tsunamíííííí
Nemtom ki,hogy van vele,de a cotton clouds-ból,mintha több kellene,mint más vattából.
Nézd meg a képemet, amit felraktam, az mind az. Én most úgy használom, hogy levágom és félbeszedem, így megy a 2.5-es magba. Igaz én direkt hülyebiztos tankokat választottam, amiket nehéz megfolyatni.
Én ha sokat rakok bele, akkor tovább tart a pelus íz, és kell vagy 1 tank mire jön az íz, így csak pár slukkot kell túlélni.
De ez lehet tank függő is.
Én 0,5 mm-t vettem le Ez a tank se érzékeny a vattázásra különösebben.Ezt a contrappunto-t meg amúgy is szívhatnám Libero-ból is,akkor se lenne pelenka íze
Gazdaságos az…2.5 átmérőjű coil-ba pont félbeszedve rakom…ahogy @Ispy is írta. 1hete kicsit elméreteztem és nem is volt oké a vékonyabbik része. Ja és 2.5ös 6 menetes alien clapton tekeréshez is szállít elég naftát a fél rész vatta 40Watton. Ár/érték bajnok toronymagasan.
Lehet,hogy csak a lazább szerkezet miatt tűnik úgy,hogy többet kér,mint más vatta.A Hastur Mini-nél már jobban figyelek.Az nem szereti a túl sok vattát.A Skyline nem bánja.
Szépek így együtt
Neked már tényleg nem kell semmi
És még van egy szett, ami pihen, szóval ja, jönnek az uncsi hétköznapok, viszlát futárok!
Az nem úgy van ! Hozhatnak nyugodtan ,pénz nincs,de a kilátások jók !
Azok a pénzre jönnek.
Balról: Cayman, SE, v9, v7 ? Belekeveredek ebbe a sok típusba…cayman és v9 amiben biztos vagyok így ránézésre.
a v7 nem az Ataman…
Caiman, v8, v9, ataman v2 a helyes megfejtés.
Akkor tuti nem kell egy ares az üres szettedre ?
Várjá…kidobom a prime-ot akkor, legyen hely…
Ugyanolyan vattát használunk