Jó döntést hoztál örök darabok…
Jó ezt hallani, kicsit most kevésbé fáj. Mármint a bankszámlámnak…
Nem fáj az amikor itt döglenek a smokok te meg csak vapelsz.
Megvan ? Meg.
Innentől már nem számítlapozol,élvezed
Most fekete penon is megdeglett…elengedte az 510 a kábelt, de majd megjavítom.
Már profi vagy forrasztásban, nem?
Azt már valaki mókolta az nem eredeti kínai
Akkor még nem volt profi
Szerintem úgy írd: Most ajánlanék egy jó tankot, modot bármit. Jövőhéten meg lehet ajánlok egy olcsót, mondjuk az nem biztos. Sosem fogom a kettőt egyszerre. Adok mozgásteret mindenkinek
Lehet majd változik a véleményem, ha szembe jön ami ellentmond. Részemről eddig csak botrányossal találkoztam. Kijelenthetem, eddigi élettapasztalataim alapján, véleményem személyemre szabottan teljes mértékben megalapozott és helytálló.
Majd adok és nem mondanád meg, hogy klón! Nem azt mondom, hogy klónt kell venni, de azokból is ki lehet fogni jót!
Nem kérdőjelezem meg amit mondasz, csak a tapasztalatom rossz volt eddig.
Ez igaz …nem sok van ami jó…de azért a Danikra nem rakom rá…hátha elfossa magát.Eredeti tankot akár még felügyelet nélkük is magára hagyok úgy ,hogy rajta van a Danin…
Dehogy is csendesedett le, én úgy voltam vele anno @Janos_Groszeibl ajánlotta a By-Ka vettem, aztán a Caimant is, de aztán rájöttem minek az nekem a Caiman RTA amikor telis-tele vagyok By-Ka-val!
Számomra is pedig, csak a clone-ok hada van!
Én is , de lehet veszek Caiman-t nehéz, nagyon nehéz!
Szép tekerés, csak elég vastagon kell bele a vatta
Rohadjon meg, aki ezt a spulnit kitalálta, véletlenül rossz lyukból akasztottam ki a drótot…mondtam is neki, akkor menjé ahova akarsz. És ment.
Azóta választhatok melyik végéből akarok levágni, csak semmi megkötés!
Szerintem nem a byka volt az első hullám, amire többen is rácuppantak, (köztük én is), az csak egy hullám sorozat része, ami mind a mai napig is folytatódik…