Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Jó döntést hoztál örök darabok…

1 kedvelés

Jó ezt hallani, kicsit most kevésbé fáj. :joy: Mármint a bankszámlámnak…

2 kedvelés

Nem fáj az amikor itt döglenek a smokok te meg csak vapelsz.

Megvan ? Meg.
Innentől már nem számít​:stuck_out_tongue_winking_eye:lapozol,élvezed :grin::hugs:

2 kedvelés

Most fekete penon is megdeglett…elengedte az 510 a kábelt, de majd megjavítom. :grin:

Már profi vagy forrasztásban, nem? :slightly_smiling_face:

Azt már valaki mókolta az nem eredeti kínai​:slightly_smiling_face:

Akkor még nem volt profi :joy:

Szerintem úgy írd: Most ajánlanék egy jó tankot, modot bármit. Jövőhéten meg lehet ajánlok egy olcsót, mondjuk az nem biztos. Sosem fogom a kettőt egyszerre. Adok mozgásteret mindenkinek

Lehet majd változik a véleményem, ha szembe jön ami ellentmond. Részemről eddig csak botrányossal találkoztam. Kijelenthetem, eddigi élettapasztalataim alapján, véleményem személyemre szabottan teljes mértékben megalapozott és helytálló.

1 kedvelés

Majd adok és nem mondanád meg, hogy klón! Nem azt mondom, hogy klónt kell venni, de azokból is ki lehet fogni jót!

Nem kérdőjelezem meg amit mondasz, csak a tapasztalatom rossz volt eddig.

Ez igaz …nem sok van ami jó…de azért a Danikra nem rakom rá…hátha elfossa magát.Eredeti tankot akár még felügyelet nélkük is magára hagyok úgy ,hogy rajta van a Danin…

2 kedvelés

Dehogy is csendesedett le, én úgy voltam vele anno @Janos_Groszeibl ajánlotta a By-Ka vettem, aztán a Caimant is, de aztán rájöttem minek az nekem a Caiman RTA amikor telis-tele vagyok By-Ka-val! :sweat_smile:

Számomra is :facepunch::+1:pedig, csak a clone-ok hada van! :sweat_smile:

Én is :+1:, de lehet veszek Caiman-t nehéz, nagyon nehéz! :thinking: :sweat_smile:

1 kedvelés

Igen, én így szeretem, és? :joy:

1 kedvelés

Megtekerve, feltöltve, az új én!

8 kedvelés

Szép tekerés, csak elég vastagon kell bele a vatta :rofl:

Rohadjon meg, aki ezt a spulnit kitalálta, véletlenül rossz lyukból akasztottam ki a drótot…mondtam is neki, akkor menjé ahova akarsz. És ment. :rofl:

Azóta választhatok melyik végéből akarok levágni, csak semmi megkötés! :point_up:t4:

1 kedvelés

Szerintem nem a byka volt az első hullám, amire többen is rácuppantak, (köztük én is), az csak egy hullám sorozat része, ami mind a mai napig is folytatódik…:smiley:

Egy rozmárbajusz​:grin:

5 kedvelés