Én is rá gondoltam, csak nem akartam “betámadni”, valamint próbáltam esélyt adni másoknak is.
Egy kukaccal idézd meg
Jön már. Figyel!
Még nincs csak E van 2db és N…1db.
@Janos_Groszeibl azt hiszem szükség van rád ! Is !
Nincs szükség én csak próbáltam így nem akarok félre vezető lenni.Szerintem jó de az ára Dram magasságban van így számomra egyértelmű volt…
A Dram jobb? Sosem próbáltam
Hámánhogyaviharbanelenneszükség! A teszt is teszt ! Arra is szükség van
Ez a vég kezdete
Az A-t sem…
Szerintem te érzed amit én érzek!
Átéltem…
Kinézel egyet, de közben két napja már másik jár az agyadban, erre mondanak egy harmadikat ráadásul egyiket sem fogja szeretni a pénztárcád
Ezért van annyi cuccom amennyi…
És most már nekünk is
Nem beszélnélek le az A-ról Svájci minőség…pontos íllesztés ami az E nél orbitális szopás alig lehet szét szedni.Ezt javitották az N-nél és az A-nál is.
A vicc az egészben, hogy él bennem a gyerek, és baromi aktív. Tudja, hogy nincsenek tündérek, de titkon biztos benne, hogy találkozni fog eggyel. Eszemmel tudom, hogy nincsen legjobb kazán, de szívemmel hiszem, hogy megtalálom, annak ellenére, hogy előttem sem világos, mit várok tőle.
Nekem már van, illetve vannak legjobbak mind másban a legjobb. Egy van, ami eddig nekem mindenben jó, a caiman rdta. Ennyi
Tündérek meg igenis vannak, vagy nem? Mint a Mikulás
Igen. Pont ezzel a caimannal kezdődött a merülésem. Gyakorlatilag kedvesen nyomtad a fejem a víz alá! Előtte a byka-val úgy voltam , jó tényleg haladni kell, költsünk egy kicsit, mert régen vettünk jót. Nem bántam meg azóta sem, annak ellenére, hogy a pioneer lett a mindennapos. A mai napig hiszek a tündérekben! 2 velem él közülük.
VapeSystems vonal nem érdekel?