Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Érdekli, a byka és caiman is az nem?

Engem minden érdekel, ami jó. Az se baj, ha drága csak olcsó legyen! :joy::joy::joy: Nem nem, tisztában vagyok vele, hogy a minőségnek ára van. Azonban ha egy vonalon megyek, honnan tudhatom, hogy az az én vonalam?

2 kedvelés

De azért kérdezem miért nem ezek közül vesz.De úgy látom keresni akar másik utatt…is.:slightly_smiling_face:

Jah, értem :slightly_smiling_face: majd visszatalál​:slightly_smiling_face:

Azért ezt a caimant még nem engedtem el!

Sokat segítettünk a döntés a tiéd…:grinning:

Mindíg vannak félrelépéseim :grin:

Mármint,mármint,mármint aromákban :rofl::rofl::rofl::rofl:

Caimant nem adom, max kipróbálhatod, de dram 3at 4et kölcsön tudom adni próbára ha érdekelnek

3 kedvelés

Nem kell magyarázkodni, mindenki értette :joy:

Olyat tudunk, hogy mondjuk itthon beállítom a gépet,átmegyek hozzád, bekeversz mondjuk egy pisztáciást, megkóstolom, és ha bejón hazaszaladok megnyomni az entert? :joy:

Nálam lehet pŕóbálni bármit csak el kell jönni…

Erre az a válaszom :face_with_hand_over_mouth:megteker,pisztácia,3 perc,enter :grin:

Persze , ezt is lehet. De tudod mit? Ha visszér, max 1 napra megkapod. Sőt! Zolika, neki küldd foxival, és tőle jön majd hozzám ha kipróbálta

3 kedvelés

Annak ellenére, hogy itt egész másról megy a diskurzus, azért ideírhatom a felfedezésemet? Azt, hogy ha több részletben húzok be vékonyabb vattacsíkot, az jobban továbbítja a levest. De lehet, hogy még más tapaszalat felülírja. Mint ahogy az is hamisnak bizonyult nálam, hogy a minél vékonyabb magra készült hosszú tekerés ad jó ízeket. Ugyanis csak a kis törpére igaz, mert abba 1,5 - 2mm magnál nem fér vastagabb.

1 kedvelés

Jánosnak igaza van. Az is lehet, hogy átjössz/jöttök, próbálgatod a tankokat, és még entert is tudsz nyomni, van laptopom is :slightly_smiling_face:
Csak a kígyókat nem hozhatod! :thinking::slightly_smiling_face:

Istennő vagy ismét!
season 4 starz GIF by Outlander

Ha szabad…az attól függ milyen vattát használsz Feri bácsi.
Ha megfelelő a vatta (van olyan kazán amibe szerintem más kell mint amit megszoktam.) akarom mondani minden vattának más a lészállítása ,próbálgatni kell melyik
válik be.A kicsit én is kettes magra tekertem .

2 kedvelés

Érdekes dolog villant be! Régebben a csapból is a byka folyt. Vettem, vettünk páran. A hullám lecsendesedett, jött egy új caiman néven. Erre is felülünk páran. De mikor csendesedik le a víz? :joy: Kicsit olyan érzésem van, mintha a halloween-i csokigyüjtésnél, szaladnék a svájci csokival rakott szatyraitok után, egy menetközben lejárt szavatosságú túró rudival. :joy::joy::joy:

Mondjuk én Vapesystems terméket soha nem próbálok (MONDJUK MÁST SEM)csak veszek,bízok bennük.Eddig nincs csalódás.

2 kedvelés