Érdekli, a byka és caiman is az nem?
Engem minden érdekel, ami jó. Az se baj, ha drága csak olcsó legyen! Nem nem, tisztában vagyok vele, hogy a minőségnek ára van. Azonban ha egy vonalon megyek, honnan tudhatom, hogy az az én vonalam?
De azért kérdezem miért nem ezek közül vesz.De úgy látom keresni akar másik utatt…is.
Jah, értem majd visszatalál
Azért ezt a caimant még nem engedtem el!
Sokat segítettünk a döntés a tiéd…
Mindíg vannak félrelépéseim
Mármint,mármint,mármint aromákban
Caimant nem adom, max kipróbálhatod, de dram 3at 4et kölcsön tudom adni próbára ha érdekelnek
Nem kell magyarázkodni, mindenki értette
Olyat tudunk, hogy mondjuk itthon beállítom a gépet,átmegyek hozzád, bekeversz mondjuk egy pisztáciást, megkóstolom, és ha bejón hazaszaladok megnyomni az entert?
Nálam lehet pŕóbálni bármit csak el kell jönni…
Erre az a válaszom megteker,pisztácia,3 perc,enter
Persze , ezt is lehet. De tudod mit? Ha visszér, max 1 napra megkapod. Sőt! Zolika, neki küldd foxival, és tőle jön majd hozzám ha kipróbálta
Annak ellenére, hogy itt egész másról megy a diskurzus, azért ideírhatom a felfedezésemet? Azt, hogy ha több részletben húzok be vékonyabb vattacsíkot, az jobban továbbítja a levest. De lehet, hogy még más tapaszalat felülírja. Mint ahogy az is hamisnak bizonyult nálam, hogy a minél vékonyabb magra készült hosszú tekerés ad jó ízeket. Ugyanis csak a kis törpére igaz, mert abba 1,5 - 2mm magnál nem fér vastagabb.
Jánosnak igaza van. Az is lehet, hogy átjössz/jöttök, próbálgatod a tankokat, és még entert is tudsz nyomni, van laptopom is
Csak a kígyókat nem hozhatod!
Istennő vagy ismét!
Ha szabad…az attól függ milyen vattát használsz Feri bácsi.
Ha megfelelő a vatta (van olyan kazán amibe szerintem más kell mint amit megszoktam.) akarom mondani minden vattának más a lészállítása ,próbálgatni kell melyik
válik be.A kicsit én is kettes magra tekertem .
Érdekes dolog villant be! Régebben a csapból is a byka folyt. Vettem, vettünk páran. A hullám lecsendesedett, jött egy új caiman néven. Erre is felülünk páran. De mikor csendesedik le a víz? Kicsit olyan érzésem van, mintha a halloween-i csokigyüjtésnél, szaladnék a svájci csokival rakott szatyraitok után, egy menetközben lejárt szavatosságú túró rudival.
Mondjuk én Vapesystems terméket soha nem próbálok (MONDJUK MÁST SEM)csak veszek,bízok bennük.Eddig nincs csalódás.