Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Nem hiszem, mert bár 28-as nem olyan ruganyós, mint az ss, fogásra is más.

5 kedvelés

Próbáltam viccelni, nem jött be. :sweat_smile: Ez nekem 26os, de olyan merev mint a bot. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Viccelni velem? Vicces. :rofl: De akkor te is kanthal fan lettél?

2 kedvelés

Ki hitte volna? De igen. :flushed:

2 kedvelés

És van különbség szerinted márkák között? Nekem valami fumytech van, de nem nagyon rémlik, hogy találkoztam volna ezzel a márkával valaha…

1 kedvelés

Fumytech-ből csak tankjaim voltak, de azok sem voltak hűhásak. Régen is UD féle kanthált vettem, az valóban ízetlen volt, most Zolika is UD-sat küldött, ami olyan jó, hogy nem tudok ízben különbséget tenni ez és az SS között. A GeekVape feléről máshol és itt is rosszakat olvastam. Egyszer majd kipróbálom a Vandy Vape kanthalját, mert abból a markából mindegyik huzalt szeretem. De úgy hiszem az UD most nagyon betalált nálam. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Jé, nekem az elején ss huzal volt ajánlva, valahol meg is írtam, hogy a kanthal jött be, én is az UD-t használom. Akkor nem véletlen lehet. Régebben a kanthal az nem volt ilyen jó, gyengébb ízeket produkált?

1 kedvelés

Na, megint valami, amit ki kell próbálnom… :roll_eyes::grin: Bár csak 26 ga-s Kanthalt találtam itthon. Az szerintem kicsit erős mtl tankba. :joy:

Hátha elveri a claptont. IS.

1 kedvelés

Van a német,svéd huzalok jobbak mint a lengyel.A lengyel meg jobb mint a kínai huzal.

6 kedvelés

Majd délután beletekerem valamibe. Nem emlékszem,hogy milyen volt.

7 kedvelés

A Zivipf-es huzalok voltak nekem eddig a legjobbak.
Azon kívül,Vandy Vape,Geekvape,THC és a Vape 42 saját huzalja,amit próbáltam.Egyébként a Vape42-őst raknám második helyre.

4 kedvelés

Bazi régen volt a városban néhány vape bolt, 10 méter kanthált zacskóban árultak. Vettem, mert akkoriban vettem a Taifun GT-t (a legelső GT-t, GT1 néven látni sok helyütt írva) ami kb a legszűkebb RTA-nak számított. Abban a tankban ízeket nem igazán hozott, de más meg nem volt jó bele a felfutási idő miatt. Aztán első és utolsó rendelésem a Vape42-től, amiben volt kanthal is, spulnizva, és arról sem tudtam milyen fajta. Ízben elment, de nem ültem le tőle a porlasztós tankok után. Aztan jött a Fasttech őrület, onnan rendeltem UD kanthalt, majd jött az Efun őrület, onnan is rendeltem UD kanthalt, de egyik sem hozott lázba, csak az SS. Azt bárhonnan is vettem volt íze, gőze. Azóta eltelt úgy 7 év. :smiley: És lett íze a kanthalnak, sőt, gőze is van nem is kevés. :slight_smile:

2 kedvelés

az kínai a vape 42-tő Zivipf -német

3 kedvelés

Amilyen kicsi ellenállással dolgozol nyugodtan tekerhetsz működni fog :smiling_face:

1 kedvelés

En jelenleg kizárólag zivipf-et hasznalok.most pl a brunhildában is az van ni80 26 ga…oszinten…ennyire jo izeket meg nem kaptam belőle. Pedig szeretem nagyon …
Ezen kivul még van ss316l 29ga ,es ni80 28ga is belőle…

1 kedvelés

Valamelyik nap szembe jött velem ez a videó:

Én eddig tök másképp vattáztam a kis Valkyrie-t, lelógósan mint az XRP-t. Nem gondoltam, hogy ilyen sok vattával is működhet a dolog, de végülis az a nagy vályú adja magát a vattának. Az imént megcsináltam így, és baromi jó lett. Szóval ha valakinek Valkyrie Mini-je van, ezzel a nagyon egyszerű módszerrel simán megépítheti :blush:
Huzalnak 26ga rozsdamentest tekertem bele paralellbe, 3mm magon, 5mm lábakkal, a vatta Dovpo Vipers Cotton. Igazából csak szétborzoltam, nagyon minimálisan ritkítottam.

6 kedvelés

Kayfun prime vertikál :grin::wink:

8 kedvelés

Hmmm, ez valami vatta nélküli setup? :thinking: :grin:

Eddig jutottam és megyek aludni :wink:

2 kedvelés