Ezt a vastag huzalt használod a primébe és ez jó? Vertikális tekeréssel nincs gondom minden tankomban kipróbálom.
Még nem tudom Jani
Délután megmondom
Akkor csűröm a dolgot. Vatta téma
Közepén fogod át húzni és csak az alsó vég fogja végezni az itatást vagy szintén áthúzod alsó vég ritkább lesz ? Szintén áthúzva felső vég lógatva vagy tekerve ?
Utolsó vagy körbe bondázsolod felülről lefelé haladva ?
Kívülről van körben a vatta, a levegő jön fel a tekerés közepén…
csináltál esetleg képeket?
köszi! jól szuperál? nem fut szárazra?
Eddig jó. Kicsit nagyobbra nyitottam a folyadék adagolást meg a levegő is egyel nagyobb.
Ízesebb még nagyobb a gőz is 50/50-es lötyivel.
Ez a 2. tekerés mert Jánosnak igaza lett túl vastag volt az NI80.
Ez kanthal 2-es magra tekerve.
3.5-es mag, 5mm lábak, a többi pedig a képeken
Esetleg a köhögtető döglött nyulaknál egy próbát ez is megérhet. Kicsit veszített az ízéből, de még simán a vállalható kategória.
Te jó ég! Elfelejtettem megemlíteni a legjobb tank szavazáson a Cthulhu Mulan RDTA kazánt.
Én vétkem, én vétkem, mea culpa!!!
Először az előnyök:
Szép
Kő egyszerű vattázni és a szűk belső kazánpalást jó ízeket ad, közvetlen a tekerésről. Az afc csere bármikor kivetelezhető, akár két szippantás közt.
Fokozatmentes (analóg) légszabályzás és magas bekötőlábak a th állíthatóság érdekében.
Hátrány, szinte alig: oldalra fodítva megfolyhat, mint a legtöbb rda, rdta. Egy szóval nem zsebbarát. Körülményes a felülről töltése, de squonkkolható és így tökéletes. Már alig kapni.
…és nincs rajta “polipos” logo.
Na ez nem ment nekem ügyes vagy
Ammit ma meg tehetsz . Ss316 28ga 5 menet+lábak 2,5 mag. Itt is úgy le lehet rakni a tankot mint a Byka se nél
jelenleg 2,5 magra ment kanthal 28ga 5 menet és pro vape cotton a 2,5mm vatta.Îzre sejmes,jövőhónapban kellesz egy ilyen black hole aromat vegyek úgy érzem,finom nagyon.
Mutassak még pár érdekességet ?
minden érdekel tudodde nem muszály mert akkor a gatyám rá megy tényleg márde nem bántam meg a dvarwot meglepően finom
ja és még egyszer szeretném meg köszönni @Zolika nak a black hole aroma kóstolót tényleg finom
Én kevertem össze fele-fele arányban black hole-t ry4-el