Ez így van. Csak, ha szeleburdi az ember akkor elfelejti mivan.
Amikor még cigiztem akkor is vérzett, nem is foglalkoztam vele. De ez most egy megváltás.
Szájvíztől csak kevesebb vér volt. Nekem nem állította meg annyira. Igazatok volt kanthal ügyben. És ez amit Zolika adott nem is olyan íztelen, mint a régiek.
Csecsemőnek minden új
Használd egészséggel
mit adott a D-t?
Köszönöm.
Nem-nem ! Az a dobozok tartozéka!
UD-t. Végülis, van benne D betű.
Kanthal D-tipust… nem danit az eszembe se jutott…
Gandalf bácsiéktól vásároltam némi adagot,de jobb az UD valamiért mint a geekvape (pedig abból is van pár guriga)
van benne valami…én a D-tipusra esküszöm
Régen is UD-t vettem, bár akkor még a GeekVape nem is létezett. És nem volt ilyen jó.
Nem is értem druszám miért kínlódsz, ott van a tuti a cuccosaid között, tudod az a papír tasakos!
De csak a kanthal mehet
Jaj, tényleg, bocs azt el felejtettem!
Mível kezdek kifogyni az ss-ből és valamiért ki van rabolva minden boltból, gondoltam rápróbálok az itthon lévő fumytech kanthal a1-re, hát ez tök jó, igaz nem tudom honnan van. De most teszteltem a primeba, bykába, grampával és lemon tarttal, azt hiszem át fogok én is nyergelni kantárra. Sokat olvastam, hogy így gyengébb az íz, meg úgy, nekem jó lesz.
Jóhet a 10km-es kantál dé.
Nekem van kanthalom otthon?
Most én is csak kapkodom a fejem. Lehet ezek összecserélték az SS-el a huzalgyárban. Régen tökre nem szerettem, mosmeg má mindenbe ezt tennék.
Van egy bizonyos bolt ahonnan többször is vettem kanthalt és ss jött…