Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Igen, mert aki bishopot használ, annak magafelé hajlik a keze. :rofl:

Egyenlőre az első tekerés, de valami nem jó, nehezen tudtam lefogatni. Majd a másodiknál… :slightly_smiling_face:

szerintem kicsit a csavar alá kell tekerni azt a coilt mert ha nem kiesik​:blush:

A csavar alatt van.

1 kedvelés

Pedig a lefogatás már nem nehéz, ha jó felé néznek a lábak, na az az ördöglakat viszont. :sweat_smile:

5 kedvelés

Na ezért szeretem én a Brüncit. Úgy tekerem ahogy akarom, mindehogy jó, lefogatni meg a másodperc tört része, atombiztosan :smiley:

3 kedvelés

Jó, persze, az ilyen gyerekeknek való, a bishop meg felnőtteknek. :rofl:

Nem kell tekergetni a csavarra,így simán aláteszed és megfogja :smiling_face:

5 kedvelés

Hát… Lehet nem magam felé tekertem. :joy:

Én is először megtekertem ahogy általában, és utána nyert értelmet amiket előtte olvastam, hogy fordítva kell tekerni :joy:

Ezért IS vagyunk tessék kérdezni :rofl:
Mi meg mindent IS szétoffolunk​:grin:

1 kedvelés

Csináltam mást is délelőtt és teljesen kiment a fejemből. :roll_eyes: De akkor is beleraktam bakker. :joy:

1 kedvelés

Működik ? Jó ? Akkor no para :grin:

1 kedvelés

Működik bizony. :blush: Érdekes, hogy korábban (évekig) arra panaszkodtam, hogy fáj a fogam a szűk MTL-ektől. Mert SS-el volt tekerve mind. Ezek most kanthált kaptak. És nem fáj a fogam. :flushed: Megváltás. :hugs:

8 kedvelés

Akkor lehet nem is attól volt ,hanem a huzaltól :smiling_face:

Igaza van a srácoknak, én is így tekerem! (Bocsánat a kép minőségért)

8 kedvelés

Ha elég videót megnéz az ember már vásárlás előtt, akkor rögtön jófelé tekeri. :wink: Aztán már csak megszokásból…

6 kedvelés

Lehetséges. Még teszt alatt a kanthal. 8 éve még az ss-től semmi bajom nem volt. Ez változhatott idő közben. Nem fáj, és fogmosáskor már nem vérzik az ínyem. Egyenlőre ennyi a változás. :slight_smile: Amiért nagyon hálás vagyok Neked. :hugs: :heart:

5 kedvelés

Nekem is jók voltak az elején,de mióta kanthal van mindenben kutttttyyyya bajom :grin::grin::grin:

1 kedvelés

Most már megjegyzem. :hugs: