Igen, mert aki bishopot használ, annak magafelé hajlik a keze.
Egyenlőre az első tekerés, de valami nem jó, nehezen tudtam lefogatni. Majd a másodiknál…
szerintem kicsit a csavar alá kell tekerni azt a coilt mert ha nem kiesik
A csavar alatt van.
Pedig a lefogatás már nem nehéz, ha jó felé néznek a lábak, na az az ördöglakat viszont.
Na ezért szeretem én a Brüncit. Úgy tekerem ahogy akarom, mindehogy jó, lefogatni meg a másodperc tört része, atombiztosan
Jó, persze, az ilyen gyerekeknek való, a bishop meg felnőtteknek.
Hát… Lehet nem magam felé tekertem.
Én is először megtekertem ahogy általában, és utána nyert értelmet amiket előtte olvastam, hogy fordítva kell tekerni
Ezért IS vagyunk tessék kérdezni
Mi meg mindent IS szétoffolunk
Csináltam mást is délelőtt és teljesen kiment a fejemből. De akkor is beleraktam bakker.
Működik ? Jó ? Akkor no para
Működik bizony. Érdekes, hogy korábban (évekig) arra panaszkodtam, hogy fáj a fogam a szűk MTL-ektől. Mert SS-el volt tekerve mind. Ezek most kanthált kaptak. És nem fáj a fogam. Megváltás.
Akkor lehet nem is attól volt ,hanem a huzaltól
Ha elég videót megnéz az ember már vásárlás előtt, akkor rögtön jófelé tekeri. Aztán már csak megszokásból…
Lehetséges. Még teszt alatt a kanthal. 8 éve még az ss-től semmi bajom nem volt. Ez változhatott idő közben. Nem fáj, és fogmosáskor már nem vérzik az ínyem. Egyenlőre ennyi a változás. Amiért nagyon hálás vagyok Neked.
Nekem is jók voltak az elején,de mióta kanthal van mindenben kutttttyyyya bajom
Most már megjegyzem.