How do you roll, how do you wick? 😊

Sziasztok!

Megöltem a topicot? :face_with_hand_over_mouth:
Na akkor legyen egy måsik tekerés is, ezt a kis tankom többnyire csak dohånyos aromåkkal hasznålom.
BD Vape Precisio, Vandy Vape kathal 26ga, 2.5mm, Vipers Cotton vatta. EnnĂ©l se szoktam ritkĂ­tani, nagyjĂĄbĂłl a tank szĂ©lĂ©nek vonalĂĄban vĂĄgom el a vattĂĄt, Ășgy a lyukaknĂĄl nem tĂșl tömör. Olyan pont jĂł :slightly_smiling_face:

10 Likes

Akkus fĂșrĂłt mire hasznĂĄltad? :slightly_smiling_face:

Meglåttad a lényeget :joy:

1 Like

FĂ©rfi emberek :rofl::rofl:az tƱnt fel nekem is elsƑre ,de nem mertem megkĂ©rdezni :rofl:

1 Like

Na, ebbƑl egy akkus fĂșrĂł topik lesz mindjĂĄ. :rofl: :grin:

FĂșrta a kĂ­vĂĄncsisĂĄg
 :shushing_face:

1 Like

Igen naaagyon.. :joy: :joy:

Az egy mĂĄsik project :grin:

8 Likes

Szépre sikeredett. :slightly_smiling_face:

2 Likes

erre gondoltam
 :slightly_smiling_face:

ErrƑl Ă­rhatnĂĄl majd többet is, mert engem is Ă©rdekelne. :+1:t4:

Köszönöm szépen :blush:

1 Like

SzĂ©p lett bizony :slight_smile: Te ezt szĂĄmoltad, hogy milyen ĂĄtmĂ©rƑvel fog Ășgy kijönni, hogy a szĂĄl sodrĂĄsok pont Ă­gy legyenek “szinkronban” vagy hogy is lehetne ezt mondani :slight_smile:

1 Like

EgyelƑre mĂ©g Ă©n is csak kĂ­sĂ©rletezek ezzel a fajtĂĄval. PĂĄromat szeretnĂ©m rĂĄvenni, hogy a porlasztĂłs Zeus tankja helyett legyen mĂĄr neki is valami Ă©pĂ­tƑs, drĂłt meg szinte annyi van itthon, hogy kerĂ­tĂ©st tudnĂ©k belƑle fonni :slightly_smiling_face:
Így megsodorva egĂ©sz alacsony ellenĂĄllĂĄsokat lehet kihozni, de egyelƑre csak ebben a tankban tudok prĂłbĂĄlkozni.

4 Likes

@Ispy
ElsƑ prĂłba egy Dead Rabbit-ben, 26ga kanthal, 2.5-es maggal. A 3-as szerintem nagy lett volna, azĂ©rt Ă­gy fĂșrĂłval tekerve ez a huzal elĂ©g vastag, Ășgy tĂșl közelinek talĂĄltam a 2 tekercset egymĂĄshoz. Majd kiprĂłbĂĄlom vĂ©konyabbal is, de Ă­gy ezzel is faszĂĄn mƱködik a dolog.

10 Likes

Expromizer V5, ezĂșttal kanthallal, amit ezĂșton is köszönök @Zolika - nak. :hugs::heart: 6 menet, 2.5ös magon. Koppra 1 ohm. 8 watt elĂ©g neki. 8 watt! :flushed_face: Azt hiszem mĂ©g soha nem gƑzöltem 8 watton. :thinking: KivĂĄlĂł Ă­z Ă©s tejes, hƱvös gƑz. :blush:

Bishop. Ember legyen a talpĂĄn aki ezt elsƑre 3 perc alatt megtekeri. Ebbe is kanthal ment, a fenti setup. SzintĂ©n 1 ohm. 8 Ă©s 9.5 watt között prĂłbĂĄlkozom. De azt hiszem alakul. :blush:

12 Likes

A bishophoz 2x tekertem Ășjra a hĂșzalt mire leesett, hogy ebbe nem magamtĂłl elfele kell feltekerni, hanem magam felĂ© kell kezdeni. JĂł mĂłka. :rofl:

3 Likes

Most akartam Ă­rni :rofl::rofl::rofl:
Majd tessék a måsik irånyba tekerni :smiling_face:

3 Likes

Úgy látom ezt mindenki megszívja :rofl:

nekem is a tekerĂ©ssel volt gond azon gondolkodtam hogy hogy is kell ebbe fogatni a coilt kifele tekerve vagy befel tekerve​:blush::sweat_smile:

1 Like