Sziasztok!
Megöltem a topicot? 
Na akkor legyen egy måsik tekerés is, ezt a kis tankom többnyire csak dohånyos aromåkkal hasznålom.
BD Vape Precisio, Vandy Vape kathal 26ga, 2.5mm, Vipers Cotton vatta. EnnĂ©l se szoktam ritkĂtani, nagyjĂĄbĂłl a tank szĂ©lĂ©nek vonalĂĄban vĂĄgom el a vattĂĄt, Ășgy a lyukaknĂĄl nem tĂșl tömör. Olyan pont jĂł 
10 Likes
Akkus fĂșrĂłt mire hasznĂĄltad? 
Zolika
(Czeglédi Zoltån)
838
1 Like
Ispy
(VĂĄrdai IstvĂĄn)
839
Na, ebbĆl egy akkus fĂșrĂł topik lesz mindjĂĄ.

FĂșrta a kĂvĂĄncsisĂĄg⊠
1 Like
Ispy
(VĂĄrdai IstvĂĄn)
845
ErrĆl ĂrhatnĂĄl majd többet is, mert engem is Ă©rdekelne. 
Szép lett bizony
Te ezt szĂĄmoltad, hogy milyen ĂĄtmĂ©rĆvel fog Ășgy kijönni, hogy a szĂĄl sodrĂĄsok pont Ăgy legyenek âszinkronbanâ vagy hogy is lehetne ezt mondani 
1 Like
EgyelĆre mĂ©g Ă©n is csak kĂsĂ©rletezek ezzel a fajtĂĄval. PĂĄromat szeretnĂ©m rĂĄvenni, hogy a porlasztĂłs Zeus tankja helyett legyen mĂĄr neki is valami Ă©pĂtĆs, drĂłt meg szinte annyi van itthon, hogy kerĂtĂ©st tudnĂ©k belĆle fonni 
Ăgy megsodorva egĂ©sz alacsony ellenĂĄllĂĄsokat lehet kihozni, de egyelĆre csak ebben a tankban tudok prĂłbĂĄlkozni.
4 Likes
@Ispy
ElsĆ prĂłba egy Dead Rabbit-ben, 26ga kanthal, 2.5-es maggal. A 3-as szerintem nagy lett volna, azĂ©rt Ăgy fĂșrĂłval tekerve ez a huzal elĂ©g vastag, Ășgy tĂșl közelinek talĂĄltam a 2 tekercset egymĂĄshoz. Majd kiprĂłbĂĄlom vĂ©konyabbal is, de Ăgy ezzel is faszĂĄn mƱködik a dolog.
10 Likes
Expromizer V5, ezĂșttal kanthallal, amit ezĂșton is köszönök @Zolika - nak. 
6 menet, 2.5ös magon. Koppra 1 ohm. 8 watt elég neki. 8 watt!
Azt hiszem mĂ©g soha nem gĆzöltem 8 watton.
KivĂĄlĂł Ăz Ă©s tejes, hƱvös gĆz. 
Bishop. Ember legyen a talpĂĄn aki ezt elsĆre 3 perc alatt megtekeri. Ebbe is kanthal ment, a fenti setup. SzintĂ©n 1 ohm. 8 Ă©s 9.5 watt között prĂłbĂĄlkozom. De azt hiszem alakul. 
12 Likes
Ispy
(VĂĄrdai IstvĂĄn)
851
A bishophoz 2x tekertem Ășjra a hĂșzalt mire leesett, hogy ebbe nem magamtĂłl elfele kell feltekerni, hanem magam felĂ© kell kezdeni. JĂł mĂłka. 
3 Likes
Zolika
(Czeglédi Zoltån)
852
3 Likes
Deepfreeze
(Deepfreeze)
853
Ăgy lĂĄtom ezt mindenki megszĂvja 
nekem is a tekerĂ©ssel volt gond azon gondolkodtam hogy hogy is kell ebbe fogatni a coilt kifele tekerve vagy befel tekerveâ

1 Like