Megöltem a topicot?
Na akkor legyen egy másik tekerés is, ezt a kis tankom többnyire csak dohányos aromákkal használom.
BD Vape Precisio, Vandy Vape kathal 26ga, 2.5mm, Vipers Cotton vatta. Ennél se szoktam ritkítani, nagyjából a tank szélének vonalában vágom el a vattát, úgy a lyukaknál nem túl tömör. Olyan pont jó
Szép lett bizony Te ezt számoltad, hogy milyen átmérővel fog úgy kijönni, hogy a szál sodrások pont így legyenek “szinkronban” vagy hogy is lehetne ezt mondani
Egyelőre még én is csak kísérletezek ezzel a fajtával. Páromat szeretném rávenni, hogy a porlasztós Zeus tankja helyett legyen már neki is valami építős, drót meg szinte annyi van itthon, hogy kerítést tudnék belőle fonni
Így megsodorva egész alacsony ellenállásokat lehet kihozni, de egyelőre csak ebben a tankban tudok próbálkozni.
@Ispy
Első próba egy Dead Rabbit-ben, 26ga kanthal, 2.5-es maggal. A 3-as szerintem nagy lett volna, azért így fúróval tekerve ez a huzal elég vastag, úgy túl közelinek találtam a 2 tekercset egymáshoz. Majd kipróbálom vékonyabbal is, de így ezzel is faszán működik a dolog.
Expromizer V5, ezúttal kanthallal, amit ezúton is köszönök @Zolika - nak. 6 menet, 2.5ös magon. Koppra 1 ohm. 8 watt elég neki. 8 watt! Azt hiszem még soha nem gőzöltem 8 watton. Kiváló íz és tejes, hűvös gőz.
Bishop. Ember legyen a talpán aki ezt elsőre 3 perc alatt megtekeri. Ebbe is kanthal ment, a fenti setup. Szintén 1 ohm. 8 és 9.5 watt között próbálkozom. De azt hiszem alakul.